Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez thooorn

A co, gdyby te wszystkie prototypy i szkice trafiły do produkcji, a nie były tłumione przez ówczesną władzę? Dziesiątki, setki pomysłów, świetnych pomysłów, które po prostu trafiły do kosza.
    Masz rację.Jednym z przykładów takich aut jest VW W12 nardo,dowód że VW umie robić nie tylko auta dla ludu.Choć jest to projekt z roku 2001 auto podoba mi się dużo bardziej niż większość aut supersportowych obecnie produkowanych np. od pagani zondy.Z jego osiągami by pewnie bił ferrari i lambo na głowę .Szkoda jeszcze że nissan r390 gt1 road car powtał tylko w jednym egzemplarzu.To dlatego w GT4 taki drogi jest
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

tycha, tu chodzi o polskÄ… motoryzacje...

thooorn, to była ironia, ja wiem jakich mieliśmy (i mamy) świetnych konstruktorów, inżynierów itp. a jak bardzo rząd podcina skrzydła :wink:

Komentarz

Z zablokowanych polskich projektów, to najbardziej szkoda mi Syreny Sport i Beskid'a.
        Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

A Wars? Również ciekawe i nowoczesne jak na tamte lata autko miejskie. Przypominało trochę starego Kadetta. Takie pierwsze moje skojarzenie. Szkoda.

Komentarz

Wyciekł nowy film ze Smoleńska krótko po katastrofie.Filmik jest drastyczny i można wywnioskować,że wykonał go jakiś człowiek ze służb rosyjskich.Gdyż bez problemu porusza się po miejscu katastrofy.Ja filmik z ciekawością oglądam,ale od tej całej sprawy rzygać się chce.Co dziennie na portalach informacyjnych pierdzielą o dochodzeniach i nowych komisjach śledczych Parodia

Link do filmiku ---> http://www.youtube.com/watch?v=2FVoD...ayer_embedded#

Komentarz

I znowu o Smoleńsku...

Mam już MGS :mrgreen:

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=otBcfGD4z1g < Vlog #1

http://www.youtube.com/watch?v=DQlK6TeruN0 < Vlog #2

Moje VLogi [wlogi, wi-logi, różnie się na to mówi]

Co do pierwszego to minął 1 dzień i już miałem ponad 100 wyświetleń no i kciuki w górę za co podziękowałem,no i komentarzy też troszkę, bo ponad 10, nie wszystkie coś w stylu "lepsza jakość kamerki" , no na razie musi to styknąć, pewnie że chciałbym lepszą kamerkę jak najbardziej, no ale cóż, poczekamy i zobaczymy.

Trzeci może jutro ,albo prędzej lub później.
                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Komentarz

Ogólnie to zaczęło się to wszystko od przed-wczoraj, oglądając filmy innych vlogerów ,np. kubusVLOG, MajsterProject, Bunchpoland, czy teraz ja zacząłem ,że tak powiem będąc w początkowej fazie wielkiego może i nawet rozwoju.

Komentarz

Komórką nagrywasz? Nawet aparaty cyfrowe z funkcją nagrywania filmów mają lepszą jakość nagrań.

W tych filmach brakuje spójności. Wygląda to tak jakbyś nagle w połowie dnia stwierdził, że "coś" nagrasz, a dopiero podczas kręcenia wymyślał tematy.

Komentarz

Głos masz radiowy, czyli bardzo przyjemny w odbiorze, jednak polecam robić sobie scenariusz przemówień i popraw modulację głosu (pauzy, akcentowanie) i będzie świetnie. No i potrzebny jest ciekawy temat.

Komentarz

Czepiacie się obrazu to kupcie mu kamerę 3D HD Ważne że cokolwiek widać. :wink:
                          Dokładnie jak Kyjgel napisał, głos masz przyjemny, wpada w ucho i nie irytuje by wyłączyć film. Tylko nie zasysaj powietrza bo śmiesznie brzmi :mrgreen:
                          To że idziesz na żywioł mi się podoba, wolę naturszczyków niż wyuczonej gadki. Ale fakt najpierw pomyśl o czym chcesz mówić, obierz ciekawy temat i wtedy nagrywaj.

Komentarz

OK, z czasem będzie to ulegać korygacji , a jak długo to "z czasem" będzie trwać? Może za 2-3 vlogi ,albo za 10 ,trudno powiedzieć. No i jeszcze jak tam wspomniałem jeżeli będą jakieś jednotematyczne vlogi to będę zaznaczał kwadratowym nawiasem np. [GT] ,albo tam . . .[BSR] bo mam stronkę o tej gierce.

Komentarz

Zeby nie zasmiecać działu gt4 zapytam tutaj.
                              Jaka wersja RX-7 jest najszybsza i co ma większy potencjał do tuningu bmw 120d czy 120i ?

Komentarz

Ja wolÄ™ 120i, a z RX7 najszybsza jest w Moim odczuciu Bathurst R.
                                Teraz Sposób na Punkty I Rywalizację (Gran Turismo 4).
                                -Kupujemy NSX Type S 1997
                                -Jedziemy Japan Championship na takich ustawieniach...
                                1. Krzywa mocy i momentu

2. Widok ogólny Settings

3. NOS

4. Widok ogólny po raz kolejny

5. Skrzynia biegów. Auto nie dotykać.

6. Waga

7. Systemy

Ja miałem po 169pts. za każdy wyścig!
                                Mission 20
                                Czas: 3.38.602
                                Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X