Mało widzieliście w takim razie . Rynek aut używanych to patologia, auta z USA mają tą zaletę, że sprawdzisz Carfarxem/ Autocheckiem historię samochodu na podstawie VINu
Beleg- z całą pewnością to drugie. To był/jest intelektualny kaskader.
A myślałem, że aż TAK głupich ludzi nie ma...
Zamieszczone przez Dreadlock89
Quattro-też o to pytałem jakiś czas temu. Luke podobno realizuje się nadal na digicie, na forum o drifcie pewnie też. Nas/forum sobie odpuścił/wydoroślał. Troszkę szkoda bo pomimo zgrzytów lubie go i w jakiś sposób cenie.
Też mi go bardzo brakuje... to był jeden z tych ludzi, z którymi zawsze się dobrze dogadywałem... fajnie się w Photo Mode konkurowało
Na wszelkich stronach o grach zauważam,iż GT5 jest nie doceniane przez graczy lub "niedzielnych" graczy.Ludzie piszą,że w GT nie czuje się prędkości,jest monotonne i nudne jak flaki w oleju.Wszystkich rajcuje NFS:Shift 2,bo jest efekciarski,dużo się dzieje i jest realistyczny co mnie najbardziej śmieszy No niestety tak już jest i po mimo tego,że gra była robiona tyle lat,jest przesycona oraz jest jedną z tych najbardziej niesamowitych produkcji.To ludzie tego nie widzą i kierują się na przykład ceną.Już wiele razy widziałem tematy typu "Co kupić GT5 czy NFS ?" Ja pójdę na kompromis i kupię obie gry No i nie na miejscu jest porównywanie obu gier jak to się dzieje na forach.Zarówno jedna jak i druga ma dawać człowiekowi frajdę,ale kłótnie zawsze będą...
Polyphony samo strzeliło sobie w stopę zwlekając w nieskończoność z wydaniem tej gry. Po za tym, nie oszukujmy się, wielkiego kroku nie ma względem poprzednich części. Dorzucili jedynie bardziej funkcjonalne multi ...które padło
Polyphony samo strzeliło sobie w stopę zwlekając w nieskończoność z wydaniem tej gry. Po za tym, nie oszukujmy się, wielkiego kroku nie ma względem poprzednich części. Dorzucili jedynie bardziej funkcjonalne multi ...które padło
True
Ale i tak kupię PS3 i GT5, jak będzie okazja :mrgreen:
A to coś złego? Również uważam Shifta 2 za świetną produkcję. W GT5 nie grałem, może kiedyś będzie okazja.. W ciemno raczej PS3 nie kupię, choć kto wie. Jeszcze GT4 nie skończyłem, ślamazarnie mi to idzie
Komentarz