Nieźle roznieśli miasto nieroby i zakały społeczeństwa lub prościej zwierzęta.Chociaż tak nazywając ten chuligański plebs obrażam żywe istoty inne niż człowiek
parafrazując.. a jakby jednym z tych kibiców był Twój brat/ojciec/syn?
choć ja również - jestem zdecydowanie przeciw temu kibolstwu, ale nie popadajmy w skrajności..
Pewnie serce by mi pękło ale na bank nie poszedłbym rozpieprzać miasta.
Szczerze mówiąc to o mały włos nie straciłem brata ale ja nie poszedłem robić rozpierduchy choć miałem ku temu dobra okazję, bo brat mógł zginąć, bo został pobity przez drsiarzy kijami. On sam a ich sześciu. Dostał w pie*dol za to, że obronił 5-letnie dziecko prze głupimi żartami jednego z drasiarzy.
Szczerze mówiąc to o mały włos nie straciłem brata ale ja nie poszedłem robić rozpierduchy choć miałem ku temu dobra okazję, bo brat mógł zginąć, bo został pobity przez drsiarzy kijami. On sam a ich sześciu. Dostał w pie*dol za to, że obronił 5-letnie dziecko prze głupimi żartami jednego z drasiarzy.
To przykre, jak ten świat się stacza, żeby dresiarze robili sobie jaja z 5-cio latka
Oj chciałbym chciałbym Tymczasem założyłem temat dla Car town żebyście nie jęczeli
Jakbym grał to bym wygrał a jak bym wygrał to też coś ładnego bym wam kupił. Albo nie bo kasy by zabrakło ale urządzilibyśmy party lepsze niż u "Hiu Hefnera"
Komentarz