Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

To nie samochód tam nie ma przepływomierza co by liczył powietrze
    I tu Cię zaskoczę bo gaźnik jest na tyle precyzyjny że gdy dostaje za dużo powietrza to tak reaguje wiem bo miałem 3 piździki i jak jeździło się ze stożkiem dla jaj to się dusił strzelał i parchał.

Komentarz

A jaki miałeś setup w swojej 'Ranerce'?

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
        To nie samochód tam nie ma przepływomierza co by liczył powietrze
        I tu Cię zaskoczę bo gaźnik jest na tyle precyzyjny że gdy dostaje za dużo powietrza to tak reaguje wiem bo miałem 3 piździki i jak jeździło się ze stożkiem dla jaj to się dusił strzelał i parchał.
        Jak założysz stożkowy,to gaźnik dostaje za dużo powietrza.Dlatego się dusi.Chociaż to zależy jeden skuter będzie jechać bez problemu a inny w ogóle nie ruszy Tylko,że stożek to głupota,ale to swoją drogą

Komentarz

Jeżeli chodzi o mój problem to musi coś być z wodą albo woda po chwili jest zasysana do silnika a ten się dławi.
          Myślę że wystarczyło by zasłonić te elementy które są na to narażone bo mimo iż błotnik naprawiłem to wystarcza na to aby koło świństw nie wrzucało do środka.
          Ktoś powiedział żebym sprawdził filtr powietrza,moduł moze tam gdzieś się coś dzieje.

Komentarz

Ja jak 'przepalałem' skuter po zimie, no i było sporo wilgoci na dworzu to miałem podobnie jak Ty. Tylko, że mi nie pomagało odczekanie chwili. Skuter przyspieszał do tych 10-15 i potem sie dławił i gasł. Wystarczyło przeczyscic filtr powietrza i śmigał.

Komentarz

u mnie się zawsze to się to pojawia jak przejadę przez większą kałużę ^^

Komentarz

No przecież filtr powietrza to gąbka więc zatrzymuje większość wilgoci z powietrza czy bezpośrednio w deszczu czy po wjechaniu w kałużę.Coś tam musisz mieć nie tak,bo fabryczny filtr nie powinien przyjmować całej wody,nie wiem gdzie masz wlot do puszki Jeśli chodzi o zimę,to śmigam cały czas tylko przy - 20 odpala na dotyk,ale silnik ma mało mocy dlatego puki jest na ssaniu muszę go dogrzać.Bo jak tego nie zrobię,to już kaplica później po wyłączeniu ssania

Komentarz

Halp!

Playstation 2 przestało mi czytac swap magica 3.8
                  Inne oryginalne płyty łyka bez zająknięcia. Jakieś pomysły?

Jeszcze wczoraj wieczorem było grane. Konsola została wyłaczona i odłozona jak zawsze. Dziś rano już niestety odmówiła bootowania swapa

Komentarz

Coś się musiało z płytą stać, może się porysowała.

Komentarz

Ma jakieś tam nieznaczne ryski. Taką już nabyłem razem z konsolą. Poza normalnymi ryskami związanymi z użytkowaniem niema wielkich uszkodzeń. Chodzi o to że wczoraj bootowała normalnie i od razu odkładana jest do pudełka gdzie nie doznała krzywdy. Więc powinna działać i dziś. Martwię się czy to nie laser...

Komentarz

Moja konsola zaś łyka wszystko - oryginalne, kopie, jedyne co nie to.. oryginalne GT4. Sprawdzane na 3egzemplarzach. Kopia działa bez problemu, nie wiem od czego to zalezy ;P
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          MartwiÄ™ siÄ™ czy to nie laser...
                          Raczej nie, bo przecież tylko jedna gra ci nie chodzi. Jak by to był laser to więcej gier by nie chodziło.

Jak też mam pewien problem, a mianowicie po trzech godzinach grania w GT5(znaczy się tylko w to gram teraz, a innych gier nie sprawdzałem) przy prędkościach samochodu dochodzących do 230 km/h konsola charczy, może grafika nie nadąża, ale wcześniej nie miałem tego problemu. O płytkę dbam, no może ma 3-4 ryski ale mało widoczne. Help, please

Komentarz

Może rodzice zrobili tak, żebyś szybciej nie jeździł.

Komentarz

To nie było zabawne.

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
                                Trochę to dziwne bo silnik nie pociągnie więcej powietrza niż miałby potrzebować, co najwyżej może być go za mało
                                Zamieszczone przez JISAW
                                Jeżeli chodzi o mój problem to musi coś być z wodą albo woda po chwili jest zasysana do silnika a ten się dławi.
                                . Ja jeździłem w ogóle bez filtra powietrza żeby sprawdzić czy lepszy filtr w ogóle coś pomoże. Jeżeli chodzi o te filtry co sprzedają do skuterów to wg mnie one są za małe. Jak przyrównywałem powierzchnie ssącą fabrycznej wkładki i tych badziewi stożkowych to jest ona dużo mniejsza.

Zamieszczone przez JISAW
                                To powinien kopcić na biało jak by dostawała się woda do cylindra, w kilka godzin z zamkniętej komory raczej nie powinna sama odparować.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X