coś tam widziałem Musze się do końca z tym połapać bo sporo opcji ale nawet ciekawa aplikacja dla maniaków motoryzacji szkoda tylko że brak jakiś free ride lub wyścigów po chociażby prymitywnych torach. Pewnie szybko mi się znudzi ale jak się ma sporo wolnego czasu to można się pobawić
Nie wiem co wy widzicie ciekawego w tym Fejsbugu.Ja wchodzę raz na tydzień byle zajrzeć co tam w skrzynce siedzi,jakieś powiadomienia a tak to nic ciekawego.Nie wiem jak można się od tego uzależnić jak to co nie którzy po kilka godzin dziennie siedzą...Byle do piątego listopada
Termit masz rację. Też tego nie rozumiałem, długi czas po założeniu nawet go nie tykałem. Jak mi się przypomniało to zajrzałem przyjąć zaproszenia ewentualne. Ale w ogromie czasu się nim zainteresowałem i się wkręciłem. Jak mam ciekawe zajęcie lub jestem zapracowany siłą rzeczy nie przesiaduje. Ale normalnie to aż strach, zaglądam co chwile tak jak na forum. Dziś cały dzień zmarnowałem na tym, niby nic ciekawego ale się siedzi. Tymbardziej że mam zablokowane konto i jak chce z kimś popisać wbijam na fb.
Komentarz