Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Gumy turbo gdzieś jeszcze widziałem, dwa obrazki mam w portfelu. A kartki w segregatorze też się znajdzie. Pamiętam, jak się pucowało, że owocna transakcja zaszła

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
      Gumy turbo gdzieś jeszcze widziałem, dwa obrazki mam w portfelu. A kartki w segregatorze też się znajdzie. Pamiętam, jak się pucowało, że owocna transakcja zaszła
      I te ustawki z typami z innych klas, jak ktoś kupił komplet z xeną albo z juventusem to kkozak na całą szkołę :mrgreen:

Komentarz

I wpierda*ało się Chipsy Chio na potęgę żeby tylko zdobyć karte Trunksa z hologramem :mrgreen:

Komentarz

Ta? Człowieku wydałem chyba ze 100zł żeby trafić na kartę Majin Vegeta
          A znałem dałnów co wchodzili do Polo i otwierali paczki wyciągali karty po czym kupowali dwie normalne.

Komentarz

Pokemony z lejsów! Miałem z tysiąc, matka mi wyjebała.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              A kto pamięta gumy turbo, kartki z segregatora, kukuruku :mrgreen: ?
              ja gdzieś na strychu mam chyba ze 2 takie pełne segregatory tych kartek :mrgreen:
              Pamiętam że u mnie w podstawówce był zakaz noszenia i gry w pokemony :mrgreen:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
              Za szyjke mocno chwyć i napij się!
              Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
                Pokemony z lejsów! Miałem z tysiąc, matka mi wyjebała.
                Też miałem dużą kolekcję, nawet specjalne pojemniki do ich przechowywania :mrgreen:

Komentarz

A te zeszyty... jak to było, pele-mele, czy coś?

Były jeszcze krążki z herculesem, nie pamiętacie??? :mrgreen: Miałem ich w cholere, a teraz żałuje że się pogubiły....

Komentarz

Gumy Turbo w pyte miałem tych karteczek z nich ojciec mi hurtem brał Zeszyty z konceptami Mitsubishi, Toyoty i modelem DeTomaso Pantera i piórnik z Volvo S60 miałem kiedyś

Komentarz

Ja kolekcjonowałem kiedyś magazyny motoryzacyjne AutoMoto i te inne od mniej więcej 1998r. ,skończyło się to 5 lat później ,po prostu.

Jeżeli chodzi o Pokemony ,to teraz nasza klasa ma bekę ogromną. Znam na pamięć numerki z pierwszej serii [od 1 do 151] a nieoglądałem co odc. tylko dostałem kiedyś taką listę i tak se utrwalałem.
                      Mam do tej pory żetony, zależało mi tylko na pokemonach z siły duch, czyli Gastly ,Hunter ,Gengar [92,93,94]. Aż w końcu wygrałem fighta z takim typkiem i mam do tej pory jednego.

Były jeszcze Digimony :mrgreen: i inne już później pokemono-podobne animy. A wszystko zaczęło się od profesorka ,który w dzieciństwie zbierał robaki i sobie je nazywał na podstawie kolorów ,bądź nawet pewnych synestezji. W 1994 powstawały pierwsze takie prototypowe stwory , po raz pierwszy w telewizji pojawił sie w Japonii w 1996r. ,w Europie 3 lata później.
                      I tak się narodził wielki fanatyzm pokemonów ,dzieci oszalały! Zaczęły naśladować nawet pewne dźwięki, kupowali różniastyczne gadżety itp. Ale miało swoje minusy i to duże, w ZEA[ Zjednoczone Emiraty Arabskie] uznały ,że te stwory mają ogromne powiązanie z różnymi chorobami czy postaciami boskimi, powstała ogromna wojna i zakazano oglądania tej bajki na terenach arabskich.

W Turcji 4-letni chłopczyk i 7-letnia dziewczynka [brat i siostra] wyskoczyli z 10 piętra bo chcieli się wcielić w pokemonów ,lekarz stwierdził parę siniaków ,a poważniejszych urazów niebyło dzieci miały po prostu szczęście ,było o tym głośno w tureckich gazetach ,kanałach , od tego zdarzenia zakazano publikowania odc. ,3 lata później puścili pierwsze odcinki od początku.

Albo pieśń "Gotta catch'em all" ,wychodzi od tyłu "I Love Satan". tu macie dowód w Pokemon Rap
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Najpierw była gra - Pokemon Red/Green.
                        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                          Najpierw była gra - Pokemon Red/Green.
                          Blue-chyba :wink:

Komentarz

a tam wszystkie te bajki bije jedna KAPITAN TSUBASA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oglÄ…dam jÄ… teraz na kanale AXN :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                              W Turcji 4-letni chłopczyk i 7-letnia dziewczynka [brat i siostra] wyskoczyli z 10 piętra bo chcieli się wcielić w pokemonów ,lekarz stwierdził parę siniaków ,a poważniejszych urazów niebyło
                              Tak, a ja mam pole naftowe

Komentarz

Panowie zmiana tematu. Jest chyba problem z naszym forum. Kolega GUTIX z GT5 miał problemy z logowaniem.
                                Rejestracji też chyba nie można zrobić. Wczoraj jak byłem na trybie podglądacza (Kto przegląda forum) widziałem gościa który się zapisywał do nas ale nie widać go więc może nie mógł. Od czasu zawiechy forum nikt sie nie rejestruje

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X