Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
    http://www.youtube.com/watch?v=qNqVyBpK0Ow&feature=related

a to jeszcze jest ??
    Wow to było istne szaleństwo , zaraz zaraz kiedy to było? Wiki prawdę ci powie http://pl.wikipedia.org/wiki/Turbo_%28guma%29
    Istnieje nawet "Forum kolekcjonerów obrazków z kultowej gumy TURBO" http://www.turbo.fora.pl/

Komentarz

Ej, pomóżcie potrzebującemu i klikajcie w link, please :wink: .
      http://25pln.pl/darmowe-doladowanie,Z6riJfBSKq.html

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
        Zamieszczone przez TERMINATOR
        Mam nadzieję,że nie stało się z frugo to samo.Co z dobrymi piwami z przed lat- czyli komercyjna sztuczna papka
        O tych piwach to ci tata opowiadał czy jak? :wink:
        Hehehe :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
          Mam nadzieję,że nie stało się z frugo to samo.Co z dobrymi piwami z przed lat- czyli komercyjna sztuczna papka
          O tych piwach to ci tata opowiadał czy jak? :wink:
          A tu się zdziwisz,że wiem jak kiedyś smakowały piwka :wink: Popijało się trochę jak była okazja.A co ja do osiemnastki mam czekać (31 grudnia) W czasach starożytnych małe dzieci pijały piwo i było to normalne

PS: Na roczek jak miałem przed stołem 3 przedmioty,to wybrałem kielicha i banknot.Podobno różaniec oglądnąłem i wywaliłem na podłogę

Komentarz

Poniekad zgodze sie z kolega Terminatorem. Pamietacie Lecha z przed kilku lat? Zielona puszeczka ociekajaca kroplami od zimna, ahh, az sie czlowiekowi geba cieszyla w upal otwierajac puszke Choc dawno nie pilem Lecha, to pamietam, ze ostatni byl gestym beltem, bez tego klarownego smaku jak kiedys. Owszem - do wypicia, ale jednak to juz nie to samo piwo Mimo iz piwoszem nie jestem ani amatorem alkoholu, wrecz przeciwnie, stronie od niego (lubie popic, ale raz, a porzadnie i przy jakiejs okazji :wink: ) - wypije piwo raz na pare miesiecy, to mimo to jestem w stanie to stwierdzic

Podobno różaniec oglądnąłem i wywaliłem na podłogę
            Dobre

Komentarz

10,5 było całkiem,całkiem Rodzice sporadycznie kupowali,a był konkurs i dwa rowery wygraliśmy :mrgreen: Ale jaka to była uciecha najnowsze modele które wtedy,to był majątek.Lekka aluminiowa rama z grubych rur,czarny lakier ze złotymi napisami,cały nowoczesny osprzęt shimano,kierownica z "rogami",wszystko pozłacane i największy smaczek - żółty pas który szedł wzdłuż opony przez środek.Taki rower w tamtych czasach robił ogromne wrażenie W ogóle pełno gadżetów wypuszczali koszulki,czapki i takie różne ...

Komentarz

W czasach starożytnych małe dzieci pijały piwo i było to normalne
                W czasach starożytnych zwierzęta rozszarpywały ludzi na arenach i też było to normalne

PS: Na roczek jak miałem przed stołem 3 przedmioty,to wybrałem kielicha i banknot.Podobno różaniec oglądnąłem i wywaliłem na podłogę
                Szybko się poznałeś i odrzuciłeś ducha nieczystego na glebę

Komentarz

Juz wtedy "przejrzal na oczy" :mrgreen:

Komentarz

Jak myślicie kto wygra walke dzisiaj?Ja liczę że Kliczko rozniesie Hoya bo on najlepszy jest w gębie

Komentarz

No nie mogę z was chłopcy.

Komentarz

Oglądaliście walkę? Trochę zawiedziony jestem ze nie skończyło się jakimś tko... Ale było widać już na początku że za duża stawka żeby ryzykować, a w takim wypadku Haye imo był skazany na porażkę...

Komentarz

militaria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                            Co tam trzeba zrobić, bo nie czaję (może temu, że mam kaca)

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                              Zamieszczone przez Olo699
                              Co tam trzeba zrobić, bo nie czaję (może temu, że mam kaca)
                              Wystarczy kliknąć w link, to wszystko. Z góry dziękuję tym, co poświęcili swój czas i kliknęli.

Komentarz

Klikniete :wink:

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X