Ja właśnie wrąbałem dwa mega wielkie rożki (lody)
Mam jeszcze parę chwil aby zjeść tego trzeciego do 18tej chyba się wyrobie.
Możliwe w między czasie odwiedzę ostatni raz w życiu stronę która należy do ignaca8
Stracilem prawictwo, a potem reszte dnia gralem w gt4 ^^ Patrze na zegarek a tu 19 ^^ Niektorzy w ameryce samobojstwa popelnili Ci to maja nasr*ne w tej bani
EDIT: zapomnialem o kilkakrotnym przeczytaniu "w dniu konca swiata"
Koniec świata był w tym roku super. Już wkrótce powtórka (2012).
A tak na poważnie. Zastanawiam się, jak wielkie pieniądze można zarobić na "obliczaniu" kolejnych dat końca świata, straszeniu nim naiwnych ludzi i szerzeniu "paniki". Bo osobiście nie widzę innego powodu, dla którego robi się ludziom wodę z mózgu i wymyśla takie brednie.
Kurde do dupy troche... ja przezylem bo przespalem koniec swiata ;((((( Znow rok czekac <lol2>
a jeszcze jedno zanim przenieslicie forum na nowe serwery trzeba bylo wtedy zrobic backup-a bo teraz nie ma wiekszosci wpisow ktore byly pisane na ostatnich 2-3dniach przed zmiana...
Koniec świata był w tym roku super. Już wkrótce powtórka (2012).
A tak na poważnie. Zastanawiam się, jak wielkie pieniądze można zarobić na "obliczaniu" kolejnych dat końca świata, straszeniu nim naiwnych ludzi i szerzeniu "paniki". Bo osobiście nie widzę innego powodu, dla którego robi się ludziom wodę z mózgu i wymyśla takie brednie.
Nikt ci nie obliczy bo to jest nie do przewidzenie.
Jak już sie skapniemy o co kaman będzie za późno.
Równie dobrze za tydzień moze w nas przypieprzyć asteroida.
Również może wypieprzyć prak narodowy żółtego kamlota
A co bardziej prawdopodobne najbliższe rozbłyski na słońcu jeśli to będą super rozbłyski to nas usmażą ^^
Ale najbardziej co wydaje mi się prawdopodobne to ruchy tektoniczne pod woda które natrzepią tylu fal tsunami że nie będzie gdzie spierdolić.
Przykład z Japonii tam był taka se 10m fala.
A co jak będą 100m??? zrób kupe i uciekaj jak masz gdzie^^
Ale siÄ™ wczoraj naj....
Uwielbiam to, kiedy wracam do domu cały i zdrowy, a rano nie mam pojęcia jak i którędy tego dokonałem.
Eeee tam, ciekawiej jest jak rano się ockniesz w nieznanym dla ciebie miejscu, z brzydką jak kupa nieznajomą, poszarpane ciuchy albo ich brak, wybity ząb i podbite oko :mrgreen: a do tego ten potwór Ci mówi, że jesteś kochany i byłeś niezły w łóżku :mrgreen: Ty próbujesz uciec i zastanawiasz się czy będziesz miał dziecko z tą paskudą :mrgreen:
Komentarz