Nie ma to jak polscy tirowcy. Na autostradzie wzial sie wcial w kolumne aut ( przedemnie) i wyprzedza inne tiry. On 96km/h a oni 94km/h i wez sie tak bujaj przez 5 min. Korek jak cholera, a one jedzie i jedzie. Myslalem ze mnie szlag trafi.
On 96km/h a oni 94km/h i wez sie tak bujaj przez 5 min. Korek jak cholera, a one jedzie i jedzie. Myslalem ze mnie szlag trafi.
Trochę wyrozumiałości.
Może kojarzycie jak wygląda "zakopianka" Kraków-Nowy Targ- Zakopane?
Mnie np. denerwują takie cwaniaki, które na prostej to ile fabryka dała, a jak przyjdzie do zakrętu, zwłaszcza na tych dwupasmowych serpentynach przed nowym targiem, to nagle powolutku się ciułają. Jeszcze kij z tym żeby prawym pasem, ale blokuje lewy, albo się zastanawia, niby zjeżdzając jak się mu poświeci długimi, niby prubując przyśpieszać, a w rezultacie jadąc po troche każdym.
I to właśnie z reguły na obcych tablicach, w takich rodzinnych osobówkach, które to rządzą w środkowej Polsce na autostradzie...
Także każdy chce jechać
Nie ma to jak polscy tirowcy. Na autostradzie wzial sie wcial w kolumne aut ( przedemnie) i wyprzedza inne tiry. On 96km/h a oni 94km/h i wez sie tak bujaj przez 5 min. Korek jak cholera, a one jedzie i jedzie. Myslalem ze mnie szlag trafi.
Komentarz