JISAW spóźnione ale szczere wszystkiego cycuśnego
Żeby Ci kutanga sterczała do końca życia jak wieża w Piz(dz)ie albo jeszcze dłużej :mrgreen:
JISAW spóźnione ale szczere wszystkiego cycuśnego
Żeby Ci kutanga sterczała do końca życia jak wieża w Piz(dz)ie albo jeszcze dłużej :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=-h1peXEZuk4&feature=related
Sad, but true.
Dobrze prawi.
Usmialem sie jak nie wiem, ale tylko ze stylu w jaki to opowiada, typ idealnie trafia w sedno za kazdym razem :mrgreen: A wulgaryzmy? Dzieki nim ta wypowiedz znaczaco nabiera odpowiedniego zabarwienia potrzebnego zeby w koncu to uderzylo do tej naprawde, je*anej bandy polskich tumanow. Nie chce zeby ktos sie tutaj poczul urazony w tym momencie, bo po pierwsze sam jestem Polakiem mimo iz w Polsce nie mieszkam (na szczescie...), a po drugie czysto uogolniam, ale chce mi sie rzygac na mysl o polskim narodzie. Na mysl o jego ograniczeniu umyslowym, ideologicznym i mentalnym i na mysl o pieprzonej i bezgranicznej obludzie, ktora bezposrednio sie wiaze, a i nawet skutkuje podatnoscia na manipulacje medialna. Gosc w tym filmiku IDEALNIE to podsumowal, bo i ja od dluzszego czasu zyje w takim przekonaniu, ze Polak ma w dupie to, co sie dzieje dookola niego. Aby sie zabawic, isc do roboty, po robocie strzelic browarka przed telewizorem itp i osiagnac w zyciu to co "wypada", czyli w wiekszosci skonczyc szkole (choc oczywiscie tego nie neguje, mimo iz sam nie ukonczylem, choc nie z "wlasnej winy"), miec bierzmowanie itp, czysta rutyna, czysty schemat pieprzonej zyciowej przecietnosci, glownie mentalnej. Zycie bez zadnych, choc w najmniejszym stopniu skrystalizowanych celow czy marzen, tylko ciagniecie z dnia na dzien az do usranej smierci. I ta ignorancja, pieprzona ignorancja, zwlaszcza starszego pokolenia do wielu kwestii, ktorych nie zaznali oni w mlodosci, zasrane ofiary swoich chu*owych czasow przez co to sie odbija tylko na nas, mlodych Polakach. Czerwone scierwa, ktore jeszcze ponad dwadziescia lat temu rozkradaly i sprzedawaly Polske na kazdy mozliwy sposob do dzis piastuja najwyzsze urzedowe stanowiska, no kurwa! Wyzerajac sie przy tym jeszcze bardziej i smiejac sie nam w twarz. Moglbym napisac jeszcze wiele, ale czy to bedzie mialo jakis wiekszy czy mniejszy sens poza tym, ze kilka osob moze sie ze mna zgodzi, a kilka wysmieje? W Polsce potrzebna jest rewolucja, ale i na to szanse marne wlasnie przez podejscie ludzi. Jak Polska dostanie tak po dupie jak Grecja, albo i bardziej, to dopiero wtedy moze sie cos ruszy.
BTW: Przed chwila wlasnie ogladalem tez wiadomosci. W Parlamencie Europejskim chca pokazac "zajebistosc" Polski przez dojrzale truskawki i jak ktos tam wspomnial "szkoda, ze jeszcze jablek nie ma" hahaha :mrgreen: Co za ku*ewski, zaklamany rzad. Autentycznie - jak widze morde tuska albo komorowskiego (male litery zamierzone), to mam ochote isc do kibla puscic spawa. Chociaz w sume... Co ja gadam... Przeciez wybawiciel Donald uratowal Polske od smiercionosnego zla jakim byly Dopalacze :mrgreen: Ciekawe tylko ile grubszych afer dzieki temu zostalo pod dywanem...
Komentarz