Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

W końcu wylecisz, jeśli się nie opamiętasz. Ile można?! Ludzie Ci w kółko zwracają uwagę i to nie od wczoraj.

Komentarz

Chłopaki, wyluzujcie. Ale fakt faktem że przekleństwa powinny być chociaż wykropkowane.

Komentarz

Ji oni mają racje. Ja sam często Cię uspokajałem. Robimy się poważną stroną i czołowym frontem gt w polsce. Walczymy o sponsorów i rozgłos, jeśli chcemy być traktowani poważnie musimy trzymać jakiś tam poziom. A Ty lubisz pokurwić i pochujować.

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn

O jejku, jejku nie zgub gaci czasem z podniecenia

Komentarz

Najlepiej siÄ™ pobijcie.
              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Jak dzieci

Komentarz

nie przeklinaj bo co ludzie powiedzÄ…
                  narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                    Zamieszczone przez Olo699
                    Dzisiaj walka Adamek:Kliczko Niestety, telewizje nie będą trasmitować walki na żywo, a jeśli już to za opłatą... Cóz, pozostaje internet i info na bieżąco.
                    Na RTL bez żadnych opłat :wink:
                    A to przepraszam, zwracam honor :wink: .

JISAW, koledzy wyżej mają rację. Na tym forum obowiązują pewne zasady, które należy przestrzegać. W tym również cenzurowanie przekleństw, lub zastępowanie ich alternatywnymi słowami. Zresztą nie jesteśmy już forum "jednym z wielu", tylko najwięszkym w Polsce i powinniśmy dawać autorytet innym. A taki zachowaniem jest to nie osiągalne. Może fakt, gówniarz mojego pokroju (nie obrażając żadnego użytkownika forum ) będzie miał radochę z takiego kogoś jak Ty. Pomyśli "O, ale jajcarz, raczej fajny z niego gość". Ale już ktoś bardziej poważny pomyśli sobie coś mniej miłego. Dlatego radzę, abyś zmienił swoje nastawienie. Fakt, czasem jesteś zabawny i za to Cię lubię, ale sa pewne granice i Ty je przekraczasz. A czy chciałbyś, żeby Twoje dzieci zachowywały się w taki sam sposób? Na pewno nie. Zastanów się. Proszę.

Komentarz

No i po ptokach. Witalij Kliczko wygrał z Tomaszem Adamkiem prze nokaut techniczny.

Komentarz

Przynajmniej Polacy dokopali Niemcom 3:1

Komentarz

Gdyby chciał załatwiłby go w pierwszej.
                          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                            JISAW, koledzy wyżej mają rację. Na tym forum obowiązują pewne zasady, które należy przestrzegać. W tym również cenzurowanie przekleństw, lub zastępowanie ich alternatywnymi słowami. Zresztą nie jesteśmy już forum "jednym z wielu", tylko najwięszkym w Polsce i powinniśmy dawać autorytet innym. A taki zachowaniem jest to nie osiągalne. Może fakt, gówniarz mojego pokroju (nie obrażając żadnego użytkownika forum ) będzie miał radochę z takiego kogoś jak Ty. Pomyśli "O, ale jajcarz, raczej fajny z niego gość". Ale już ktoś bardziej poważny pomyśli sobie coś mniej miłego. Dlatego radzę, abyś zmienił swoje nastawienie. Fakt, czasem jesteś zabawny i za to Cię lubię, ale sa pewne granice i Ty je przekraczasz. A czy chciałbyś, żeby Twoje dzieci zachowywały się w taki sam sposób? Na pewno nie. Zastanów się. Proszę.

No luju ty to już se odpuść
                            :wink:

Komentarz

No luju ty to już se odpuść
                              :wink:[/quote]

Chociaż na h**a znalazłeś alternatywę, co mnie cieszy .

Komentarz

Niestety nie mogłem obejrzeć walki, ale słyszałem, że Kliczko niemal cały czas trzymał Adamka na odległość ramienia. Kuzyn zdawał mi relację co jakiś czas, ale okazało się, że nieco przekolorował wszystko

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X