Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Miałem rację - po prostu zdecydowali za ciebie (co jest dziwne, bo mnie grzecznie zapytali) i zrobili wersję naprawy natychmiastową (oddali ci nie Twoją konsolę, tylko inną po regeneracji). Sprawdź sobie nr fabryczny...

Komentarz

Dwie ciekawostki na dziÅ›:

http://www.gadu-gadu.pl/camping-dzis-na ... edium=main

http://www.gadu-gadu.pl/pogrzeb-kaddafi ... edium=main

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
        Ja grałem najpierw w bete na ps'a, ale szybciej ją wywaliłem niż ściągnąłem, potem zaopatrzyłem się w bete na pc i wywaliłem ją po takim samym czasie co ją ściągałem. Jest słaba jak dla mnie nawet bardzo. zero strategii i taktyki, masakrycznie dużo kampienia i tony snajperów

Nie można oceniać gry po jednej mapce i to jeszcze nie dopracowanej becie z wieloma bugami.Zresztą moim skromnym zdaniem zrobili sobie gorzej niż by tej bety nie wypuszczali.Wiele osób to zniechęciło i stracili cennych klientów.Ale ci co czekają z niecierpliwością i tak kupią tak jak ja Przynajmniej DICE wypuszcza ciągle coś oryginalnego,a nie jak COD ciągle to samo odgrzewane kotlety z przypaloną panierką.Stary silnik graficzny,coś tam trochę dłubnięte,dodanie jakiś nowych durnych magicznych mocy jak paczki z nieba,psy bojowe itp.Kolejny rekord sprzedaży pobity wszyscy zadowoleni .Za rok można wypuszczać kolejną część :mrgreen:

[youtube:2rpraghb]http://www.youtube.com/watch?v=szpLst6qK74&feature=player_embedded[/youtube:2rpraghb]

Zresztą te obie serie są skierowane do innych grup graczy.Jedni wolą w miarę realistyczną rozgrywkę z różnorodnymi pojazdami na rozległych terenach z fajnymi efektami,a inni malutkie mapy i nawalanie do wszystkich obiektów żywych

Komentarz

Kupi mi ktoÅ›?
          btwrzeczytajcie całe a dojdziecie do wzmianki o gran turismo 5

Komentarz

Mogli dać GTR Evolution, a nie jakieś popierdółki.. :mrgreen:
            Jak ma siÄ™ model jazdy w GT5 do tego pierwszego, mial ktos okazje porownac?
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Szczerze, wolałbym dołożyć i chyba iść na kurs niż sie po prostu z kimś przejechać

Komentarz

Czytałem (chyba na driftforum) dość negatywne opinie na temat tych kursów z motoprezentu. Kurs kosztujący circa 500zł który trwa 40 minut- w skład których wchodzi zapoznanie się z autem i zasady bezpieczeństwa, więc na jazdę zostaje nie duzo czasu.

Mi by było szkoda poświęcić pół tysiąca plus kasa na dojazd na miejsce po to, żeby się poślizgać pół godziny.
                Już lepiej zebrać kasę na poloneza 1.4, zrobić podstawowe modyfikacje i uczyć się nawyków w zimę/ po deszczu ( bo jak jest sucho to mocy dużo za mało)

Komentarz

po dniu upalania w roverze gwizdnie uszczelka pod głowicą i będzie pojeżdżone.
                  narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                    po dniu upalania w roverze gwizdnie uszczelka pod głowicą i będzie pojeżdżone.
                    A ile kosztuje komplet śrub do skręcenia głowicy :mrgreen: ?

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
                      Czytałem (chyba na driftforum) dość negatywne opinie na temat tych kursów z motoprezentu. Kurs kosztujący circa 500zł który trwa 40 minut- w skład których wchodzi zapoznanie się z autem i zasady bezpieczeństwa, więc na jazdę zostaje nie duzo czasu.

Mi by było szkoda poświęcić pół tysiąca plus kasa na dojazd na miejsce po to, żeby się poślizgać pół godziny.
                      Już lepiej zebrać kasę na poloneza 1.4, zrobić podstawowe modyfikacje i uczyć się nawyków w zimę/ po deszczu ( bo jak jest sucho to mocy dużo za mało)

Nie miałem na myśli konkretnie tego kursu, bo chyba można znaleźć tańsze jeśli dobrze pamiętam

Komentarz

uuu... to ja widze ze ja nie w teamacie xD w takich sprawach to ja amator zalogowalem sie zeby siegac rad ale widze ze nawet jak bedzie GT4=100% to bd tu czesto zagladal

P.S. nie preszkadza ze nie pisze "ć" "ż" itp.? to nawyk z angielski gier multi Plary (CoD 1)

Komentarz

Ja pisze czasem z, czasem bez :mrgreen:
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Piotr: zrób sobie sam

Komentarz

@Dreadlock89
                              Ale jajca
                              [youtube:1p2r5gfe]http://www.youtube.com/watch?v=MjEKi9D2hh0&feature=related[/youtube:1p2r5gfe]

Komentarz

O k***a Gość ma łeb Też chcę takiego gokarta Ciekawe ile przy tym robił

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X