Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Wolfshanze! czyli Wilczy Szaniec

Fakt ,doszło tych polskich gier do rankingu światowego tak jak żeście wymienili.

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Wilku-Jakie hakerstwo i crackerstwo? To że ktoś dostał w sklepie grę przed premierą nie jest niczym z powyższych. Oficjalnie powiadasz? A jesteś gdzieś oficjalnie odnotowany że jako 3zagrałeś w Pl? Jak tak pokaż ranking. Inaczej Twoje oświadczenie również nie jest niczym poparte
    Bo jak ma kasę by wyjechać do USA ,czy Japonii no to nie dziwota ,czy nawet w Niemczech, trudno Polska jest zacofanym krajem i my tego w 20 lat nie naprawimy. [od 4 czerwca 1992 roku]

Cóż . . . nawet jeśli gdybym miał dowód i tak byście stwierdzili za fake :/ więc sory gregory ale niestety . . . tak mi powiedział główny szef organizacji tego GT5 RoadShow i mało to, myślał ,że wygram w Gdańsku, stawiał na mnie ,bardzo długo byłem drugi przez 3-4h ale cóż, nie ma co lamentować i powtarzać się jak małpa na palmie.

Było minęło i ch*j a poza tym też się czepiacie byle pierdół, kurde co za mentalność zacieśnionych umysłów przez komunę.
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
      Bo jak ma kasę by wyjechać do USA ,czy Japonii no to nie dziwota ,czy nawet w Niemczech
      Po co? Żeby kupić gre (bo tak to zrozumiałem)?
      To nie jest problem załatwić jakąś rzecz ze stanów czy japonii nawet nie wychodząc z domu...

Komentarz

Istnieje "na szczęście" Internet. Trzeba tylko wiedzieć, jak z niego poprawnie korzystać. Samo odpalenie przeglądarki nie czyni cie wszechwiedzącym, wszechpotrafiącym i wszechmającymdoszystkiegodostęp-ącym (neologizmy)

Komentarz

no właśnie, taka wygoda

To tak jak u mnie w klasie jeszcze wtedy w technikum pobrali sobie Assassin'a Creed'a w 2006/07 a pojawiła się na rynku w 2009 jakoś tak więc grubo.

Komentarz

Jakim cudem, skoro gra wyszła w 2008?

Komentarz

Komentarz

Jeśli masz zamiar, przestudiuj, wydrukuj sobie nawet i postępuj zgodnie z poleceniami. Core fabrycznie chodzą nieco niżej, niż ich "optymalna" moc. Dlatego są tak podatne i łatwe w podkręcaniu.

Komentarz

Poczytałem i czarna magia. Ale zasugerowałem się wartością FSB. U mnie standardowo było 333 zwiększyłem do 400. Reszty ni tykałem bo facet napisał że właściwie chodzi o stabilność systemu. A że ja wiele nie zwiększyłem to stwierdziłem że komp sam sobie poradzi.

Pytanie tylko czemu Hz mi nie wzrosło Przecież podniosłem o 70... powinno coś się zmienić, prawda? A nadal pisze że proc 2.33

Komentarz

Wychodząc z Biosu zapisałeś ustawienia? Wychodząc zawsze pyta czy chcesz zapisać do CMOS. Możesz sam to zrobić bez pytania. Wartość powinna się zmienić. Jaka jest w Biosie?

Komentarz

kliknąłem f10 save and exit. :wink:
                      Tzn? Jaka wartość w Biosie?

W CCleanerze i prawą na mój komputer pokazuje że proc nadal 2.33

EDIT: Mam znalazłem. W biosie mam podane speed 2.8GHz :mrgreen:
                      To czemu inaczej w biosie a inaczej w Vindzie mi pokazuje?

Komentarz

Bo może chodzić na obniżonych, dopóki nie potrzebuje pełni mocy. Przynajmniej moje C2D w domu i Pentium D na stancji tak robią
                        W sumie każdy nowoczesny proc tak ma... skoczy Ci np. w grach czy wymagających aplikacjach, łatwo to zaobserwować np. w Evereście...

Komentarz

Trudno mi teraz oceniać wydajność bo nie bardzo mam do tego aplikacje. Ale to o czym mówisz wydaje mi się rozsądnym rozwiązaniem.
                          Teraz testuje stabilność i temperaturę podczas emulowania GT4 no to obciąża proca. Póki co w maxie na procu miałem 46stopni ale pomęczę go dłużej i zobaczę jak się zachowuje :wink:

Komentarz

podobny program do Everesta jest jeszcze AIDA32.

Komentarz

Ich habe neunundzwanzig Jahre alt. :mrgreen:

Nareszcie się nauczyłem liczyć po niemiecku!

Komentarz

Heeeej laskiiii co tam? :mrgreen:

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X