Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Nowy? Lata produkcji 2004-2005 szukamy więc nie takie najnowsze, bez filtra DPF
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Ten diesel to w ogóle chyba z isuzu pochodzi, montują to też w oplach. Jedni go chwalą, inni negują. Ja diesli nie lubię, choć fajne jest to, że jak kiedyś się znudzi to po programie wyjdzie ~130km/260nm. Kupno diesla ma sens, jeśli auto będzie jeździło raczej po trasie, bo jeśli chodzi o jeżdżenie po mieście bo np. starsi do pracy mają 5km to zupełnie bez sensu.

Do takiej jazdy to benzyna ta 1.6 jest lepsza, przy spokojnej jeździe dużo nie spali, będzie też pewnie bardziej bezproblemowa niż diesel. Tylko żeby nie montować tam gazu, bo trzeba sekwencję wkładać, a gniazda zaworowe się wypalają, więc trzeba wrzucać taki układzik do lubryfikacji gniazd zaworowych(smarowanie) więc i koszta większe.

Komentarz

Poleciłbym cofnięcie się o jedną generację do tyłu i kupno Civica Si
        Zapraszam tutaj.

Komentarz

To ma być auto dla rodziny, więc nie

Komentarz

No trudno ;P Dobrze, że myślisz o Hondach, a nie Renaultach
            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Nie znosimy aut francuskich

Komentarz

Do gazu z nimi nasza stara rodzinna Laguna, lepiej ruszała z 2 biegu niż z 1, bo jedynka wyskakiwała, wsteczny tak samo. Mieliśmy combi, w którym nie otwierała się klapa bagażnika. W rodzinie, był też drugi egzemplarz, innego koloru, rozleciał się na jakimś skrzyżowaniu JFrancuskieAuta na 666%
                Zapraszam tutaj.

Komentarz

To zapewne Laguna 2 generacji była
                  A-Spec- 40 lvl
                  B-Spec- 40 lvl

Komentarz

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 071203.jpg

Takie coÅ›, nie wiem czy to 2gen. Ale wnioskujÄ…c z twojego posta: in nowsza tym gorsza DD
                    Zapraszam tutaj.

Komentarz

To akurat pierwsza.
                      U nas generalnie z francuzem doświadczenia dobre - Renault 19, śmigał bez większych awarii przez kilka lat.
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez snoop_doggy_dog
                        http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/Renault_Laguna_Kombi_rear_20071203.jpg

Takie coÅ›, nie wiem czy to 2gen. Ale wnioskujÄ…c z twojego posta: in nowsza tym gorsza DD
                        Pierwsza generacja
                        To dość pechowe egzemplarze wam się trafiły tata miał hatchback prosto z salonu i bez awarii jeździł nim przez 8 lat.
                        Ogólnie 2 generacja była kiepska, trzecia jest znowu dobra, tak samo jak i pierwsza.
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

U nas jest służbowy pug 607, i całe szczęście, że służbowy... tyle, ile kasy poszło w to auto w ciągu 4 lat na naprawy różnych głupot to masakra. Pierwsze dwa lata od nowości to jeszcze jakoś się trzymał, ale jak skończyła się gwarancja to skończyła się też bezawaryjność.

Komentarz

A w moim Civiczku z 97 wymieniam tylko akumulator co kilka lat, oleje i inne płyny oraz klocki hamulcowe Od 15 lat nic się w nim nie zepsuło Japonia - Reszta Świata 666:0
                            Zapraszam tutaj.

Komentarz

astra z 97- od 2000 roku tylko części eksploatacyjne a od 10 lat jeździ zagazowany

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
                                U nas jest służbowy pug 607, i całe szczęście, że służbowy... tyle, ile kasy poszło w to auto w ciągu 4 lat na naprawy różnych głupot to masakra. Pierwsze dwa lata od nowości to jeszcze jakoś się trzymał, ale jak skończyła się gwarancja to skończyła się też bezawaryjność.
                                Gość z floty comarcha też narzekał na te auta, ogólnie pugi krytykowali pod względem awaryjności.
                                Ja miałem Clio z 96r. Przez 2,5 roku to tylko wymieniłem olej, klocki, tarcze i opony więc całkiem nieźle.
                                Teraz mam Clio z 2008r. Przez 1,5 roku podobne rzeczy wymieniłem, prócz tarcz.
                                Jak to mówią zależy co się trafi kolega z roku kupił Hondę Civic chyba 7 generacja (ostatnia kiedy było wiadome gdzie ma przód) i mu się silnik rozleciał Więc nie mam pojęcia co poprzedni właściciel z tym autem robił.
                                A-Spec- 40 lvl
                                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X