Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

20-30 brzmi lepiej niz 100. Moze i bym nawet kupil...

Komentarz

A co premium będzie miał czego niema podstawa ? Dajcie ze dwa przykłady, które by uzasadniły kupno premiuma.
      Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

prawdopodobnie więcej ustawień swojego profilu
        będzie można sprawdzić ile na koncie forum znajduje sie pieniędzy
        brak reklam (nie oficjalnie)
        Jakieś ikonki zmiana koloru nicka.
        Podpisy pod Nickiem
        Album (tu pewnie chodzi o działy Photo mode)

GTplanet też ma takie dodatki u nich wychodzi 35zł rocznie ale oni już mają renome a my musimy na własną zapracować.

mam pomysł na zmianę wózków w licencjach które zmieniają się po nabiciu iluś tam postów. To Piotrowi napiszę jak by co.

To też Piotr chciał by aby taki user miał jak najwięcej korzyści macie jakieś pomysły?

Komentarz

Karbonowy style, neonowy kursor i je*itnie wielki napis eNeFeS

Komentarz

wiesz takie delikatne zabiegi by się przydały wypukłe przyciski i ich obramowanie się podświetla.
            Ale ogólny styl by musiał się zmienić na jakiś ciemniejszy tak podchodzący pod GT5

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
              Co do wyglądu to najprawdopodobniej nie zmieni się tak szybko.

Rozmawiałem z Piotrem o pewnej sprawie bo ogólnie sprawy wygladu utrzymani są kosztowne.
              Piotr zapodał pomysłem na temat kont Premium za które płaciło by się przykładowo 100zł rocznie
              na miesiąc wychodzi nie całe 8,50zł

Kiedyś była mowa o tym aby forum zaczęło zarabiać i Piotr nie był obciążony wydatkami.

Konta Premium miały by jakieś smaczki.
              Zwykłe konta nie miały by dodatków

Możliwe że konta zwykłe zostały by ograniczone w jakiś sposób aby mieć full opcję pozostawało by wam wykupić Premiuma.

Co wy o tym sądzicie??

Wypowiedzcie się bo Piotrowi zależy na opinij wszystkich userów
              Sądzę że a takim razie powinien sam przyjść i nam to zaproponować zamiast się wysługiwać. Jak wiadomo nie każdy ma konto w banku a zapewne tak dokonywane by były wpłaty i jak wiadomo nie każdy pracuje więc z finansami różnie mogłoby być. Do jakiejś kwoty byłbym skłonny wpłacić dla ogólnego dobra ale to kwestia jeszcze otwarta.

Uważam że to będzie dość kontrowersyjne rozwiązanie. No i da powód konkurencji... do naśmiewania się i wytykania Piotrowi jego komercyjne zamiary wobec forum. :wink:

Komentarz

A według mnie powinien czerpać z każdej części GT, bo w końcu to jest forum granturismo.pl , a nie granturismo5.pl

To co do wyglądu forum
                Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Niby na jakiej podstawie?

Komentarz

Mnie tam wygląd się podoba, fakt ,że już parę lat ma i można by zastosować niewielkie zmiany.

A co do konta premium to ja niestety . . .ale nie. Skąd mam odkładać jak mam wydatki co miesiąc [rachunkowe] i nawet nie mam jak sobie dogodzić a co dopiero odkładać jeszcze na Premium? Z nieba mi nakapie?
                    Nawet 20zł-30zł to dla mnie dużo.
                    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      Zamieszczone przez JISAW
                      Co do wyglądu to najprawdopodobniej nie zmieni się tak szybko.

Rozmawiałem z Piotrem o pewnej sprawie bo ogólnie sprawy wygladu utrzymani są kosztowne.
                      Piotr zapodał pomysłem na temat kont Premium za które płaciło by się przykładowo 100zł rocznie
                      na miesiąc wychodzi nie całe 8,50zł

Kiedyś była mowa o tym aby forum zaczęło zarabiać i Piotr nie był obciążony wydatkami.

Konta Premium miały by jakieś smaczki.
                      Zwykłe konta nie miały by dodatków

Możliwe że konta zwykłe zostały by ograniczone w jakiś sposób aby mieć full opcję pozostawało by wam wykupić Premiuma.

Co wy o tym sądzicie??

