Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Quattro
    Całe szczęście, że możliwość zakażenia radioaktywnego w Japoni jest dość niskie, do takiego jak było w Czarnobylu.
    Niskie? Radiacia szaleje, pręty się topią. A osłona jednego reaktora jest uszkodzona.

Sytuacja w Fukushimi jest oceniana na 6 w 7stopniowej skali zagrożenia. 7stopni uzyskał czarnobyl.

A jeżeli fukushima pierdutnie to skutki bd takie same lub gorsze od czarnobyla.
    Teraz w elektrowniach znajduje się nieliczna grupa pracowników zwanymi "samurajami Fukushimy". Którzy są na miejscu mimo niebezpiecznego promieniowania.

Amerykanie ewakuują się w promieniu 80km a Japończycy na 30km od elektrowni.

Nadal uważasz że zagrożenie jest małe?

Komentarz

Oglądałem dziś rano TVN 24 i powiedzieli, że i tak nie zagraża to zdrowiu.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
        Oglądałem dziś rano TVN 24 i powiedzieli, że i tak nie zagraża to zdrowiu.
        TVN24...rzeczywiście rzetelne źródło informacji

Komentarz

Podobno sytuacja opanowana i promieniowanie spada,bo jakiś kabel poprowadzili do reaktora i polewali wodą z helikoptera.Ale ciul ich tam wie...taki sam zakłamany naród jak i wszystkie

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
            Podobno sytuacja opanowana i promieniowanie spada,bo jakiś kabel poprowadzili do reaktora i polewali wodą z helikoptera.Ale ciul ich tam wie...taki sam zakłamany naród jak i wszystkie
            Bo?

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              Czyli jakie jest najlepsze?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                Czyli jakie jest najlepsze?
                Takie które nie podaje fałszywych informacji na temat zdrowia Kubicy i nie jest wywalane na zbity pysk z kliniki w której znajduje się Robert.

Komentarz

... no to jakie?
                  Bo na razie Twoja argumentacja schodzi do poziomu "nie bo nie".

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                    ... no to jakie?
                    Bo na razie Twoja argumentacja schodzi do poziomu "nie bo nie".
                    Jak to nie bo nie? Podałem przykład dlaczego nie? Ale ok...polskie media skupiły się tylko i wyłącznie na elektrowniach, sianiu paniki i gonitwie za tanią sensacją. Średnio inteligentny człowiek odróżni tanią medialną papkę od rzetelnej informacji. Polecam zagraniczne serwisy Reutersa, BBC, N24 i wiele innych.

Komentarz

Tak właśnie myślałem, że podasz zagraniczne serwisy, które jednak także biegają za informacją i sensacjami, podnosząc tym swoją oglądalność.

Jak to nie bo nie? Podałem przykład dlaczego nie?
                      Ja się zapytałem jaka jest najlepsza a Ty mi napisałeś krytyke na tvn, jeszcze w sprawie o której także wiesz z mediów, bo Ciebie tam nie było i nie wiesz jak jest naprawdę.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        Tak właśnie myślałem, że podasz zagraniczne serwisy, które jednak także biegają za informacją i sensacjami, podnosząc tym swoją oglądalność.

Jak to nie bo nie? Podałem przykład dlaczego nie?
                        Ja się zapytałem jaka jest najlepsza a Ty mi napisałeś krytyke na tvn, jeszcze w sprawie o której także wiesz z mediów, bo Ciebie tam nie było i nie wiesz jak jest naprawdę.
                        TVN24 nie umywa się do agencji Reutersa, szanujmy się. BTW. Ciebie też nie było przy Tsunami w Japonii, więc nie wiesz jak jest naprawdę. Widzisz, nie trzeba gdzieś być żeby o czymś wiedzieć :wink:
                        Rodzina Roberta sama potwierdziła ten fakt, tak samo pracownicy szpitala więc wątpię żeby było to przekłamaniem.

Komentarz

Eh, znowu co polskie to zło, a co zagraniczne to cacy.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                            Eh, znowu co polskie to zło, a co zagraniczne to cacy.
                            A czy powiedziałem że inne polskie stacje są złe? Pytałeś o najlepsze :wink:

Komentarz

IMO najlepiej sięgać po info z kilku źródeł.
                              Sytuacja zmienia się dość dynamicznie. I przepraszam za błąd sytuacja oceniona jest na 5stopień w skali.

Komentarz

Według Tvn 24 jest 16 000 osób zabitych. Nie wiem ile w tym prawdy.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X