Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Normalnie jestem w szoku, chyba że to jakiś fake

Komentarz

Mało widzieliście w takim razie . Rynek aut używanych to patologia, auta z USA mają tą zaletę, że sprawdzisz Carfarxem/ Autocheckiem historię samochodu na podstawie VINu
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Niestety tylko z USA ale aż z USA.

Komentarz

Typowa działalność sprytnego polaczka
          narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Beleg- z całą pewnością to drugie. To był/jest intelektualny kaskader.
            A myślałem, że aż TAK głupich ludzi nie ma...

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Quattro-też o to pytałem jakiś czas temu. Luke podobno realizuje się nadal na digicie, na forum o drifcie pewnie też. Nas/forum sobie odpuścił/wydoroślał. Troszkę szkoda bo pomimo zgrzytów lubie go i w jakiś sposób cenie.
            Też mi go bardzo brakuje... to był jeden z tych ludzi, z którymi zawsze się dobrze dogadywałem... fajnie się w Photo Mode konkurowało

Komentarz

No fotograf z niego niezly byl. Ostatnio przegladnolem jego galerie.

Komentarz

Dobry kaskader ciekawe ile ma lat :mrgreen:
                http://vimeo.com/23335629

Komentarz

Kosior a na dodatek młodziutki gość. Daje mu coś około 20 lat.

Komentarz

Koleś wariat,fajna "kawa", ale takiej zębatki na tyle to jeszcze nie widziałem

Komentarz

Niby miało być wielkie BUM jak GT5 weszło a rekord nie pobity
                      Najwięcej użytkowników online (77) było Cz cze 28, 2007 12:28 pm

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        Niby miało być wielkie BUM jak GT5 weszło a rekord nie pobity
                        Najwięcej użytkowników online (77) było Cz cze 28, 2007 12:28 pm
                        Wielokrotnie się zastanawiałem, co jest tego powodem

Komentarz

Na wszelkich stronach o grach zauważam,iż GT5 jest nie doceniane przez graczy lub "niedzielnych" graczy.Ludzie piszą,że w GT nie czuje się prędkości,jest monotonne i nudne jak flaki w oleju.Wszystkich rajcuje NFS:Shift 2,bo jest efekciarski,dużo się dzieje i jest realistyczny co mnie najbardziej śmieszy No niestety tak już jest i po mimo tego,że gra była robiona tyle lat,jest przesycona oraz jest jedną z tych najbardziej niesamowitych produkcji.To ludzie tego nie widzą i kierują się na przykład ceną.Już wiele razy widziałem tematy typu "Co kupić GT5 czy NFS ?" Ja pójdę na kompromis i kupię obie gry No i nie na miejscu jest porównywanie obu gier jak to się dzieje na forach.Zarówno jedna jak i druga ma dawać człowiekowi frajdę,ale kłótnie zawsze będą...

Komentarz

Polyphony samo strzeliło sobie w stopę zwlekając w nieskończoność z wydaniem tej gry. Po za tym, nie oszukujmy się, wielkiego kroku nie ma względem poprzednich części. Dorzucili jedynie bardziej funkcjonalne multi ...które padło

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                              Polyphony samo strzeliło sobie w stopę zwlekając w nieskończoność z wydaniem tej gry. Po za tym, nie oszukujmy się, wielkiego kroku nie ma względem poprzednich części. Dorzucili jedynie bardziej funkcjonalne multi ...które padło
                              True

Ale i tak kupię PS3 i GT5, jak będzie okazja :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                                Wszystkich rajcuje NFS:Shift 2
                                A to coś złego? Również uważam Shifta 2 za świetną produkcję. W GT5 nie grałem, może kiedyś będzie okazja.. W ciemno raczej PS3 nie kupię, choć kto wie. Jeszcze GT4 nie skończyłem, ślamazarnie mi to idzie
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X