Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Jak będzie dostawał po głowie to może przegrać bo tors ma chyba nie do zdarcia taka skorupa z mięśni może mu pomóc

Ogólnie to Pudzian ju kiedyś trenował sztuki walki więc taki zielony to on nie jest :mrgreen:

Ciekawe jak się spisze w nowej roli :mrgreen:

Komentarz

Jeśli chodzi o siłę, posturę i wagę, to Pudzian ma miażdżącą przewagę. Najman na pewno też słaby nie jest, ale myślę, że jak go Pudzianowski złapie, to już po nim. Najlepiej dla niego, by zadawał ciosy na głowę. No ale by uderzyć, trzeba podejść. A wtedy jak mu Pudzian przypier*oli, to walka skończona.

Stawiam na Pudziana

Na tym foto wyglądają, jakby mieli na rękach rękawice bramkarskie :mrgreen:

To już druga "walka stulecia" w ostatnich dwóch miesiącach. Jaka będzie następna? :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
        To już druga "walka stulecia" w ostatnich dwóch miesiącach. Jak będzie następna? :mrgreen:
        Ja kontra Jacyków xD

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
          To już druga "walka stulecia" w ostatnich dwóch miesiącach. Jaka będzie następna? :mrgreen:

Krzysztof Ibisz versus Hubert Urbański.

Pudzian zrobi z Najmana kotlety.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo

doda vs. rutowicz :mrgreen:

Komentarz

Po ile u Was PS3? Dzisiaj ogarniałem temat w moim mieście i 1500zł 250GB.

Ku**a, mam 99,6% gry i nie wiem co dalej.
              I LoveAprilia
              RASTA
              "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"

Komentarz

a Pas Polsatu?

Komentarz

Pudzian wygra - nie te kategorie wagowe.
                  1+1=10

Komentarz

15 sekund i wygrał Pudzianowski

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=PQ-bnSLuX9M - to do śmiesznych linków powinno pójść (filmik z walki) .

Nowe jednostki czasu będą po tych dwóch walkach stulecia - jeden najman = 1/2 gołota .

No i ogólnie, to już sędzia lepiej walczył od niego, gdyby nie on, to teraz by Najmana w trumnie odrazu znosili .

El Pawulon i potykanie się o własne nogi przy ucieczce - boskie .
                      1+1=10

Komentarz

Tak jak powiedziałem. Mielone z Najmana na wynos, przyrządzone szybciej niż w KFC.

Komentarz

Jedna najmanowka - 44s

Tak to jest jak rzuca sie na ciebie rozpedzone 150kg miesni. Cos jak pociag dla osobowki.

Kolejna ustawiana walka stulecia. Moze przed swietami jeszcze jedna walke stulecia? :mrgreen: Moze teraz Pudzian z Ibiszem? Bedzie ibiszowka - 2s.

Komentarz

Walka przebiegła niemal tak jak zakładałem. Pudzianowski wykorzystał swoją siłę, rzucił się na Najmana. Jeszcze nigdy nie widziałem Pudziana w takiej furii, więc był to niepowtarzalny widok. Gdy ruszył do ataku, było po Najmanie. Najpierw low-kicki, a jak go dorwał, to rzut na zol i ciosy pięściami jak uderzenia pocisków armatnich. Gdyby nie sędziowie, to by się mogło zakończyć gorzej dla Najmana.

A teraz mamy nową jednostkę czasu:

1 najman = 3 gołoty :mrgreen:

Edit:

Teraz Pudzian powinien pracować nad techniką. Sama siła to nie wszystko, choć już teraz poradziłby sobie z niejednym zawodowym fighterem MMA. Jak tylko popracuje nad techniką, to będzie zawodnik nie do zdarcia.

Komentarz

To było niemal 200% pewne. Najman nawet go nie skaleczył Myślę, że Pudzian jak popracuje nad techniką to w przyszłości może bardzo wiele osiągnąć.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                                150kg miesni. Cos jak pociag dla osobowki.
                                127kg, 25kg więcej od Najmana. Raczej jak duża terenówka dla osobówki...

Najman wyglądał na zdezorientowanego. Co on nie przypuszczał, że Pudzian skoczy na niego z impetem!? Przecież tylko tak mógł wygrać.
                                Fajnie, wygrał, ale to było jak mecze Niemców - nie ważne w jakim stylu i na jakim poziomie byle "wkopać" piłke do bramki...
                                Ale nie spodziewałem się takiej szybkosci z jego strony. Ale to tylko takie jednorazowe wydaje mi się, na dłuższą mete by rady nie dał.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X