Wieść dla posiadaczy PS3. Jeśli jeszcze nie sprawdzaliście to informuje o nowym sofcie do konsoli 3.10!!! Najlepsze jest to że nareszcie został dodany nasz ojczysty język!!! Wszystko mamy po polsku nawet słówka są nasze dodane :mrgreen: :mrgreen:
Muszę wam powiedzieć... Że dzisiaj się zdziwiłem, ale tak pozytywnie, bo myślałem że takie dziewczyny to mity z NFSów Jadąc dzisiaj do dziewczyny musiałem zajechać jeszcze na stację benzynową, droga w sumie prosta, ale jedna z moich ulubionych Aby tam dojechać trzeba przejechać kombinację 4 zjazdów w sumie jakieś 8-10 zakrętów które pokonuje się z dość dużą prędkością, ze względu na kąt i dobrą nawierzchnię Oczywiście ograniczenie jest do 40km/h ale przy pustej drodze udało mi się je pokonać z prędkością 90-100km/h I tak wczoraj jadąc wyprzedziła mnie ciemnozielona Honda Civic 5gen na "obcych blachach" , ogólnie ładnie zrobiona, połączenie stylu import i JDM, z ciekawości ( :mrgreen: ) co siedzi pod maską postanowiłem trochę ją podgonić, dała się dość łatwo wyprzedzić więc pomyślałem że nic specjalnego prócz wyglądu, kierunkowskaz i zjeżdżam moim zjazdem, patrze w lusterko a ciemna H jedzie w tym samym kierunku, tyle że siedzi mi na zderzaku... No to redukcja na 3 gaz, kombinacja dwóch zakrętów prawo lewo, ja na liczniku 90 a H niedaleko za mną, pomyślałem że na następnych pojadę na max to go zgubię, normalny skręt w lewo i następna kombinacja 3 zakrętów prawo, lewo, prawo, no to gaz, 3ci bieg, 110km/h przy wyjściu z ostatniego zakrętu lekki pisk opon ( zimówki :mrgreen: ) i dalej but do 160, dohamowanie do 110 i kolejne 3 zakręty i ostatni zjazd na stację, docisnąłem na maxa koło 120 było, seryjne zawieszenie H jest pod tym względem i tak za*ebiste, 5gen jeszcze bliżej niż był Większość kierowców odpada przy 90. Później już spokojny zjazd na stacje, podjeżdżam pod dystrybutor, H zaraz obok mnie, szykuję się na pogadankę z typowym kolesiem z H, aż nagle zobaczyłem kto wysiadł z auta Ciemne długie kręcone włosy, lekko opalona, piękne niebieskie oczy, długie nogi, figura idealna, sportowe buty do jazdy, idealnie leżące spodnie i stylowy t-shirt, lekki makijaż... Stałem z taką miną chyba przez 5 min W końcu zagadałem co i jak przy tankowaniu, koleżanka z Pl lecz mieszka w Dojczach, a H odpicowana na maxa. Kompletne regulowane zawieszenie TEIN, silnik B16A2 moc ok 250KM bez turbo... Długo by można pisać, ale i tak była zdziwiona że moja Hania seryjna :mrgreen: Pogadaliśmy jakieś 20 min i trzeba było się zwijać dalej, zapytałem tylko jaki miała zapas przyczepności na zakrętach, to powiedziała że duży ale chciała mnie sprawdzić Ogólnie młoda, przesympatyczna i prześliczna dziewczyna, która ogarnia temat H jak mało kto... A ja myślałem że takie to istnieją tylko w snach i wirtualnej rzeczywistości Naprawdę byłem w szoku No i dostałem lanie od kobiety... :mrgreen:
Muszę wam powiedzieć... Że dzisiaj się zdziwiłem, ale tak pozytywnie, bo myślałem że takie dziewczyny to mity z NFSów Jadąc dzisiaj do dziewczyny musiałem zajechać jeszcze na stację benzynową, droga w sumie prosta, ale jedna z moich ulubionych Aby tam dojechać trzeba przejechać kombinację 4 zjazdów w sumie jakieś 8-10 zakrętów które pokonuje się z dość dużą prędkością, ze względu na kąt i dobrą nawierzchnię Oczywiście ograniczenie jest do 40km/h ale przy pustej drodze udało mi się je pokonać z prędkością 90-100km/h I tak wczoraj jadąc wyprzedziła mnie ciemnozielona Honda Civic 5gen na "obcych blachach" , ogólnie ładnie zrobiona, połączenie stylu import i JDM, z ciekawości ( :mrgreen: ) co siedzi pod maską postanowiłem trochę ją podgonić, dała się dość łatwo wyprzedzić więc pomyślałem że nic specjalnego prócz wyglądu, kierunkowskaz i zjeżdżam moim zjazdem, patrze w lusterko a ciemna H jedzie w tym samym kierunku, tyle że siedzi mi na zderzaku... No to redukcja na 3 gaz, kombinacja dwóch zakrętów prawo lewo, ja na liczniku 90 a H niedaleko za mną, pomyślałem że na następnych pojadę na max to go zgubię, normalny skręt w lewo i następna kombinacja 3 zakrętów prawo, lewo, prawo, no to gaz, 3ci bieg, 110km/h przy wyjściu z ostatniego zakrętu lekki pisk opon ( zimówki :mrgreen: ) i dalej but