Oj, zaniedbało się odwiedzanie forum, zaniedbało...Chyba zostanę kolekcjonerem ciekawych zawodów...pomocnik dekarza, sprzedawca pokryć dachowych, wózkowy w BMW (Kronospanie i Intersilesii również), pilot BF3 transportu ciężkiego..a teraz to już w ogóle beka Ojciec porządny, matka też...a syn kyjgel na kolei robi. A konkretnie szkolę się na toromistrza, huehuehue
Ale przynajmniej będzie co wnukom opowiadać, jak to dziadek różnych zawodów się imał
PLK. Zawsze ciągnęło mnie na kolej, może po części dlatego że moja mama jest dyżurną ruchu (w tym roku przechodzi na emeryturę). Klimat na sekcji jest niepowtarzalny, skansen prlu. Wszyscy palą, od magazynierki po dyrektora, na legalu, wszędzie. Stare szyldy dot. bhp (Pamiętaj- wychodząc na tory Twoja rodzina czeka na Ciebie w domu i takie tam) umeblowanie jest starsze ode mnie Ale najważniejsze...nie ma wielce korporacyjnych spinek i bufonady, wszystko idzie swoim tempem, "kur*y" sypią się gęsto ale nikogo to nie rusza. Inny świat, który jest bardzo specyficzny i zarazem hermetyczny.
Wolałbym chyba Slima poszukać. Może przy odrobinie szczęścia się znajdzie, choć wiadomo nie będzie to soczysty zestaw z dwoma padami i kilkoma grami. Faty już trochę na karku mają no i ten YLOD. Nie wiesz czy poprzedni właściciel nie reanimował konsoli opalarką. Chyba że to od kogoś znajomego i wiesz, że była w miarę zadbana
Tez bym wolal ale chlebaczek tez dobry, takiego mialem. Gabaryty jestem wstanie przebolec, oby tylko trafil sie dobry nie awaryjny egzemplarz W sumie mialem zmienic tel ale trafila sie okazja, tylko musze kase wyczarowac bo za duzo wydalem w klubach gogo
Edit: tak od kolezki, troche pogrywal ale ogolnie podobno zadbana
Wiem, czesto przegladam ale tu mam praktycznie od reki i moge sobie obejrzec sprzet przed kupnem. zastanowie sie. ale mam chec sprawic sobie maly prezencik przed swietami
Komentarz