Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Ale tak na dobra sprawe on chyba nic nie zrobil. Ani hamulce, ani gaz. Mysle ze nie widzial nawet ze laweta zaczyna tracic panowanie. Oby udalo mu sie szybko naprawic obie BMW. I sorry za tamtego posta, po prostu, juz o nim nie mowny, ok?

Komentarz

hamulce to podstawa. ja ostatnio astrolotem jeździłem, to aż się przeraziłem. chyba trzeba go na razie odstawić do warsztatu, bo w sytuacjach niebezpiecznych trzeba być pewnym czy wszystko będzie odpowiednio działało.

Komentarz

Witek nawet nie czekaj tylko natychmiast rób hamulce. Dłuższa droga hamowania nawet o 1 metr może zabrać komuś zdrowie lub życie.

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
          Witek nawet nie czekaj tylko natychmiast rób hamulce. Dłuższa droga hamowania nawet o 1 metr może zabrać komuś zdrowie lub życie.
          Znaczy zatrzymać to się zatrzymałem bez problemu, dziwne tylko że mi tył zarzuciło
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A tak z ciekawosci spytam, ile zaplaciles za kurs na B1?

Komentarz

Tyle samo ile na B.. w Koninie tylko jedna szkoła ma B1 (w WORD nie mają nawet samochodu na B1, dlatego zdawałem na tym na którym miałem jazdy), wyszło tam bodajże 1200 zł.
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Na B1 mozna jezdzic autami do 550kg. Caterham Superlight 300 wazy 515kg ^^

Komentarz

To BMW jakoś kojarzyłem po pomarańczowych felgach. I nie myliłem się. Czytałem temat związany z jego budową. Jeśli ktoś chciałby poczytać i obejrzeć dokładniej to tutaj jest temat projektu począwszy od zakupu:

http://www.tuningforum.pl/viewtopic.php?f=132&t=108420

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
                    Na B1 mozna jezdzic autami do 550kg. Caterham Superlight 300 wazy 515kg ^^
                    Ariel Atom też się łapie
                    ^^
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Oprócz tego samochodu właściciel ma jeszcze dwie ciekawe zabawki... civica eg uturbionego przygotowanego na ćwiartkę oraz eg coupe które miało być przerabiane na rwd przy użyciu części z hondy shuttle, a później uturbione... na mnie robi to niesamowite wrażenie

BTW, repliki lotusa 7 też się niekiedy łapią, a przynajmniej ceną nie zabijają

Komentarz

i tak was nie stać.
                        narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                          Zamieszczone przez thooorn
                          Przejechał się trzy razy w foteliku na prawym siedzeniu w M3 i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał.
                          żeby jeszcze w M3

wczoraj miałem ciekawą sytuację na drodze. Jechałem po mieście nieco ponad 50 km/h i na pasy weszły 2 dziewczyny.. niby mogłem nie hamować, ale przejechałbym im tuż przed nosem z dużą prędkością co byłoby niebezpieczne, więc dałem mocno po hamulcach i.. przed pasami stanąłem prawie bokiem. :mrgreen: chyba pora na remont hamulców..

Trza było gaazu!

Komentarz

W takich sytuacjach noga w podłogę, zamknąć oczy i włączyć wycieraczki

Komentarz

A prawą ręką trzymając Wunderbauma modlić się do św.Genowefy

Komentarz

Będziesz Miał Wypadek Rozdzielił się na pół...chyba wiem dlaczego ...

Konstruktorzy samochodów prześcigają się w wymyślaniu kolejnych systemów mających czuwać nad naszym bezpieczeństwem.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X