Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez szymoniec
    Zamieszczone przez Hachiroku
    Zamieszczone przez TERMINATOR
    Ja na przykład nie widzę nic szczególnego w tych najnowszych wypasionych furkach typu porsche,ferrari.Owszem jak by na ulicy przejeżdżał jakiś Gallardo to się obejrzę z zaciekawieniem.Ale takie samochody nie robią na mnie takiego wrażenia jak wyjątkowe zabytki.
    Podzielam.

Mi zas bardzo, ale to bardzo marzy sie kupic kiedys Fiata 125p i go ladnie odrestaurowac + dodac troche potencjalu Co mam na mysli? Wyglad z zewnatrz praktycznie seria, a mechanicznie potwor pod wzgledem zastosowanych czesci. Czyli lakier czarna, lsniaca perla, lsniace chromowane zderzaki, felgi BBS RS na oponach Toyo R888, wnetrze robione na zamowienie obszyte wysokiej jakosci czarna skora, zajebisty sprzet audio Pioneera, elektryczne szyby itp. Pod maska co najmniej SR20DET i jakies 300KM Wysokiej jakosci profesjonalne zawieszenie, wydech zakonczony czterema koncowkami, aczkolwiek nie jakis wiesniacki, tylko z istna klasa sama w sobie Do 3k obrotow zeby byl to delikatny basowy pomruk, a powyzej juz istny niszczyciel bebenkow, pure japan sound :mrgreen: Oczywiscie LSD na tylnym moscie zeby pieknie i efektownie krecil baczki Z tylu obok tylnej klapy dwie powiewajace male flagi Polski i jazda po niemieckiej autobahnie Ehh, rozmarzylem sie

wydech z czterema końcówkami? Boże ratuj... LSD i R888 żeby kręcić bączki... to jest tak głupie, że aż śmieszne;D
    BTW, jak sprzęt Pioneer, to i naklejka taka na szybie musi być!

Komentarz

I co Ci z tym nie pasuje? Po pierwsze o gustach sie nie dyskutuje, po drugie R888 ze wzgledu na wyglad. Po trzecie zakladam, ze nigdy nie miales do czynienia ze sprzetem Pioneera, bo bys takich jebanych glupot o naklejkach nie pisal, tyle :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
        I co Ci z tym nie pasuje? Po pierwsze o gustach sie nie dyskutuje, po drugie R888 ze wzgledu na wyglad. Po trzecie zakladam, ze nigdy nie miales do czynienia ze sprzetem Pioneera, bo bys takich jebanych glupot o naklejkach nie pisal, tyle :wink:
        Jak to się nie dyskutuje o gustach? Przecież to jest główny powód do rozmów, dyskusji od wieków, ktoś walnął głupi slogan i niesie się po "salonach" Poza tym Pioneer to porządny sprzęt ale jaki tam rewelacyjny? I pierwszy raz słyszę żeby ktoś kierował się wyglądem w doborze opon. A z tym poczwórnym wydechem to fakt, niewyjściowo by to wyglądało.
        Ale felgi to zapodałbym zrobione na takie, ofkoz z chromowanym deklem:

Komentarz

Nie ma to jak ATS Classics do bandziora

@up

Efekt nieziemski

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
            Nie ma to jak ATS Classics do bandziora
            W życiu. Ja bym dał BBS Spiess :mrgreen:

Komentarz

Kurde, wiadomo kiedy bedzie mozna sie zarejestrowac na PSN? I jedno pytanie: czy jesli w tej chwili gram w GT5, a to konsola brata i w GT5 widnieje napis "kuba", to czy pozniej bede mogl to zrobic zeby miec wszystko na swoim koncie, czy po prostu po zalozeniu nowego bede musial zaczynac od nowa?

Komentarz

nie ma mnie do 4 lipca. podsumowanie potw po powrocie niestety. pzdr
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

U mnie 4 lipca zapowiada się dzień śmierci i przymusowe wolne na 4 i 5 bo po czwartym będzie trzeba sie doprowadzić do stanu użytkowania aby iść trzeźwym do roboty^^

Komentarz

GRAN TURISMO 2 WRS2 startuje za 1h 11m

TURNIEJ
                    viewtopic.php?f=47&t=6842

DYSKUSJA
                    viewtopic.php?f=47&t=6843

Komentarz

Wpiszcie w Google grafika hasło "Skyline Mine's GT5"
                      i wyskoczy Wam to :
                      Pierwszy rząd drugie zdjęcie od lewej - to ja
                      Trzeci rząd drugie zdjęcie - moje zdjęcie
                      Ósmy rząd ostatnie po prawej kolega Siniak

Wpiszcie też w Google grafika hasło Night Riders
                      Widać tam logo klubu Night Riders i kilku klubowiczów

Krótko mówiąc Night Riders staje się popularne na całym świecie

Komentarz

Hehe, gratuluję popularności .

Komentarz

Ktos chetny na partyjke w GT5 dzis wieczorem, a nawet zaraz? W sumie ja przez najblizszy czas bede dostepny caly czas, takze milo by bylo jakby ktos o mnie pomyslal :wink:

Komentarz

Mam prosty sposób jak oglądać filmy bez limitów czasu na MegaVideo i tym podobnych:

1. Włączamy film.
                            2. Gdy film się cały zbuforuje w trakcie oglądania - włączamy pauzę.
                            3. Włączamy przeglądanie strony w trybie offline.
                            4. ???
                            5. PROFIT!

Komentarz

Jeśli jest ktoś chętny, mogę zrobić mu motyw na telefon Sony Ericsson.

Komentarz

a co to za logika uzywajac programu SE theme creator ?? lol

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X