Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Miłośnikom wyborów proponuję założyć osobny temat

Komentarz

Ale narzekacie czateria zawsze była miejscem gdzie mówiło się o wszystkim i o niczym to swojego rodzaju wysypisko o sprawach poważnych i dupie Maryni. A ja zwyczajnie zapytałem bo zaczynam poważnie myśleć o tym kraju i chciałem poznać wasze zdania

Komentarz

Zima idzie...

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Ale narzekacie czateria zawsze była miejscem gdzie mówiło się o wszystkim i o niczym to swojego rodzaju wysypisko o sprawach poważnych i dupie Maryni. A ja zwyczajnie zapytałem bo zaczynam poważnie myśleć o tym kraju i chciałem poznać wasze zdania
          That's right.

Dziś, podczas obiadu odpaliłem TVP Info, gdyż chciałem dowiedzieć się jaki był wynik meczu Polska - Korea Południowa (wynik 2:2). Zamiast tego, na dole, w tym pasku informacji, zobaczyłem prognozę wyników. Ile było procent dla Ruchu Palikota? 10,3%. Przyznam, zrobiło to na mnie niemałe wrażenie. Ale z drugiej strony, to nie powinno dziwić. Palikot wypromował swoją partię na tym, czego PiS, PO itd. nie ruszyły by wogóle (mam na myśli hasło: "Sadzić, palić, zalegalizować", albo związki seksualne), dzięki czemu wynik taki, a nie inny. No i jeszcze takie małe pytanko, moi Drodzy Koledzy. Któż z Was wybiera się w niedzielę do urn?

Zamieszczone przez Angello
          Miłośnikom wyborów proponuję założyć osobny temat
          Jasne, najlepiej każdy nowy temat w czaterii zacznijmy od nowego wątku, a czaterię wywalmy, bo nic w niej nie można pisać .

Komentarz

Palikot to odłam PO nie oszukujmy się że te całe szumnie mówione akcje z odejściem były ukartowane po co? Po to że ludzie stracili zaufanie do PO zwłaszcza młodzi zrobili akcję z odejściem Palikota ten zaczął akcje a i tak po wyborach będzie podporządkowany PO po to aby dalej siedzieć przy korycie... Nie oszukujmy się to wszystko już tak mnie męczy tak samo jak te "niezależne sondaże" po co to jest robione? Po to żeby niezdecydowanie poszli jak barany za większością. Dreadzik homofobia to jest sztucznie wykreowane zjawisko dla mnie homoseksualizm jest dewiacją i nie będę tolerował tego że ktoś będzie starał się przekonać moje dziecko do tego że pedalstwo jest normalne dlatego te szumne hasła na mnie nie robią wrażenia... Jedyny kandydat który mógł liczyć na mój głos został wycyckany z okręgu warszawskiego komedia. Pójdę oddam głos nieważny bo żadnej z tych mord nie zaufam.

Komentarz

Wszystkiego najlepszego Serwer

Komentarz

Dzięki

Komentarz

Już myślałem że Server tu nie zagląda. Super że jesteś,miałem wczoraj dołączyć ale dziś spuźnione 100lat!

Komentarz

Zajrzał, bo dziś są jego urodziny i żeby nacieszyć się życzeniami . Sto lat oczywiście

Komentarz

Dzięki Forum odwiedzam w zasadzie codziennie, ale przeważnie się nie loguje

Komentarz

Wszystkiego, co najlepsze, Serwer, stary druhu

Komentarz

100 lat Server ^^

Komentarz

Happy!
                            1+1=10

Komentarz

Happy Birthday mysi :mrgreen:

Komentarz

stówka mysi

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X