Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Tomek do przywitań jest inne miejsce ale witamy witamy. I widzę że Hellsinga masz w avku o ile się nie mylę :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
      W sumie to chyba tu się przedstawie.
      Jestem Tomek, mam lat 16. Mieszkam w Garwolinie, mieście położonym w województwie Mazowieckim, około 65 km od Warszawy. W Gran Turismo gram dość długo, w 3 i 4 część. Mam też zamiar zakupić GT5, ale jak stanieje. No i musiałbym uzbierać na PS3 :wink:

Kiedyś byłem zarejestrowany na tym forum, coś tam pisałem nawet ale później jakoś mi to umknęło. Ostatnio przypomniałem sobie o tej stronie, więc się zarejestrowałem.
      Chodzę do klasy pierwszej liceum, mam wielkie plany by pójść na Politechnikę Warszawską, dokładniej na Wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa.
      Dlaczego? Bo od lat moją pasją jest latanie. I ogólnie wszystko, co związane z lotnictwem. I tym chciałbym się zajmować w życiu. Mam małe marzenie, by skonstruować samolot, który mógłby rozwinąć tzw. małe lotnictwo w Polsce.
      Druga pasja to motoryzacja. A szczególnie wszelakie wytwory zwinnych japońskich rączek. A ponieważ do prawa jazdy trochę mi brakuje próbuje różnych gier które mniej lub bardziej odzwierciedlają prawdziwą jazdę.

A tak na koniec powiem wam wszystkim "Cześć!".
      Witamy :wink:

Przecież Czateria to temat o wszystkim, więc może się przywitać i tutaj.

Komentarz

Serdecznie witamy w naszych skromnych progach otoczonych fanatyków Gran Turismo.

Mamy nadzieję ,że też będziesz miał dużo do powiedzenie i podzelenia się z nami informacjami.
        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

No, nareszcie jakiś przedstawiciel inteligentniejszej części społeczeństwa.
          Już miałem dosyć postów typu:
          Cze mam na imie ździhu pykam se w grand turizmo ale jeszcze durzo nie wiem ale myśle że morzecie mi pomuc.
          Witamy, witamy.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Tomek do przywitań jest inne miejsce ale witamy witamy. I widzę że Hellsinga masz w avku o ile się nie mylę :wink:

Tak mam Hellsinga w avie może nie jestem fanatykiem jakimś, ale kiedyś za namową kolegi "liznąłem" trochę mangi/animy.
            A i dziękuje za miłe przywitanie!

Komentarz

trochę mangi/animy. A i dziękuje za miłe przywitanie!
              Anime! Ciągle o to walczę :wink: Niema za co

Komentarz

A ponieważ do prawa jazdy trochę mi brakuje próbuje różnych gier które mniej lub bardziej odzwierciedlają prawdziwą jazdę.
                jeszcze do tego kup DFP i będziesz zadowolony

Komentarz

W sumie do tematu fotograficznego trochę słabe...ale tu mogę wrzucić.

Kilka pstryków z dzisiejszego śmigania:

Komentarz

Łukaszu, skąd wytrzasnąłeś M3 E92? ^^

Komentarz

Wpadł nią na trening po prostu pośmigać.

Komentarz

Sporo tych emeczek zaczyna latać. Ja już conajmniej 6 widziałem W przyszłym tygodniu firme otwieram

Komentarz

Ostatnia najlepsza :wink:

Komentarz

Dziwne, że jeździ w kasku. Dla mnie to takie troche niepotrzebne "pompowanie sie"... No chyba, że to jakieś zawody.

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                              Dziwne, że jeździ w kasku. Dla mnie to takie troche niepotrzebne "pompowanie sie"... No chyba, że to jakieś zawody.
                              Trening Driftu organizowany przez PDF. Kask na głowie osoby przebywającej w samochodzie - obowiązkowy.

Komentarz

Przynajmniej w czasie dzwonu lub wypadnięcia z trasy nigdzie czapką nie uderzysz. Wiem wiem pasy ale nigdy nie wiadomo.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X