Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

No, Panowie... ruszam na kilkutygodniowy urlop nad Morze, więc nie będę tu tak często, jak zwykle... ale będę, więc jak wynikną jakieś problemy - śmiało walcie na PW, w miarę możliwości będziem działać ^^

Komentarz

Gdzie dokładniej?
      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
        Gdzie dokładniej?
        Łeba

Dzisiaj do Babci, do Katowic, stamtąd jest punkt wypadowy... jutro Etap II, Katowice - Grudziądz (zawsze zwiedzamy coś po drodze, z noclegiem), pojutrze Etap III: Grudziądz - Łeba.

W tym roku ja robię za kierowcę, fajnie będzie

Komentarz

No prosze BelegU$ może na piwko skoczymy jak do Grudziądza przyjeżdżasz

Komentarz

Ja natomiast do Kołobrzegu z rodzinką na pięć dni się wybieram .

EDIT:Takie pytanko mam, może trochę dziwne. Jak wspominacie Lukasa? Jaki był? Czym zapadł w pamięć? Bo czytając niektóre jego posty, uważam, że mądry z Niego gościu.

Komentarz

Ja pamiętam jedną dyskusję z nim na temat dziewczyn tutaj. Generalnie spoko gość.

Komentarz

I tak to ja jestem charyzmą tego forum.

Komentarz

Razem z Dreadem stanowicie "jądra" czaterii xD

Komentarz

Ładne Ducato
                    narancs alternativa

Komentarz

Ja jeździłem Jumperem w tej budzie i cholernie uwielbiałem nim jeździć. A swoją drogą Ducato brygadówki to na żywo jeszcze nie widziałem.

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
                        Ja jeździłem Jumperem w tej budzie i cholernie uwielbiałem nim jeździć. A swoją drogą Ducato brygadówki to na żywo jeszcze nie widziałem.
                        Bujam się właśnie takim, 2,5D. Wszystko fajnie gdyby nie ten promień skrętu. VW T3 i Mercedes 307D zawracają praktycznie w miejscu.

Komentarz

Fakt T3 niszczy promieniem skrętu nowe dostawczaki a jeszcze jak to jest Doka i ma silnik z Passata to już całkiem kosmos. Koleżka ma Westfalie i właśnie motor z paska no to powiem że takim samochodem mógłbym tłuc setki tysięcy kilometrów i nigdy bym go nie zamienił na nic innego. Co do Jumpera to jakoś tej małej zwrotności nie odczułem może dlatego że na codzień jeździłem samochodem którym w normalne miejsce parkingowe musiałem się łamać na 3 razy xD

Komentarz

U mnie w firmie jest parę wynalazków, każdy jakby z innej planety:
                            Mercedes 207D, który buja się niesamowicie, ale brak wspomagania jest tylko dla prawdziwych twardzieli, po jednym dniu jazdy ręce usychają.
                            Mercedes 307D. Trochę większe koła i zawias a siedzi się o piętro wyżej niż w 207D, strasznie głośny i twarszy, ale kierowanie tym autem jest trochę lepsze.
                            Fiat Ducato DoKa, 2,5D. Widoczność bajeczna, jeździ się nieźle, ale dobija hacząca skrzynia, szkoda bo drążek jest w bardzo dobrym miejscu, można nie odrywając prawej ręki zmienić bieg
                            Ford Transit DoKa (nie mam pojęcia jaki silnik) 2004rok. Najwygodniejszy i najszybszy, ale trzeba trzymać go ciągle na obrotach bo lubi gasnąć. Promień skrętu też nie zachwyca.
                            VW Transporter T3 1.6 TD 1986 rok. Najbardziej lubię tym jeździć, ostatnio Basię trapi nieszczelny zbiornik z płynu chłodzącego. Poza tym jest dynamiczna, świetnie bierze zakręty i mimo braku wspomagania kierownica chodzi niezwykle lekko.

Komentarz

:mrgreen:
                              Zamieszczone przez Olo699
                              Ja natomiast do Kołobrzegu z rodzinką na pięć dni się wybieram .

EDIT:Takie pytanko mam, może trochę dziwne. Jak wspominacie Lukasa? Jaki był? Czym zapadł w pamięć? Bo czytając niektóre jego posty, uważam, że mądry z Niego gościu.
                              Ogólnie był spoko, ale czasem dowalił takie posty, że ręce opadały.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                                Zamieszczone przez tycha
                                Gdzie dokładniej?
                                Łeba

Dzisiaj do Babci, do Katowic, stamtąd jest punkt wypadowy... jutro Etap II, Katowice - Grudziądz (zawsze zwiedzamy coś po drodze, z noclegiem), pojutrze Etap III: Grudziądz - Łeba.

W tym roku ja robię za kierowcę, fajnie będzie
                                A ja w drugą strone, czyli w sudety.Do Pragi pojadę napewno.
                                GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                                Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X