Ciekawa opcja ale nie sprawdzona. Koleś ma Polmos, ten który robi Żołądkową. Ja biorę go pod uwagę, byle nie PO/PIS/SLD, jak słyszę ich zapewnienia...obłudna hipokryzja.
Niby mam jakiegoś tam Sype'a ale od samej instalacji chyba nie używany. Ciekawy pomysł ale w jakim celu?
No nie wiem, powiedzmy w celach integracyjno-zapoznawczych.
Zamieszczone przez Dreadlock89
EDIT:
A tak poważnie to pytanie:
Idziecie głosować i na kogo zamierzacie oddać swój głos? Co uważacie o ruchu Palikota tak głośno promowany?
Hm... Głosować jeszcze nie mam prawa, ale przyznam, zaintrygowała mnie jego "oferta". To była by ciekawa alternatywa. Choć plany ma bardzo ambitne, chociażby likwidacja powiatów w całej Polsce, czy opodatkowanie księży.
Mnie tez zaciekawiła ale do końca mu nie ufam.
Podobno już ma jakieś zobowiązania finansowe i długi jednym słowem przekręcił ludzi na pieniądze.
Niby obiecuje legalizacje ale w moim mniemaniu to sprytny zabieg by zjednać sobie młodież i ludzi młodych, dobrze wie że od dawno jest na to popyt a nikt nie chce się tym zająć. Dlatego zdobędzie ogromne poparcie.
Jest też przychylny mniejszością seksualnym pozwalając na związki partnerskie co mi się zbytnio nie podoba, wiem może i jestem homofobem.
O wyborach możecie sobie gdybać a i tak podział będzie taki sam jak na poprzednich.Emeryci - PIS,Młodzi- PO.Zostaną jeszcze jakiś odłamy po kilka procent jak np kibice którzy na pewno nie zagłosują na Tuska i inne jednostki na tego co kota pali i myszkę Mikki
Ja myślę że trochę się pozmienia bo PO i PISem ludzie już rzygają i chyba wszyscy wiedza że obie partie są siebie warte i właściwie nie wprowadzą nic nowego poza ciągłymi kłótniami i podkładaniem świń.
Ruch Palikota byłby dla mnie ciekawą alternatywą, ale kwestia związków partnerskich mnie strasznie odrzuca.
I to, jacy ludzie są na jego listach wyborczych. Z miasteczka w którym mieszkam jest Piotr Tylkowski, o którym ostatnio troszkę było słychać.
Jeśli to jest kompetentny człowiek który ma zmieniać Polskę, to ja dziękuję za taką partię Chociaż w jakimś wywiadzie Palikot stwierdził, że Tylkowski i tak do parlamentu się nie dostanie, i coś w stylu, że jest niepełnosprytny.
Włącza człowiek telewizję - wybory. Włącza radio - wybory. Otwiera gazetę - wybory. Chce człowiek od tego wszystkiego odpocząć i zrelaksować się na forum, a tu co? Wybory...
Komentarz