Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Przynajmniej w czasie dzwonu lub wypadnięcia z trasy nigdzie czapką nie uderzysz. Wiem wiem pasy ale nigdy nie wiadomo.
    Akurat szybka jazda po torze to bardzo bezpieczna jazda. Chodzi bardziej o to...że w przypadku ewentualnego wypadku - Automobilklub Wielkopolski nie ma żadnych problemów. A zawsze nazywa się, że dbamy o bezpieczeństwo. Czyli podwójnie dobre.

Komentarz

Lukas - 125KM z litra pojemności :wink: 120 miały wersje USDM, a JDM zawsze są mocniejsze :mrgreen:

Komentarz

Rocznik 2002 ze zdjęcia ma 240 koni. :wink:

Komentarz

A no chyba że tak, myślałem, że podpis ogólnie o S2000

Komentarz

No nie wiem czy JDMy ogólnie są zawsze mocniejsze(chyba, że jedynie o S2000 mówisz). Supra to nie jest przypadkiem mocniejsza w wersji US?

Komentarz

Masz racje, źle napisałem - Hondy JDM, na japonie były mocniejsze, a co do supry to włąśnie sprawdziłem i ma te same paramerty :wink:

Komentarz

Może Sprawdzałem na wiki, że US ma 320, a JPN ma 280 jednak wiadomo jak to jest z wikipedia...

Komentarz

Tylko należy pamiętać że w okresie produkcji supry były ograniczenia w JP dotyczące mocy więc 280kucy to katalogowa ograniczona moc. Powszechnie było wiadomo że moc była taka sama jak na reszte rynków. Wiem naprzykład że M3 e36 na rynek EU miały 286 i 321 kuca a US i Kanadyjskie miały 240 i 250. To samo było z E34 4,0 Sport miały 40koni mniej niż na rynek Europejski.

Komentarz

Kask z jednej strony to dobra rzecz, ale z drugiej podczas wypadku i uszkodzenia kręgosłupa jest problem z pozbyciem się go z głowy, bo nie można go od tak ściągnąć aby nie pogorszyć sytuacji. Ale lepiej go mieć :wink:

Komentarz

już 2 osoba zmarła na A/H1/N1..Niedługo zamką nam szkoły i w Polsce będzie epidemia..

Komentarz

...

Komentarz

Dajcie spokój...na Ukrainie od zwykłej umarło już więcej osób, a jakoś nie ogłaszają pandemii. Firmy farmaceutyczne chcą opchać państwom szczepionki, dzięki czemu kasę będą miały od razu, a odpowiedzialność będzie brał za nie rząd. Media sukcesywnie rozpalają atmosferę, a ludzie już panikują i zaopatrują się w maseczki, lekarstwa i inne pierdoły. Pandemia, dobre sobie...to dlaczego nie ogłoszą jej w sprawie zwykłej grypy, którą praktycznie jest trudniejsza do wyleczenia? Aż mi wstyd za społeczeństwo, wystarczy że usłyszy coś w TV a już jest to święte. Jak stado baranów, kur&a....

Komentarz

Epidemią jest stan polskich dróg

Komentarz

Świńska grypa jest już od dawna a teraz większy rozgłos bo media. Ta grypa już w 1918 wytrzaskała wuchtę ludzi ale wiadomo nie było takich sterydów jakie są teraz :wink:

Grypa jak każda inna nie leczona cię wykończy

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                                Dajcie spokój...na Ukrainie od zwykłej umarło już więcej osób, a jakoś nie ogłaszają pandemii. Firmy farmaceutyczne chcą opchać państwom szczepionki, dzięki czemu kasę będą miały od razu, a odpowiedzialność będzie brał za nie rząd. Media sukcesywnie rozpalają atmosferę, a ludzie już panikują i zaopatrują się w maseczki, lekarstwa i inne pierdoły. Pandemia, dobre sobie...to dlaczego nie ogłoszą jej w sprawie zwykłej grypy, którą praktycznie jest trudniejsza do wyleczenia? Aż mi wstyd za społeczeństwo, wystarczy że usłyszy coś w TV a już jest to święte. Jak stado baranów, kur&a....
                                Dobrze mówisz, połać mu!
                                1+1=10

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X