w punkcie: Teraz rozpoczyna się właściwa część instalacji:
Settings ->System Settings-> Install Other OS-> Start-> Back-> Default System-> Other OS-> Yes...
Kiedy wyświetli:
kboot : _
wciskamy Tab na klawiaturze, aby wybrać:
install_ps3_720p
Następnie włączamy instalację klawiszem Enter.
dopiero podlaczylem klawiature, ale ta klawiatura jest oryginalna z ps3 zakladana na pada i jak chce wciasnac tab to nie dziala, mrugaja sie caly czas kontrolki. nie moge nic zrobic a jak uruchamiam konsole jeszcze raz to znowu sie wlancza instalacja linuxa. ktos wie jak wejsc do menu ps3?
No i meeting Kyjgel - Biesiadnik zakończony :mrgreen: Za tydzień powtórka Fajnie było ale musiałem się szybko zwijać niestety...
Miałem zaszczyt zobaczyć Hondę Biesiada z bliska, zazdroszczę Jak się okazało Biesiadnik to nadzwyczaj spokojny człowiek, dlatego wyładowuje się na forum Ale poza tym mini spot był udany, dlatego fajnie by było zebrać się większą grupą :wink:
pomoglo. bede zyl. ale wszystkie savy z gt poszly sie...
Hah piwo się należy
Zamieszczone przez Biesiadnik
"Skoro wiem że nie potrafię pływać to trzymam swoje duspko z dala od basenu"
Ja mam to samo, jak nie umiem to nie grzebie. Bo zawsze jak coś ma pójść źle to tak właśnie się stanie :wink:
Sory że nowy post.
Ciesze się że mój sposób opisu się spodobał. Jednak czy podejmę się wyznania?Nie wiem.
Napisałem by pokazać moją wizję tego przedsięwzięcia.
Martwią mnie tylko opisy naszych forumowych braci wiaderko. Nie chodzi mi już o fakt mojego występu jako jedna ze stron gejowskiego romansu a samą formę opisu.
Jeśli miało być śmiesznie-nie było, jeśli miało kogoś urazić-mnie nie uraziło,jeśli miało być inteligentnie-nie było, ogólnie to naciągane jak baranie jaja.
To bardziej przypominało nieudaną próbę poniżenia drugiego usera a chyba nie na tym zabawa polega.
Komentarz