Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Overseer
    To niebezpieczne jest. Przytulasz się do niej, a te buły połykają Cię i umierasz poprzez uduszenie.
    JesteÅ› prawiczkiem?

Komentarz

Głupie pytanie, naprawdę.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Polska NIE ZASLUGUJE na demokracje Demokracja jest dla cywilizowanych ludzi. Tu musi byc jeden prawdziwy Kat, ktory bedzie ucinal lby wszystkim niesubordynowanym
        No tak, ale moim zdaniem, prawo jest do bani, nie ma wbijania ludziom do świadomości, że tak nie wolno, że poniesie tego konsekwencje. Prawo jest po stronie przestępcy i tyle.
        Przykład:
        Gdyby takiemu gościowi publicznie, na rynku miasta, wystosować ostrą fizyczną kare, to kolejny gość by nawet nie pomyślał, żeby kogoś uderzyć.
        W średniowieczu się to świetnie sprawdzało.

Poprawczaki? Więzienia? Nic innego jak wylęgarnia marginesu społecznego. Powinna być codzienna "ścieżka zdrowia" dla wszystkich, a tych najgorszych wywóz do kamieniołomu - dłutko, młoteczek do ręki i jazda o chlebie i wodzie. Albo na sybir. Jak przeżyje to w większości się poprawi, a jak nie przeżyje - tym lepiej.

Komentarz

O Jejku, ale z was brutale, a co na to Watykan, czemu, człowiek musi szanować innego, dajmy mu drugą szansę, a z mojej strony - FUCK THEM.
          http://mwiszniewski.carbonmade.com/
          http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Zamieszczone przez cmlPL
            O Jejku, ale z was brutale
            Takie życie

Komentarz

To niebezpieczne jest. Przytulasz się do niej, a te buły połykają Cię i umierasz poprzez uduszenie.
              Dotkniesz i przytulisz...to pogadamy. Póki co ogranicz telewizje.
              Zamieszczone przez thooorn
              Dreadlock, ale innego sposobu na to bydlo nie ma. Nie tylko na to na ulicach, na to w urzedach i "na Wiejskiej" tez. Czlowiek to takie zwierze, ze jak nic nad nim nie wisi, zaden kat, to robi, co mu sie zywnie podoba.

Wtedy przynajmniej byl "wzgledny" porzadek, nikomu nawet przez mysl nie przeszlo, zeby sie wychylac. Wtedy mial czlowiek przed oczyma jakies konsekwencje, kare za swoje czyny. A teraz? Policja nic nie moze, Prawo nic nie moze...

Polska NIE ZASLUGUJE na demokracje Demokracja jest dla cywilizowanych ludzi. Tu musi byc jeden prawdziwy Kat, ktory bedzie ucinal lby wszystkim niesubordynowanym.
              Chyba nie do końca wiesz co mówisz. To wina ludzi a nie panującego ustroju.
              Owszem panował względny porządek bo każda próba wyrażenia swojego zdania lub sprzeciw władzy karany był więzieniem lub śmiercią. Spokój na ulicy kosztem naszego życia i wolności? Wole nie.
              Ludzie w takich państwach są tylko tanią siłą roboczą do napędzania gospodarki a z ich potrzebami nikt się nie liczy. Muszą znosić trudy codzienności z uśmiechem wychwalając imię ojca narodu.
              Popatrz co do tej pory dzieje siÄ™ w Chinach lub Korei. Podoba Ci siÄ™ to? Bo mi nie bardzo.
              Polska jeszcze nie dorosła do demokracji, moim zdaniem to państwo zacznie "normalnieć" dopiero po odejściu komunistycznego pokolenia bo Ci (byli SBcy itp.itd) mają jeszcze wiele do powiedzenia w państwie a sprawami rządzą stare układy i znajomości.

Wiedziałem że masz skłonności dyktatorskie ale żeby aż tak? Zaczniemy na forumowym zegarku a skończymy na zmianie ustroju :wink:
              Podtrzymuje zdanie że to wina ludzi nie ustroju, bo idąc rozumowaniem bata i terroru skończymy jako naziści którzy nie tolerują innych z wyglądu i przekonania.

PS:Czy tak Policja nic nie może to nie wiem...
              Nie życzę Ci żebyś trafił na dołek panowie biją tak że niema śladów i nic im nie udowodnisz. Osobiście nie miałem okazji dostąpić zaszczytu ale znam taki przypadek z życia.

