Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez JISAW
    Najlepsze sÄ… kozaki w BMW
    Pewnie mial szpanerski znaczek M, wielki spojler i wydech. Pewnie tez 316i E36 w LPG Moj tato taki nie jest, a ma BMW. Tylko 0,5% kierowcow BMW jest jeba*ymi dresami.

Komentarz

Co za dokładne wyliczenia!
      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
        Zamieszczone przez JISAW
        Najlepsze sÄ… kozaki w BMW
        Tylko 0,5% kierowcow BMW jest jeba*ymi dresami.
        Patrz! A ja do tej pory byłem święcie przekonany, że to te 99,5% zasługuje na samosąd

Komentarz

ehhh ;/. thooorn, a czy ty kiedykolwiek jechales BMW?

Komentarz

A co ma piernik do wiatraka?

Komentarz

Ze gdyby sie przejechal BMW to bys tak nie mowil.

Komentarz

Na pewno, brzmi bardzo zachęcająco, zwłaszcza z ust osoby jeżdżącej najwyżej na siedzeniu pasażera.

narancs alternativa

Komentarz

No chociaz komfort moge ocenic.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                    Na pewno, brzmi bardzo zachęcająco, zwłaszcza z ust osoby jeżdżącej najwyżej na siedzeniu pasażera.

Odezwal sie ten to co dopiero dorosl do wieku kiedy moze zrobic prawko.... ja pier.....le ale te wasze pokolenie sobie kozaczy

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                      A jedziesz przed takim h****em na skuterze to tym bardziej musisz szmacie się usunąć a jak nie to cię zepchnie na chodnik.
                      Miałem taką sytuację więc nie wytrzymałem w dodatku wiozłem swoją mamę a huj chamsko pojechał z boku bo musiał pierwszy stać na światłach.
                      Jak mi już drogę zajechał to se momentalnie zahamował a ja gdy bym jechał troche szybciej bym nie wyhamował i musiał bym albo na chodnik wjeżdżać albo na środek jezdni.
                      O jenki,jenki.JISAW'ka dupe żal ściska,że musi stać na światłach i w korku,a ja sobie pomykam obok wołając "Adios Amigos" Jesteś świetnym przykładem polskiej mentalności.Chyba nigdy nie doczekam się kultury na drodze jaka panuje na zachodzie

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
                        Odezwal sie ten to co dopiero dorosl do wieku kiedy moze zrobic prawko
                        No i co z tego? Tu chodzi o wypisywanie bajek na forumku a nie o doświadczenie w prowadzeniu samochodu.

ale te wasze pokolenie sobie kozaczy
                        Jakbyś był w wieku mojego ojca to może bym się tym przejął. A tak to mnie tylko rozbawiłeś.
                        narancs alternativa

Komentarz

moze to i 3 lata a 90 rok a od 93 wzwyz to calkiem inne lata pieprzone pokolenie kozakow i dzieci CHWDP ..... Wielce duzo wiedza a tak naprawde gowno wiecie o zyciu i wielu innych sprawach na ktore sie wypowiadacie.... Kiedys bylo 10% takich jak ty... a teraz 10% to zostalo normalnych.... naprawde szkoda mi waszego pokolenia... i to ci kazdy powie ze twoje pokolenie spadlo na psy dziedek babcia tata mama starsi koledzy..... przykre lecz prawdziwe ))

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                            Zamieszczone przez JISAW
                            A jedziesz przed takim h****em na skuterze to tym bardziej musisz szmacie się usunąć a jak nie to cię zepchnie na chodnik.
                            Miałem taką sytuację więc nie wytrzymałem w dodatku wiozłem swoją mamę a huj chamsko pojechał z boku bo musiał pierwszy stać na światłach.
                            Jak mi już drogę zajechał to se momentalnie zahamował a ja gdy bym jechał troche szybciej bym nie wyhamował i musiał bym albo na chodnik wjeżdżać albo na środek jezdni.
                            O jenki,jenki.JISAW'ka dupe żal ściska,że musi stać na światłach i w korku,a ja sobie pomykam obok wołając "Adios Amigos" Jesteś świetnym przykładem polskiej mentalności.Chyba nigdy nie doczekam się kultury na drodze jaka panuje na zachodzie

Chyba troszkę mnie nie zrozumiałeś.
                            Na skuterze korki dla ciebie nie istniejÄ…^^
                            Chodziło tylko o niebezpieczne zachowanie na drodze.
                            Kozak musi se gume spalić ale nie patrzy że ktoś jedzie rowerem/skuterem tylko tyle jemu sie dymi z pod kół
                            Nie mówię że sam wóz jest zły ale ci co nim kierują czasem są to dresiki z łańcuchem na gnyku którzy nie maja wyobraźni.
                            Co chciał byś zostać potrącony przez takiego gościa?
                            Co gorsza stracić życie pod kołami idioty?
                            Bo ja nie na dzień dzisiejszy mam dla kogo żyć.

Komentarz

moze to i 3 lata a 90 rok a od 93 wzwyz to calkiem inne lata pieprzone pokolenie kozakow i dzieci CHWDP ..... Wielce duzo wiedza a tak naprawde gowno wiecie o zyciu i wielu innych sprawach na ktore sie wypowiadacie.... Kiedys bylo 10% takich jak ty... a teraz 10% to zostalo normalnych.... naprawde szkoda mi waszego pokolenia... i to ci kazdy powie ze twoje pokolenie spadlo na psy dziedek babcia tata mama starsi koledzy..... przykre lecz prawdziwe ))
                              Mama, tata, babcia, srabcia... winni że zamiast oni, to wychowuje tych gówniarzy internet. Ale też mógłbym powiedzieć tak o Twoim pokoleniu, choć to tylko trzy lata...widzisz, też robisz z Siebie Sensei'a który przeżył trzy wojny (w tym dwie światowe).

Komentarz

Nosz kurde, jakoś po tobie nie widać świetności tego twojego pokolenia
                                1+1=10

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X