do 160, dohamowanie do 110 i kolejne 3 zakręty i ostatni zjazd na stację, docisnąłem na maxa koło 120 było, seryjne zawieszenie H jest pod tym względem i tak za*ebiste, 5gen jeszcze bliżej niż był Większość kierowców odpada przy 90. Później już spokojny zjazd na stacje, podjeżdżam pod dystrybutor, H zaraz obok mnie, szykuję się na pogadankę z typowym kolesiem z H, aż nagle zobaczyłem kto wysiadł z auta Ciemne długie kręcone włosy, lekko opalona, piękne niebieskie oczy, długie nogi, figura idealna, sportowe buty do jazdy, idealnie leżące spodnie i stylowy t-shirt, lekki makijaż... Stałem z taką miną chyba przez 5 min W końcu zagadałem co i jak przy tankowaniu, koleżanka z Pl lecz mieszka w Dojczach, a H odpicowana na maxa. Kompletne regulowane zawieszenie TEIN, silnik B16A2 moc ok 250KM bez turbo... Długo by można pisać, ale i tak była zdziwiona że moja Hania seryjna :mrgreen: Pogadaliśmy jakieś 20 min i trzeba było się zwijać dalej, zapytałem tylko jaki miała zapas przyczepności na zakrętach, to powiedziała że duży ale chciała mnie sprawdzić Ogólnie młoda, przesympatyczna i prześliczna dziewczyna, która ogarnia temat H jak mało kto... A ja myślałem że takie to istnieją tylko w snach i wirtualnej rzeczywistości Naprawdę byłem w szoku No i dostałem lanie od kobiety... :mrgreen:
A ja jeszcze nie mam nowego Softu
Uwielbiam cytować XD
Od bajek to jest Kobuszewski bejbe Ty to zawsze masz jakieś dziwne przygody :mrgreen:
I pewnie nawet numeru nie wziąłeś ani nic? Ja bym się zakochał <love> :mrgreen:
Muszę wam powiedzieć... Że dzisiaj się zdziwiłem, ale tak pozytywnie, bo myślałem że takie dziewczyny to mity z NFSów Jadąc dzisiaj do dziewczyny musiałem zajechać jeszcze na stację benzynową, droga w sumie prosta, ale jedna z moich ulubionych Aby tam dojechać trzeba przejechać kombinację 4 zjazdów w sumie jakieś 8-10 zakrętów które pokonuje się z dość dużą prędkością, ze względu na kąt i dobrą nawierzchnię Oczywiście ograniczenie jest do 40km/h ale przy pustej drodze udało mi się je pokonać z prędkością 90-100km/h I tak wczoraj jadąc wyprzedziła mnie ciemnozielona Honda Civic 5gen na "obcych blachach" , ogólnie ładnie zrobiona, połączenie stylu import i JDM, z ciekawości ( :mrgreen: ) co siedzi pod maską postanowiłem trochę ją podgonić, dała się dość łatwo wyprzedzić więc pomyślałem że nic specjalnego prócz wyglądu, kierunkowskaz i zjeżdżam moim zjazdem, patrze w lusterko a ciemna H jedzie w tym samym kierunku, tyle że siedzi mi na zderzaku... No to redukcja na 3 gaz, kombinacja dwóch zakrętów prawo lewo, ja na liczniku 90 a H niedaleko za mną, pomyślałem że na następnych pojadę na max to go zgubię, normalny skręt w lewo i następna kombinacja 3 zakrętów prawo, lewo, prawo, no to gaz, 3ci bieg, 110km/h przy wyjściu z ostatniego zakrętu lekki pisk opon ( zimówki :mrgreen: ) i dalej but do 160, dohamowanie do 110 i kolejne 3 zakręty i ostatni zjazd na stację, docisnąłem na maxa koło 120 było, seryjne zawieszenie H jest pod tym względem i tak za*ebiste, 5gen jeszcze bliżej niż był Większość kierowców odpada przy 90. Później już spokojny zjazd na stacje
Okrążenie toru z Biesiadem
Zamieszczone przez Biesiadnik
H zaraz obok mnie, szykuję się na pogadankę z typowym kolesiem z H, aż nagle zobaczyłem kto wysiadł z auta Ciemne długie kręcone włosy, lekko opalona, piękne niebieskie oczy, długie nogi, figura idealna, sportowe buty do jazdy, idealnie leżące spodnie i stylowy t-shirt, lekki makijaż... Stałem z taką miną chyba przez 5 min W końcu zagadałem co i jak przy tankowaniu, koleżanka z Pl lecz mieszka w Dojczach, a H odpicowana na maxa. Kompletne regulowane zawieszenie TEIN, silnik B16A2 moc ok 250KM bez turbo... Długo by można pisać, ale i tak była zdziwiona że moja Hania seryjna :mrgreen: Pogadaliśmy jakieś 20 min i trzeba było się zwijać dalej, zapytałem tylko jaki miała zapas przyczepności na zakrętach, to powiedziała że duży ale chciała mnie sprawdzić Ogólnie młoda, przesympatyczna i prześliczna dziewczyna, która ogarnia temat H jak mało kto... A ja myślałem że takie to istnieją tylko w snach i wirtualnej rzeczywistości Naprawdę byłem w szoku No i dostałem lanie od kobiety... :mrgreen:
Komentarz