Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Też miałem podobne marzenia
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Ja byłem tak pewny wygranej, że już byłem w salonie i pytałem ile kosztuje R35 od Mine's

Komentarz

Mnie wystarczyłaby dobra piątka. Mógłbym zainwestować w odpowiednie serduszko do pomarańczy.
        narancs alternativa

Komentarz

Dziś tez zagrałem o "jedyne" 3 000 000 zł

Komentarz

Wczoraj wpadł mi do głowy pewien pomysł. Kiedyś grałem w Plemiona, dziś już nie. I będąc w plemieniu zorganizowano takie coś:
            http://poprostupro.wordpress.com/2010/1 ... cja-skype/

Może my też moglibyśmy zrobić takie coś, co Wy na to?

Komentarz

Niby mam jakiegoś tam Sype'a ale od samej instalacji chyba nie używany. Ciekawy pomysł ale w jakim celu?

EDIT:
              A tak poważnie to pytanie:
              Idziecie głosować i na kogo zamierzacie oddać swój głos? Co uważacie o ruchu Palikota tak głośno promowany?

Komentarz

Ciekawa opcja ale nie sprawdzona. Koleś ma Polmos, ten który robi Żołądkową. Ja biorę go pod uwagę, byle nie PO/PIS/SLD, jak słyszę ich zapewnienia...obłudna hipokryzja.

Komentarz

WIADOMOŚĆ DNIA:
                  http://nt.interia.pl/komputery/wiadomos ... le,1704317

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Niby mam jakiegoś tam Sype'a ale od samej instalacji chyba nie używany. Ciekawy pomysł ale w jakim celu?
                  No nie wiem, powiedzmy w celach integracyjno-zapoznawczych.

EDIT:
                  A tak poważnie to pytanie:
                  Idziecie głosować i na kogo zamierzacie oddać swój głos? Co uważacie o ruchu Palikota tak głośno promowany?
                  Hm... Głosować jeszcze nie mam prawa, ale przyznam, zaintrygowała mnie jego "oferta". To była by ciekawa alternatywa. Choć plany ma bardzo ambitne, chociażby likwidacja powiatów w całej Polsce, czy opodatkowanie księży.

Komentarz

Mnie tez zaciekawiła ale do końca mu nie ufam.
                    Podobno już ma jakieś zobowiązania finansowe i długi jednym słowem przekręcił ludzi na pieniądze.
                    Niby obiecuje legalizacje ale w moim mniemaniu to sprytny zabieg by zjednać sobie młodież i ludzi młodych, dobrze wie że od dawno jest na to popyt a nikt nie chce się tym zająć. Dlatego zdobędzie ogromne poparcie.
                    Jest też przychylny mniejszością seksualnym pozwalając na związki partnerskie co mi się zbytnio nie podoba, wiem może i jestem homofobem.

Mam mieszane przemyślenia i lekkie obawy.

Komentarz

Jest też przychylny mniejszością seksualnym pozwalając na związki partnerskie co mi się zbytnio nie podoba, wiem może i jestem homofobem.
                      Niema to jak rozdziewiczać Jisawa Anal rape!
                      Hmmm...

Komentarz

Komentarz

O wyborach możecie sobie gdybać a i tak podział będzie taki sam jak na poprzednich.Emeryci - PIS,Młodzi- PO.Zostaną jeszcze jakiś odłamy po kilka procent jak np kibice którzy na pewno nie zagłosują na Tuska i inne jednostki na tego co kota pali i myszkę Mikki

Komentarz

Ja myślę że trochę się pozmienia bo PO i PISem ludzie już rzygają i chyba wszyscy wiedza że obie partie są siebie warte i właściwie nie wprowadzą nic nowego poza ciągłymi kłótniami i podkładaniem świń.

Komentarz

Ruch Palikota byłby dla mnie ciekawą alternatywą, ale kwestia związków partnerskich mnie strasznie odrzuca.
                              I to, jacy ludzie są na jego listach wyborczych. Z miasteczka w którym mieszkam jest Piotr Tylkowski, o którym ostatnio troszkę było słychać.

Jeśli to jest kompetentny człowiek który ma zmieniać Polskę, to ja dziękuję za taką partię Chociaż w jakimś wywiadzie Palikot stwierdził, że Tylkowski i tak do parlamentu się nie dostanie, i coś w stylu, że jest niepełnosprytny.

Komentarz

Włącza człowiek telewizję - wybory. Włącza radio - wybory. Otwiera gazetę - wybory. Chce człowiek od tego wszystkiego odpocząć i zrelaksować się na forum, a tu co? Wybory...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X