Szczerze cięzki temat, samochody idą na lawete... Ja jestem wkomponowany w środek transportu jako osoba mająca właśnie robić fotki i nagrywać, także pod tym względem przewidziano dla mnie miejsce. Po za tym 4 osoby mają być w samochodzie...
10 czy 24 maja? LiczÄ™ na porzÄ…dnÄ… fotorelacjÄ™ z wyjazdu!
A teraz pytanko do osób, które mają mój fan page na FB. Co o nim sądzicie, czy zdjęcia są odpowiednich samochodów dodawane? Kilku albumów jeszcze nie stworzyłem z imprez ale to wszystko z czasem
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Mnie sie podoba. Zawsze jakies ciekawe auto co strasznie mnie zastanawia skad w ogole to bierzesz i jak udalo Ci sie tyle wozow widziec. Jako stary ryżowy zboczeniec troche brakuje mi Japończyków, bo generalnie w większosci masz sam egzotyki ferrki,lambo, bentleye Ale Gtr tez jest.
Szczerze to mi chyba łatwiej uchwycić ferrarke, lambo na imprezach. GTRy owszem są i będą jeszcze, ale patrząc to co napisałeś ciężko jakieś 3000 GT, Supry itp klasyki złapać. W tym sezonie mam nadzieje że oprócz GTRów złapie coś konkretnego
Dredziu odpowiadając gdzie złapane, Automotodrom Brno, Wiedeń, Berlin, muzeum BMW w Monachium i nasz Polsza I chyba nigdzie więcej nie byłem...
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
to forum straciło całą swoją magię sprzed kilku lat. Wszystko przez te zmiany. W sumie to chętnie bym pogadał na starym granturismo.pl. 1/2 starej ekipy odeszła, a ja sobie przypomniałem po 3 miesiącach o tym forum.
Doszło sporo konkretnej krwi. I forum przestało być typową naszą piaskownicą a bardziej forum tematycznym. To chyba dobrze a pojajcować można zawsze
Komentarz