Każdy kto przyjeżdża do mojego rodzimego Garwolina jest zaskoczony tym, ile Q7, X5, Cayenne czy Touaregów tu jeździ. To takie pozostałości po dobrych latach kiedy opłacało się ciągnąć auta ze szwajcarii, sporo osób się na tym dorobiło, po czym pootwierali własne firmy.
Tak, mieszkam na najwiekszej wsi w Polsce. Wojewodztwo Opolskie. Tu Audi 100 jest szczytem techniki a na bepinc 1.9 tedeji moga pozwolic sobie tylko najbardziej dziani ludzie w okolicy.
Tak, mieszkam na najwiekszej wsi w Polsce. Wojewodztwo Opolskie. Tu Audi 100 jest szczytem techniki a na bepinc 1.9 tedeji moga pozwolic sobie tylko najbardziej dziani ludzie w okolicy.
A ja się cieszę że mieszkam w opolskim. Chyba najbardziej zadbane województwo. A co do wsi intelektualnej to znajdziesz ją wszędzie.
Nie powiedzial bym. Zawsze jak wjezdzasz do Opolskiego to zaczynaja sie dziury, a w zimie za znakiem opolskie zawsze lezy duzo sniegu. To nic, ze to obwodnica, raz nawet na autostradzie lezal -.-. U mnie, sama bieda, gowniazeria, gimbusy, dresy, pijusy, zebracy. Nieliczna grupa jest normalna. Moze w Twojej gminie jest lepiej.
A ja cieszę się, że mieszkam w Kujawsko-Pomorskim - do morza blisko,na mazury blisko,na piękne Kaszuby kawałeczek Za to brzydzę się śląskiem i nie chciałbym tam mieszkać W północnej części Polski też niemców trochę było, ale na szczęście stąd wylecieli szybciej niż przyjechali...
Jeśli miałbym mieszkać w innym województwie Polski to już bym wolał jechać do Niemiec. :wink: Na Śląsku nie mam takiego złodziejstwa, wszystko mamy, tylko cierpimy z braku autonomii.
A teraz kto ma najwięcej sukcesów z Piłce Nożnej? :mrgreen:
Kto po 25 latach pracy idzie na wysokopłatną emeryturę?
Kto generuje Polsce produkt krajowy?
A te bajki o niemcach, to możecie mówić waszym ufoludkom z po i pis'u, bo jak prezes z tych ostatnich przyjechał do naszego miasta, to się dziwił czemu taktu jest.
Nie powiedzial bym. Zawsze jak wjezdzasz do Opolskiego to zaczynaja sie dziury, a w zimie za znakiem opolskie zawsze lezy duzo sniegu. To nic, ze to obwodnica, raz nawet na autostradzie lezal -.-. U mnie, sama bieda, gowniazeria, gimbusy, dresy, pijusy, zebracy. Nieliczna grupa jest normalna. Moze w Twojej gminie jest lepiej.
Mieszkam w powiecie i gminie Strzelce Opolskie. Zapraszam. Poza tym stolica województwa jest świetna.
Co do woj. Śląskiego...kocham je bo jest mi bliskie, odległością i sercem, mój ojciec pochodził z Tarnowskich Gór. Katowice z roku na rok wyglądają coraz lepiej, Rybnik to już opad szczęki...no i Tarnowskie Góry też są fajne.
1. A teraz kto ma najwięcej sukcesów z Piłce Nożnej? :mrgreen:
2. Kto po 25 latach pracy idzie na wysokopłatną emeryturę?
3. Kto generuje Polsce produkt krajowy?
Komentarz