Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Mój pierwszy wpis na czaterii
    Muszę poznać wasze zdanie. Mam zamiar stworzyć w dziale GT1>Garaż temat o nazwie Encyklopedia samochodów z Gran Turismo. To forum jest prawie martwe, a niektóre osoby posiadają tylko GT1/2 więc może były by aktywne w tym temacie.

Encyklopedia samochodów z gt, z krótkim opisem, waszym zdaniem na ich temat, danymi itp. Wszystko w jednym temacie, bez tysięcy innych tematów dla każdego samochodu z osobna, post pod postem każdy z takim oto testem, bez innych wpisów. Tutaj taki mały szkic jak by to wyglądało:

Jak myślicie? Zakładać?

Komentarz

Hmmm i powiem że nawet nie głupie. Ale ja bym to widział w GT2

Komentarz

A ja bym to widział w każdym dziale ... Oprócz GT4, bo tam mamy autotest. Martwe to jest dopiero forum GT3, nikt nie docenia tej części ?
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

ja jestem za chociaż wątpie ze dodam jakis wpis od siebie ale poczytac zawsze moge z przyjemnoscia. cichy45 w twoim car tescie jest blad "skutki nadsterownosci jakie sa z wiazane z FF w tym samochodzie sa minimalne" w FF to jest raczej podsterownosc a nie nadsterownosc

Komentarz

Swoją drogą Demio a-spec do wygrania w sunday cup to ciekawy samochód ... Ma coś powyżej 200hp i jest całkiem całkiem, innymi nie śmigałem. A w wersji japońskiej po max tuningu przelatuje zakręty na dwóch kołach i ma problem z rozpedzeniem sie pod górke po maksymalnej redukcji wagi + RM
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Podsterowność... no właśnie szkic, to chyba dobre określenie, nadsterowność, podsterowność, wystarczy zajrzeć do BelegU$ Story - "Za Zakrętem" i już się wie jaki samochód co ma Ogólnie pozytywne opinie, więc przez weekend prawdopodobnie zacznę. W czasie tygodnia to nauka przede wszystkim .

Komentarz

Chcemy powrotu Slika!

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Chcemy powrotu Slika!
                  X2

Komentarz

A o co chodzi z tym Slikiem bo nie kumam???

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
                      Mój pierwszy wpis na czaterii
                      Muszę poznać wasze zdanie. Mam zamiar stworzyć w dziale GT1>Garaż temat o nazwie Encyklopedia samochodów z Gran Turismo. To forum jest prawie martwe, a niektóre osoby posiadają tylko GT1/2 więc może były by aktywne w tym temacie.

Encyklopedia samochodów z gt, z krótkim opisem, waszym zdaniem na ich temat, danymi itp. Wszystko w jednym temacie, bez tysięcy innych tematów dla każdego samochodu z osobna, post pod postem każdy z takim oto testem, bez innych wpisów. Tutaj taki mały szkic jak by to wyglądało:

Jak myślicie? Zakładać?

Nie obraz sie, ale ten "test" tak na prawde nic nie pokaze. Przyspieszenie i Vmax? Reszte informacji (parametry) kazdy znajdzie juz w grze. Jesli mialbys juz cos takiego robic to wszystkie samochody (w GT1 nie jest ich zbyt duzo) szczegolowo opisane z testami na prostej i na kilku torach. Pisanie post pod postem nie ma sensu. Najlepiej byloby "wydac" np w Wordzie czy PDFie ksiege wszystkich samochodow. Kazdy moglby sobie ja sciagnac i poczytac.

Komentarz

Zaczęli byście robić jakieś małe testy na razie... A nie porywacie się z motyką na słońce...

Komentarz

Pomysł jest dobry!

Tylko problem z chętnymi coby pisali te testy. A u nas deficyt

Komentarz

K*rwa, nie mam czasu, no...

:mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                              K*rwa, nie mam czasu, no...

Aż tyle czasu na masturbacji tracisz ?

Komentarz

Źle się pisze jedną ręką, poza tym długo dochodze...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X