Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Naruciak14
    yyyyyy...siedzi u mnie? Wkoncu ostatni dzien...
    Idź stąd.

Komentarz

Prosze bardzo.

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
        Zamieszczone przez Dreadlock89
        Chcem umrzeć jak to czytam.

To cała prawda ty mój mały pederasto to dzisiaj u ciebie masaż w olejku co nie a później tęgie branie

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=TUtZ3RfLt_M

-ten to jest idiota
          - kto to ? OLO ?

Komentarz

Olo właśnie wracał z cargo, niestety ojciec nie był zadowolony ze stanu swojego Poldka po jego powrocie

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=-h1peXEZ ... re=related
              Sad, but true.

Komentarz

JISAW spóźnione ale szczere wszystkiego cycuśnego
                Żeby Ci kutanga sterczała do końca życia jak wieża w Piz(dz)ie albo jeszcze dłużej :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                  JISAW spóźnione ale szczere wszystkiego cycuśnego
                  Żeby Ci kutanga sterczała do końca życia jak wieża w Piz(dz)ie albo jeszcze dłużej :mrgreen:

Dziękować

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                    JISAWŻeby Ci kutanga sterczała do końca życia jak wieża w Piz(dz)ie
                    Tak krzywo? A w ogóle to ona opada...

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092

-ten to jest idiota
                      - kto to ? OLO ?
                      Hej, czemu ja?

Komentarz

Typ w filmiku tak gada

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                          http://www.youtube.com/watch?v=-h1peXEZuk4&feature=related
                          Sad, but true.
                          Dobrze prawi.

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                            Zamieszczone przez Sylwek1092

-ten to jest idiota
                            - kto to ? OLO ?
                            Hej, czemu ja?
                            Spytaj autorów filmika .
                            1+1=10

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=RfSvAFus ... re=related

Buahahahha Nie Wyrobilem... SPie......lem Sie z Krzesla xD

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                Zamieszczone przez kyjgel
                                http://www.youtube.com/watch?v=-h1peXEZuk4&feature=related
                                Sad, but true.
                                Dobrze prawi.
                                Usmialem sie jak nie wiem, ale tylko ze stylu w jaki to opowiada, typ idealnie trafia w sedno za kazdym razem :mrgreen: A wulgaryzmy? Dzieki nim ta wypowiedz znaczaco nabiera odpowiedniego zabarwienia potrzebnego zeby w koncu to uderzylo do tej naprawde, je*anej bandy polskich tumanow. Nie chce zeby ktos sie tutaj poczul urazony w tym momencie, bo po pierwsze sam jestem Polakiem mimo iz w Polsce nie mieszkam (na szczescie...), a po drugie czysto uogolniam, ale chce mi sie rzygac na mysl o polskim narodzie. Na mysl o jego ograniczeniu umyslowym, ideologicznym i mentalnym i na mysl o pieprzonej i bezgranicznej obludzie, ktora bezposrednio sie wiaze, a i nawet skutkuje podatnoscia na manipulacje medialna. Gosc w tym filmiku IDEALNIE to podsumowal, bo i ja od dluzszego czasu zyje w takim przekonaniu, ze Polak ma w dupie to, co sie dzieje dookola niego. Aby sie zabawic, isc do roboty, po robocie strzelic browarka przed telewizorem itp i osiagnac w zyciu to co "wypada", czyli w wiekszosci skonczyc szkole (choc oczywiscie tego nie neguje, mimo iz sam nie ukonczylem, choc nie z "wlasnej winy"), miec bierzmowanie itp, czysta rutyna, czysty schemat pieprzonej zyciowej przecietnosci, glownie mentalnej. Zycie bez zadnych, choc w najmniejszym stopniu skrystalizowanych celow czy marzen, tylko ciagniecie z dnia na dzien az do usranej smierci. I ta ignorancja, pieprzona ignorancja, zwlaszcza starszego pokolenia do wielu kwestii, ktorych nie zaznali oni w mlodosci, zasrane ofiary swoich chu*owych czasow przez co to sie odbija tylko na nas, mlodych Polakach. Czerwone scierwa, ktore jeszcze ponad dwadziescia lat temu rozkradaly i sprzedawaly Polske na kazdy mozliwy sposob do dzis piastuja najwyzsze urzedowe stanowiska, no kurwa! Wyzerajac sie przy tym jeszcze bardziej i smiejac sie nam w twarz. Moglbym napisac jeszcze wiele, ale czy to bedzie mialo jakis wiekszy czy mniejszy sens poza tym, ze kilka osob moze sie ze mna zgodzi, a kilka wysmieje? W Polsce potrzebna jest rewolucja, ale i na to szanse marne wlasnie przez podejscie ludzi. Jak Polska dostanie tak po dupie jak Grecja, albo i bardziej, to dopiero wtedy moze sie cos ruszy.

BTW: Przed chwila wlasnie ogladalem tez wiadomosci. W Parlamencie Europejskim chca pokazac "zajebistosc" Polski przez dojrzale truskawki i jak ktos tam wspomnial "szkoda, ze jeszcze jablek nie ma" hahaha :mrgreen: Co za ku*ewski, zaklamany rzad. Autentycznie - jak widze morde tuska albo komorowskiego (male litery zamierzone), to mam ochote isc do kibla puscic spawa. Chociaz w sume... Co ja gadam... Przeciez wybawiciel Donald uratowal Polske od smiercionosnego zla jakim byly Dopalacze :mrgreen: Ciekawe tylko ile grubszych afer dzieki temu zostalo pod dywanem...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X