Wypowiedzcie się bo Piotrowi zależy na opinij wszystkich userów
                      Sądzę że a takim razie powinien sam przyjść i nam to zaproponować zamiast się wysługiwać. Jak wiadomo nie każdy ma konto w banku a zapewne tak dokonywane by były wpłaty i jak wiadomo nie każdy pracuje więc z finansami różnie mogłoby być. Do jakiejś kwoty byłbym skłonny wpłacić dla ogólnego dobra ale to kwestia jeszcze otwarta.

Uważam że to będzie dość kontrowersyjne rozwiązanie. No i da powód konkurencji... do naśmiewania się i wytykania Piotrowi jego komercyjne zamiary wobec forum. :wink:
                      Wiesz nie do końca wysługuje bo tak samo z dupy wyszło.
                      Zapodalem taką wieść tylko po to aby kazdy sie wypowiedział to nie jest przesądzone tylko to są opcje jak do pomuc forum
                      Sami wiecie że on musi nie małe pieniądza płacić a to forum jest dla wszystkich więc nie widze problemu aby troszkę pomuc.

Gtplanet tak robią i nikt nie widzi problemów .
                      Sama zmiana wyglądu o która sie co niektórzy dopytują też do tanich nie należy.

Co do płatnosci powiedziałem Piotrowi o sposobie SMS ale zaś odciągane sa pieniadze.

Ja jestem za choć tez mi się nie przelewa bo nie zarabiam nawet 1300zł ale tam cos sie wyskrobie.

GTplanet za co ma tak wielką renomę za kasę!! Z nimi cały świat się liczy z nami ??

U nas jest tak że nie staramy się o to aby Polskie forum o serii GT rosło w siłe tylko o nie potrzebne nie porozumienia wszyscy sie dzielą na mniejsze gróbki a jak powszechnie wiadomo W KUPIE SIŁA :wink:

Wilku rozumiem cię doskonale ale 20zł na cały rok to nawet 10 latek uzbiera 2 zł co miesiąc

Komentarz

Jeśli na cały rok to bez problemu mógłbym wpomóc te 20-30 zł bo jeśli miesięcznie to... troszke za dużo. Nie można porównywać i marzyć o renomie ważne jest aby robić swoje i renoma przyjdzie sama nie przez kase ale przez ludzi tworzących tą swojego rodzaju wspólnotę oraz klimat forum którego nie ma nigdzie.

Zmiany stylistyczne jak najbardziej na tak. Właśnie w ciemniejszych srebrno-carbonowych klimatach to byłby kocur

Komentarz

Jisaw spokojnie, przecież nikt nie krzyczy. Mówiąc za siebie przecież powiedziałem że jakąś kwotą byłbym w stanie wspomóc. :wink:
                          Ale popatrzmy na to realnie:
                          Smsy odpadają bo operatorzy ściągają cholendarne marże, z wpłac0nej złotówki na forum wpadłoby pewnie z 20gr.
                          A wpłaty na konto to raczej opcja dla pełnoletnich z kątami, bo wątpię by nasi młodsi koledzy nam.ówili rodziców na wpłacanie kaski na obce konto.

Nie jestem przeciwko pomysłowi. Ale uświadamiam że sama w sobie niewinna idea dałaby powód do kpin dawnemu rozłamowi który kiedyś zarzucał Piotrowi komercję.
                          BTW:
                          Zmiana wyglądu forum jest bezpłatna. Bo zmienia się chyba pliki na serwerze. Poza tym ogólny koszt utrzymania to koszty hostingu. Więc nie wiem co mają modernizacje do finansów. Chyba że się nie znam więc mnie poprawcie.

Komentarz

Matko, jęczycie, że nie ma pieniędzy na Premium. Co to? Obowiązkowe?

Wg mnie wystarczyłby numer konta bankowego, na które można wpłacać zapomogę. Kto będzie mógł to wpłaci. Kto nie ma, nie musi. Ofiary portali społecznościowych

Komentarz

Dla chcącego nic trudnego jak by chciał wpłacić to puści przelewem pocztowym i kit...

Komentarz

Dokładnie jak thooorn mówi to konto premium nie będzie obowiązkowe z tego co się orientuje :wink:

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                isaw spokojnie, przecież nikt nie krzyczy
                                Spoko ja też nie wszystko na lajcie i jechane drugą ręką bo nogami to ciężko mi idzie

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X