Chocby dlatego, ze powstaly odpowiednie dzialy i poddzialy: Photo Mode i Fotografia i Grafika. Modelarstwa jakos nigdzie nie widzialem. Tak nawiasem, niewiele ma ono wspolnego z Motoryzacja.
Skoro ignac8 chcę otworzyć ten wątek to ma do tego prawo ,bo jest modem. Ty też masz moda? No właśnie.
Zamieszczone przez thooorn
Zakladanie oddzielnych tematow w galeriach GT jest przyjete od poczatku. Kazdy zaklada wlasny topic, swoja galerie.
Zamieszczone przez thooorn
Nie ma az tylu chetnych i pasjonatow modelarstwa
Tsa...Z tego co wiem to Witek, Overseer i w pewnym stopniu Dreadlock się interesują modelarstwem. Biesiadnik (Tomuś hihi) w 100%. Więc nie wmawiaj mi że nikt się nie interesuje modelarstwem.
Jak dobrze pójdzie to będę szczęśliwym posiadaczem PS3 Slim. Planuję zakup na Raty w MM
Czy wg was warto kupować jeszcze GT5 Prologa? I czy w zestawie jest kabel HDMI?
Z tego co wiem, to w raz z PS3 slim nie ma kabla HDMI. Co do GT5 to chyba nie opłalca sie kupować, moze tylko używane i tylko po to zeby pograc ze znajomymi. :wink:
Takie pytanie: czy jakiś nietypowy wisior na szyi u faceta to głupie?
Bo tak mnie ostatnio naszła chęć...
Ja osobiście chciałem sobie kiedyś jakiś bursztyn (zielony) powiesić na szyi, ale uznałem to za nieco pedalskie i kobiece... więc szybko wyperswadowałem sobie taką myśl ^^
Tożsamo z pierścieniem czy innymi takimi. Facetowi biżuteria IMEO nie pasuje.
PP jeśli coś to nie spotkałem się z wisiorem, ale klasycznym łańcuszkiem, imo wisiorek w kształcie fallicznym na klacie by wyglądał średnio ciekawie... ;d
PP jeśli coś to nie spotkałem się z wisiorem, ale klasycznym łańcuszkiem
Sam łańcuszek odpada.
Narazie szukam jakiejś ciekawej zawieszki. Ciężko coś zapodać, bo sam nie wiem czego chce :mrgreen: . A może coś Wam się nasunęło przypadkiem?
Kiedyś tak ludzie nosili i nikt się nie czepiał (^^)
tak, tylko jak się przewrócił twarzą w kałuże to po chłopie, bo nie będzie miał siły podnieść tyle tego żelastwa. :mrgreen:
Dzisiaj zdałem egzamin na prawko.
Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
Za szyjke mocno chwyć i napij się!
Jabol punk!
Ja tam nosze łańcuszek branzoletke oraz sygnet i strasznie je lubie. Nigdy nie uważałem biżuteri u mężczyzn za jakieś pedalstwo czy inne odchylenie. Łańcuszek tak ale ciut grubszy i z tradycyjnej przeplatanki bez udziwnień jest świetnym dodatkiem. Ja zawieszki nie posiadam może coś w stylu nieśmiertelnika?
Komentarz