Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

百年 クワトロ ( sto lat quattro <spoznione ale jest ^^ :3 >)
    百年 トマカバナナ( sto lat TomakBanan ) ^^

Komentarz

Sto lat dla solenizantów!!!

Komentarz

]百年 クワトロ ( sto lat quattro <spoznione ale jest ^^ :3 >)
        百年 トマカバナナ( sto lat TomakBanan ) ^
        No to żeś zaszpanił znajomością krzakojęzyczną

Komentarz

Google translate ftw :mrgreen:
          Spóźnione najlepszego Quattro, najlepszego TomakBanan
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Dzięki chłopaki

a dziś zrobiłem sobie najlepszy prezent urodzinowy- prawko zdane, bezbłędnie

Komentarz

Farciarz
              Ja tam nawet nie nastawiam się, że zdam za pierwszym razem, może i za drugim.. Lepiej później ewentualnie miło się zaskoczyć niż zawieść .
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

No ale wiesz, lepiej zdać za pierwszym razem, chociazby dlatego, że nie ponosisz kosztów, przy kolejnych podejściach. A tak nawiasem, mój brat, to zadawał na kategorię B,C,C+D i zawsze za pierwszym razem.

Komentarz

To miło, że Twój brat tak zdawał. Jak i Ty zdasz, to możesz się pochwalić
                  Jasne, że każdy chciałby zdać za pierwszym. Ale nawet jak się ogarnia jazdę to jednak dochodzi czynnik stresu, nieprzewidywalności zachowania innych uczestników ruchu drogowego, pieszych, rowerzystów... Ja profilaktycznie odłożyłem sobie pieniądze na trzy podejścia do egzaminu, na szczęście wystarczyło jedno Także po świętach może wzbogacę moją szafkę fotograficzną

A tak szczerze mówiąc, wczoraj wieczorem to w średnim nastroju byłem. A po zdaniu teorii jak czekałem na swoją kolej, to w jeszcze gorszym. Ale jak już wsiadłem do tej Corsy to poszło z górki, w sumie bez błędu żadnego przejechałem, nie spodziewałem się tego. Liczę na to, że po weekendzie majowym odbiorę prawko. I do przodu

Komentarz

Też zdałem za pierwszym, 5 kwietnia. Ale zesrany byłem równo, szczególnie na placu.
                    narancs alternativa

Komentarz

Hehe ja dziś odniosłem sukces,bo odblokowałem swojego skuta Znalazłem odpowiednią instrukcję na necie tylko dla autoryzowanych serwisów Piaggio (widocznie jakiś pracownik wrzucił) no i wystarczyło moduł CDI naciąć w odpowiednim miejscu obudowę,a co za tym idzie przerwał się kabelek w środku.Po przednio jechał 50km/h i ani kilometra więcej.A teraz się przyśpieszenie poprawiło a co najważniejsze jedzie 70 km/h :mrgreen: Jeszcze tylko jakąś podkładkę muszę wyjąć z przekładni i mam odblokowany.A w serwisie koleś po chwili namysłu powiedział 300 zł ,a ja zrobiłem za darmo w 10 minut posiadając odpowiednie informacje i w ten sposób zdzierają z ludzi kasę w tych wszystkich serwisach

Komentarz

To gratulacje Panowie za zdane prawko.
                        Zamieszczone przez TomakBanan
                        Ale nawet jak się ogarnia jazdę to jednak dochodzi czynnik stresu, nieprzewidywalności zachowania innych uczestników ruchu drogowego, pieszych, rowerzystów...
                        Wiesz, co, wg mnie to 80% zależy od samego egzaminatora, czasem trafiają sie niezłe buce.

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                          w ten sposób zdzierają z ludzi kasę w tych wszystkich serwisach
                          Tak jest praktycznie w każdej dziedzinie :wink: .
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Tomek, Szymek- Szczerze gratuluje panowie.

Komentarz

Nie masz teraz gwarancji. Ale jak już straciłeś to wyjmij z wariatora podkładke. Jest to tulejka, która blokuje pasek i umożliwa odpowiednie przekazanie napędu na koło. Czyli odkręcasz kluczem do wariatora (to musi być specjalny), klucz 17 i coś jeszcze. Zdejmujesz wario + przeciwtalerz wariatora i masz tam podkładke i tuleje. Wywalasz je, zakładasz i cieszysz sie 80km/h. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                                Wiesz, co, wg mnie to 80% zależy od samego egzaminatora, czasem trafiają sie niezłe buce.
                                Racja. Mojego kumpla za pierwszym razem egzaminator oblał za to, że "zignorował" starty znak ustępu pierwszeństwa. Za drugim razem zdał bez problemu.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X