Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez siniak
    stary Python dobry na wszystko <mrgreen>
    Wcale nie.

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
      Największe wojny były wtedy, gdy zaglądali tu jeszcze tacy userzy, jak Biesiadnik, Lukas, no i wspomniany thooorn, choć on akurat do "Czaterii" dołączył stosunkowo późno. Nie zapomnę tych ciągnących się całymi stronami kłótni i wyjątkowo ożywionych dyskusji w "Czaterii" i "Kontrowersyjnych tematach". Czasem nawet i ja się dołączałem ze swoimi elaboratami Z tamtymi czasami kojarzą mi się też osoby Dreada, JISAW'a, kyjgela i PP89, którzy tu wciąż bywają.
      ja bym jeszcze do starej gwardii dołączył szymońca,serwera,BelgU$(który prowadził swego czasu naprawdę interesującego bloga),Witka Enzo.

Komentarz

A teraz co najwyżej kłótnie na SB między mną a Cichym. :/
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Ale smęcicie. Od zawsze na różnych forach właśnie drażni mnie to dzielenie na starą i nową gwardię.
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
            ja bym jeszcze do starej gwardii dołączył szymońca,serwera,BelgU$(który prowadził swego czasu naprawdę interesującego bloga),Witka Enzo.
            Faktycznie, jakoś mi umknęli Przypomniał mi się słynny pagani, niesławny user-dzieciak z bodajże jesieni 2008, który do każdego się rzucał i łamał praktycznie cały regulamin naraz, a po permanentnym banie szybko wrócił pod nowym kontem, oczywiście od razu zdradzając, że to on

Zamieszczone przez Kamil
            Od zawsze na różnych forach właśnie drażni mnie to dzielenie na starą i nową gwardię.
            Wiesz, ten "podział" wytwarza się samoistnie. A bierze się to stąd, że gdy w życiu forum czynnie (lub nawet biernie) uczestniczy się przez wiele lat (jak na przykład my), to zawsze zapamiętuje się właśnie tych paru charakterystycznych użytkowników, którzy byli już na forum w momencie naszej rejestracji oraz udzielali się często i produktywnie, a później z biegiem czasu się wykruszyli. Ja osobiście nigdy nie szufladkowałem użytkowników, zawsze tak samo traktowałem kogoś, kto na forum udzielał się np. od czterech lat, jak i osobę będącą "tylko" trzy miesiące. Nie powiesz chyba, że gdyby nagle wrócił tutaj na przykład taki Lukas, czy Beleg, to nie miałbyś wrażenia, że syn marnotrawny powrócił?

Reasumując, mimo że, jak to określił PP, wieje tu nudą, za parę lat (jeżeli dalej będziemy tu zaglądać) o obecnej ekipie też może będzie można mówić "stara gwardia"

Komentarz

Stara gwardia = stare dziady, w większości większości ofiary NFZ 2 metry pod ziemią

Tycha - spierdalaj

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
                Stara gwardia = stare dziady, w większości większości ofiary NFZ 2 metry pod ziemią
                w skrócie chuj
                narancs alternativa

Komentarz

dokładnie - dobrze to ująłeś

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                    Zamieszczone przez siniak
                    stary Python dobry na wszystko <mrgreen>
                    Wcale nie.
                    Właśnie że tak

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                      Faktycznie, jakoś mi umknęli Przypomniał mi się słynny pagani, niesławny user-dzieciak z bodajże jesieni 2008, który do każdego się rzucał i łamał praktycznie cały regulamin naraz, a po permanentnym banie szybko wrócił pod nowym kontem, oczywiście od razu zdradzając, że to on
                      Miło że o mnie wspomniałeś :3

Komentarz

No i da się? Da się Z ciekawości - ile miałeś lat wtedy? Pamiętam, jak na forum trwała istna obława <mrgreen>

Mało osób o tym wiedziało, wśród owych byłem i ja, że Lukas też z początku jednał sobie wrogów na forum, aż musiałem wtedy przejrzeć jego pierwsze posty, bo trudno było sądzić, że mógł taki być. Teraz dopiero trzeba sobie przypominać, że ktoś taki był na forum. Paru userów też już zniknęło na dobre za mgłą niepamięci.

Komentarz

Jakoś 10? 11? Coś koło tego. W każdym bądź razie, jak czytałem swoje stare posty, to się załamałem, że byłem aż tak ograniczony.

Komentarz

Spokojna głowa, skoro byłeś aż tak młody, to nie dziwota, że prezentowałeś takie zachowania, a nie inne. Najważniejsze to dojrzeć i nauczyć się współegzystować z innymi <okok>

Komentarz

Też na początku nie popisałem się swoim zachowaniem. Do dnia dzisiejszego się dziwię, jakim cudem nie dostałem przymusowego urlopu od forum.
                              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Czyli teraz robią wszyscy rachunek sumienia?Mój popis jest gdzieś na 4-5 stronie tego wątku

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X