Już miałem klikać by usunąć, ale nie chciałem dyskusji w połowie ucinać, więc niech zostanie, może potem wywalimy, chociaż w sumie nadal nie wiem jaki tego sens.. :mrgreen:
shoutbox to byłaby świetna sprawa, ale to robota dla administratora.. pomysł przewijał się już wieki temu, szkoda że nie ma shoutboxa - naprawdę pół działu Na Luzie mogłoby się tam znaleźć, razem ze wszystkimi linkami..
Ji-Fuji się nie obudzi. Największe zagrożenie to teraz reaktory. Już radiacja wzrosła. W jednym eksplodował wodór na szczęście nie uszkadzając osłony reaktora. A drugi chłodzą wodą z oceanu. Staram się być na bierząco ale różne kanały podają różne informacje. Istnieje ryzyko że pręty już się topią.
Ogromna tragedia. Warto się pochylić na chwilę, bo ten kataklizm wygląda jak sceny z Hollywoodzkiego filmu. Tyle że tu krzywda nie dzieje się na ekranie.
Tak Ci się wydaje. Są znani z dyscypliny i pracowitości. Ale skala zniszczeń jest większa niż atak gundama,godzilli i Songoku razem wzięta. Długo będą do siebie dochodzić. Foty i filmiki gdzie widać jak woda porywa ogromne transportowce, rozrzuca kontenery,burzy budynki i niesie z równą potęgą to wgłąb lądu jest niewiarygodne.
Komentarz