Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Sqad
    To można leczyć
    Po co?
    narancs alternativa

Komentarz

Jeśli nie masz nic ciekawszego do roboty, niż na przykład słuchanie bredni o końcu świata, to można tak zrobić .

Komentarz

Widzę, że JISAWa też wciągnęło World of Tanks
        W które drzewko idziesz ?

Komentarz

JA narazie zaczynam ale bardziej chyba pójdę w USA bo podobno za te czołgi mozna więcej kasy trzepać niż pozostałymi.
          Dzisiaj zakupilem M2 medium tank jeśli dobrze pamiętam jakieś 70 000

Komentarz

Też dopiero zaczynam ale jestem troszke dalej.
            W Garażu :
            Panzerjager I ( TD II tieru.. całkiem przyjemny aczkolwiek nie warto w niego wielu rzeczy ulepszać gdyż po nim mamy o niebo lepszy Marder II )
            MS-1 ( standard )
            T1 Cunningham ( j.w. )
            M2 Medium Tank ( Imho świetny czołg. Dokupujesz haubicę 75mm. i jeśli cię nie wywali do grupy z KW to koxisz.
            M3 Lee ( Koszmar.. Nie ma obrotowej wieży, pociski wchodzą w niego jak w masło, wolny, wysoki, działo ma strasznie nie celne. Niestety to jedyna droga dojścia do ciężkich amerykańskich czołgów.

Ogółem jeśli jesteś wytrwały, inwestuj dalej w amerykańców. Jak bym zaczynał grę jeszcze raz zastanawiałbym się między ZSRR, a USA. ( T30 ma wspaniałe działo )

Komentarz

Zamieszczone przez VSpeed
              W Garażu :
              Panzerjager I ( TD II tieru.. całkiem przyjemny aczkolwiek nie warto w niego wielu rzeczy ulepszać gdyż po nim mamy o niebo lepszy Marder II )
              MS-1 ( standard )
              T1 Cunningham ( j.w. )
              M2 Medium Tank ( Imho świetny czołg. Dokupujesz haubicę 75mm. i jeśli cię nie wywali do grupy z KW to koxisz.
              M3 Lee ( Koszmar.. Nie ma obrotowej wieży, pociski wchodzą w niego jak w masło, wolny, wysoki, działo ma strasznie nie celne. Niestety to jedyna droga dojścia do ciężkich amerykańskich czołgów.

Ogółem jeśli jesteś wytrwały, inwestuj dalej w amerykańców. Jak bym zaczynał grę jeszcze raz zastanawiałbym się między ZSRR, a USA. ( T30 ma wspaniałe działo )
              Gram... siostra założyła sobie konto, a jej się nie chce... to ja się dorwałem :mrgreen:

Rozwijam niemiecką ścieżkę. Na chwilę obecną standardy + PzKpfw 35 (t). Wkurza mnie jedynie fakt, że jeżdżąc Leichtraktorem startowałem z takimi czołgami i walczyłem, a jak sam go kupiłem... kopsnęło mnie do wyższej grupy i znowu jestem jednym ze słabszych. Od czego to zależy?
              I jak zarabiać kasę? Za co się tu w końcu dostaje?
              JakieÅ› porady?

Komentarz

Kurde co się dzieje W ostatnich dniach aktywnych forumowiczów można policzyć na palcach rąk

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                  Zamieszczone przez VSpeed
                  W Garażu :
                  MS-1 ( standard )
                  T1 Cunningham ( j.w. )

Gram... siostra założyła sobie konto, a jej się nie chce... to ja się dorwałem :mrgreen:

Rozwijam niemiecką ścieżkę. Na chwilę obecną standardy + PzKpfw 35 (t). Wkurza mnie jedynie fakt, że jeżdżąc Leichtraktorem startowałem z takimi czołgami i walczyłem, a jak sam go kupiłem... kopsnęło mnie do wyższej grupy i znowu jestem jednym ze słabszych. Od czego to zależy?
                  I jak zarabiać kasę? Za co się tu w końcu dostaje?
                  JakieÅ› porady?
                  Też tak mam obecnie po zakupie M2 jestem z takimi pojazdami że jednym strzałem mnie rozjebują i powoli zaczynam żałować tego zakupu.
                  wczesniej jak grałem BT2 to potrafilem 5 przeciwników w walce rozwalić a teraz mam wątpliwości czy wogólę kogoś rozwalę.
                  Ogólnie jeszcze nic nie kupiłem nowego do czołgu ale zaważyłem że ma konkretny pocisk M2 poważne obrażenia zadaje ale musze go rozbudować

Komentarz

A tam wąż nogi myje...

Komentarz

I łysy się czesze.

Komentarz

Uderzył się też grzywą o kant.
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

I pierdnął w konciku w okrągłym pokoiku.

Komentarz

... i usiadł w słonecznym cieniu na miękkim kamieniu po czym nic nie mówiąc odrzekł ...

Komentarz

Pierd*lÄ™, nie robiÄ™

Komentarz

... i podszedł do niego wysoki pan niskiego wzrostu z broda do pasa bez zarostu ...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X