Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Uwierz mi że to oni mogli by nas demoralizować... :wink:

Komentarz

W sumie całkiem możliwe

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
        W sumie całkiem możliwe
        Taka jest prawda. Siostra ma 14lat...yhym odjebać się forumowe trzpiekonie. I czasem jak słyszę co wyczyniają jej koledzy i koleżanki z klasy to aż się boje pomyśleć i łapie się za głowę. Ja w ich wieku o większości już dobrze opanowanej przez nich "wiedzy" nawet nie miałem pojęcia.

Teraz ludzi wychowuje internet i Mtv.

Ja oglądałem w Tv kota Filemona a teraz się ogląda włatcóf much...

Komentarz

Święta prawda, ale przyznaj że zabrzmiało jakbyś był staruchem :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
            Reksio, Bolek i Lolek... Smerfy... :mrgreen:
            No i Dragon Ball...

Co jak co... Ale zgadzam siÄ™ z Dredziem w 100%...

PP... W sumie, różnica np. 6 lat to przepaść w dzisiejszych czasach... :wink:

Komentarz

Dreadlock jak miał 14 lat to wyglądał tak:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                Bo tacy już jesteśmy. I liczę się z tym.

Osobiście mówię wprost że jestem pokoleniem "8 bitowców". Pamięta się czasy Amigi Commodore,Pegazusa.
                Teraz zabierz dzieciakowi internet albo chwilowy brak prądu kończy się paniką i zupełnym otępieniem organizmu.

Zapytaj jakiegoś 13-14 latka czy kojarzy takie coś jak gry planszowe. Monopol i wszelkie inne gdzie walka była kto ma miec jaki pionek albo ktoś w chuja robił skacząc po polach.
                Ubaw był 15razy większy niż w współczesnych grach online.

Już nie mówię o sytuacjach jak ktoś oszukiwał albo komuś nie szło i kończyło się płaczem lub fochem i odejściem od gry. Stare dobre czasy
                Albo na podwórku walka z kumplami godzinne jeżdżenie rowerami.

Wyjrzyj przez okno i powiedz czy widzisz dzieci bawiące się tak jak my kiedyś. Największym problemem było to że mama nie chce Cie puścić na dwór bo zimno albo że masz zepsuty rower. Teraz dzieciaki mają problem że ma za wolny net albo za słabą kartę graficzną.

EDIT:Smeeerfyyy
                Hej dzieci jeśli chcecie zobaczyć smerfów świat... mało kto pamięta te intro.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Zapytaj jakiegoś 13-14 latka czy kojarzy takie coś jak gry planszowe. Monopol i wszelkie inne gdzie walka była kto ma miec jaki pionek albo ktoś w chuja robił skacząc po polach.
                  He he... Głupio się aż przyznać... Ale ostatnio z kumplami graliśmy w Eurobiznes... :mrgreen: Ubaw po pachy... :mrgreen:
                  I zabawy na 4 godziny lekko... :mrgreen: "Ha ha ! Płać chu*u... !" :mrgreen:
                  Ciesze się że jestem z takiego pokolenia a nie innego... Dzięki temu potrafię doceniać najprostsze zabawy...

Komentarz

To sobie powspominałem czytając Twojego posta No ale tak było.

Komentarz

Eurobiznes mam i gram.
                      Monopol to najlepsza planszówka. :mrgreen:

Komentarz

Osobiście mówię wprost że jestem pokoleniem "8 bitowców". Pamięta się czasy Amigi Commodore,Pegazusa.
                        Teraz zabierz dzieciakowi internet albo chwilowy brak prądu kończy się paniką i zupełnym otępieniem organizmu.
                        Sypiecie ogólnikami, panowie.
                        Komputer jest dla mnie tylko dodatkiem, większość czasu spędzam na spotkaniach z przyjaciółmi, głównie na jeździe na rowerze.
                        Pegazusa mam nadal gdzieś w piwnicy. Nawet atari by się znalazło. 4-5 lat to nie jest przepaść.

Eurobiznes mam, z kolegami gram. W prawdzie nie jest to kulturalna rozgrywka jak kiedyÅ› ( Dawaj te dwie setki, kurwa!), ale gra siÄ™ przyjemnie mimo wszystko.

Wyjrzyj przez okno i powiedz czy widzisz dzieci bawiące się tak jak my kiedyś. Największym problemem było to że mama nie chce Cie puścić na dwór bo zimno albo że masz zepsuty rower. Teraz dzieciaki mają problem że ma za wolny net albo za słabą kartę graficzną.
                        Mój komp ma 10 lat. Uwierz mi, że mam to w dupie, że proc jest z czasów kopalnianych. Wiele się nie zmieniło. Nadal ubolewam nad zepsutym rowerem, czy kiepską pogodą. Nie każdy jest stereotypowym nastolatkiem, trzeba tylko się przyjrzeć.

Komentarz

Wiadomo, nie wszyscy, ale większość. Teraz jest wszystko bardziej dostępne i łatwiejsze, to dlatego. No ale taka kolej zmiany czasów. Dotyka to wszystkich.
                          Ja chce teraz kupić auto o którym ojciec w moim wieku mógł tylko pomarzyć...

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                            He he... Głupio się aż przyznać... Ale ostatnio z kumplami graliśmy w Eurobiznes... :mrgreen: Ubaw po pachy... :mrgreen:
                            I zabawy na 4 godziny lekko... :mrgreen: "Ha ha ! Płać chu*u... !" :mrgreen:
                            Ciesze się że jestem z takiego pokolenia a nie innego... Dzięki temu potrafię doceniać najprostsze zabawy...
                            No a najlepsze było jak ktoś wykupił "czarne państwo" i postawił hotele aż strach było rzucić kostką. Bo jak któryś wszedł to bulił grube miliony a reszta pękała ze śmiechu :mrgreen:

Komentarz

A kto pamięta gumy turbo, kartki z segregatora, kukuruku :mrgreen: ?

Komentarz

kartki z segregatora były jakieś 4 lata temu. Jak byłem w 6 klasie to dziewczyny je zbierały. :wink:

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X