BTW
              PP-Dobrze wymyślił publiczna kara plus kamieniołomy była by skuteczna xD

Komentarz

Głupie pytanie, naprawdę.
                A więc tak.

Komentarz

Dread - Ja mimo wszystko starałbym się udowodnić, że ja mam rację(odnośnie bicia). Sam słyszałem takie przypadki w okolicy, ale głownie było to wywołane sprowokowaniem tzn. "hau hau" i te sprawy

Komentarz

http://cache-foo-08.gawkerassets.com/ga ... che_15.jpg Podobnego rufa, tyle że białego miałem w mojej GT4 galerii :mrgreen:

Komentarz

Jak to mówią nie czasy się zmieniają lecz ludzie a u nas od kilkudziesięciu lat Ci sami pod innymi barwami. Jak ma sie coś zmienić skoro której partii byśmy nie wybrali to dzięki wzajemnym atakom i tak wszystko stanie w miejscu. Jak dla mnie jedyne rozwiązanie zrównać wszystko w piździet z ziemią i odbudować na nowo bo z takiego bajzlu to nawet nasi prawnukowie (o ile sie dorobim ) nie wyjdą lub zrobić dwa nowe duże obozy tak jak jest to w stanach demokraci i republikanie z osobami które posiadają wiedzę oraz jakieś przygotowanie do rządzenia a władza będzie opierana nie na obrzucaniu mięsem lecz prawdziwej zdrowej debacie oraz kompromisie. Nie mówie jednak żeby wyrzucać wszystkich jak leci bo jednak jest kilku ludzi w sejmie którzy myślą w miare fajnie oraz posiadają naprawde dużą wiedze no bo sorry Panowie ale za przeproszeniem co może wiedzieć rolnik huligan o roli kapitału japońskich korporacji we wzroście popytu na produkty tekstylne pochodzące z niemiec (wiem głupie ale tak mi sie to nasuneło na czerep )Np. Kalisz jak dla mnie człowiek który jest zdolny do rzeczowych rozmów i kompromisu.

Komentarz

Kazdy czlowiek ma swoje miejsce na swiecie... a ul.Wiejska to dla nich adekwatne miejsce.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                          http://cache-foo-08.gawkerassets.com/gawker/assets/images/12/2009/12/porsche_15.jpg Podobnego rufa, tyle że białego miałem w mojej GT4 galerii :mrgreen:
                          Ciekawy montaż spoilera No i gdyby nie ten "pozszywany" tył

Komentarz

PePeOsiemDziewięć - nie wiem czy odebrałeś mojego posta tak jak chciałbym, żebyś to zrobił Pierwsza część zdania to ironia i nawiązanie do tego, ze Watykan nie zezwoli na takie rzeczy, o których piszesz, ponieważ jesteśmy państwem typowo kościelnym, a ostatnia częśc - czyli jakieś 5 wyrazów to jest to co o tym myślę ja !
                            http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                            http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Zamieszczone przez cmlPL
                              PePeOsiemDziewięć
                              Haha, jeszcze nikt się tak do mnie nie zwrócił :mrgreen:
                              Myślałem, że te dwa ostatnie słowa to od Ciebie :wink: Ale tak serio to złapałem ironie, ale chciałem to napisać, bo mi się akurat nasuneło, że człowiek czasem nie chce być taki ale musi, żeby żyć normalnie.

Zamieszczone przez ViluC36
                              Jak dla mnie jedyne rozwiązanie zrównać wszystko w piździet z ziemią i odbudować na nowo
                              Był już taki - Hitler. Teraz naród niemiecki ma zasady i umie ich przestrzegać, panuje ogólna harmonia i ład. Jakby z 40mln ludzi w Polsce, zrobić 30mln albo i mniejszy, też by tak było. Ale jest wada tego. Są nudni, trzymają się zbyt ściśle zasad, bo tak są nauczeni. No coś kosztem czegoś.

Demokracja jak narazie, jest ustrojem, który ma najmniej wad, przez co jest najlepsza. Ale nie wszędzie się sprawdza, bo
                              Zamieszczone przez Dreadlock89
                              To wina ludzi a nie panujÄ…cego ustroju.

Komentarz

Bujaka Jamajka miłość w 100% jaraj jaraj jaraj Dreadlock na prezydenta xD

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X