Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Łoo, ogląda ktoś Dextera? Świetne zakończenie sezonu, trochę smutne, ale mocne

Komentarz

dexter? a to nie jest film czasem?
      http://demotywatory.pl/593377/Polskie-realia

Komentarz

Ja kojarze serial Dexter.

Milten, dokładnie - polskie realia.
        Tak samo wielce myślą o torze dla F1 w Polsce , a nie potrafią zorganizować dobrych, ciekawych torów wyścigowych dla "zwykłych" aut...

Komentarz

Zniszczył mnie ten demot ;X Boląca prawda.
          http://mwiszniewski.carbonmade.com/
          http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Eee tam, dziwi Was, że jest więcej orlików niż takich torów? Piłka nożna jest u nas chyba najpopularniejszym sportem, ciężko uwierzyc w to po wynikach, ale to nasz sport narodowy..
            Motocross to inna bajka, sport wymagający przynajmniej porządnego motocykla - a raczej o piłke i pare butów jest łatwiej niż o motor.
            Nawet jeśli to jest tańsze, to nie ma sensu tego budowac jeśli ma byc mało używany.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

dziwi mnie miażdżąca przewaga orlików. mysle że znalazloby sie duzo chetnych na jazde po takich torach gdyby tylko były i dodatkowo zacheciloby to ludzi ktorzy nie maja motorow do ich kupna, a tak to jezdza po polach i ludzie sie burza ze im ktos uprawy niszczy albo drzewka. teraz juz dzieci na komunie dostaja quady i crossy, takie dziecko jak podrosnie to na pewno nie zrezygnuje z tego sportu. nawet jak nie mam motoru chetnie bym popatrzyl jak inni jezdza. w polsce jest takie bagno ze nie ma u nas chyba nic co by sprzyjalo rozwojowi sportow motorowych. wszystkiego brakuje. mamy jeden badziewny tor w poznaniu i tyle. u mnie we wsi jest boisko odjebane jak cholera a nie ma kto grac. jestesmy w B klasie a boisko mamy co najmniej na 3 lige+ treningowe+betonowe+budynek klubu wielkosci szkoły+parkingi+trybuny, pytanie tylko po co? cel naszych zawodnikow jest tylko taki zeby sie opić po meczu a gmina jeszcze buduje dodatkowe boiska. zamiast tego mozna by bylo zrobic tor gokartowy ktory przyciagnalby ludzi z poza gminy a nawet wojewodztwa. zainteresowanie sportami motorowymi u nas mimo wszystko jest duze..wystarczy spojrzec na WRC ktore bylo w tym roku ale niestety Krakowskiego juz nie zrobili bo zawodnicy sie dogadali ze nie beda startowac w koncu sponsor sie wycofał i jest kicha, oczywiscie kibice wkur****i :/

Komentarz

ogólnie polska jest bez przyszłości z takim rządem i typami z niego. Żeby coś osiągnąć trzeba wyemigrować bo w tej dziurze nie ma na co liczyć Przykład? Kubica czemu w Polsce sie nie szkolił? Polska piłka też zostawia wiele do życzenia Korupcja goni korupcję Jeśli to się nie zmieni to co wtedy?

Bydzie winkszo bida jak jest :mrgreen:

Komentarz

są 2 wyjścia. 1 zrobić ściepe narodową i kupic bombe atomowa. 2 prywatny inwestor (jak na razie to graniczy z cudem)

Komentarz

A ja nie narzekam na ten kraj. Wiadomo, może być lepiej, ale siedzeniem na dupie i narzekaniem jak tutaj jest źle niczego nie zmienimy. Oburzenie że nie ma tras motocrossowych a państwo inwestuje w Orliki? Kur*a, przecież w innych krajach takie tory są w prywatnych rękach inwestorów i to ich się możecie czepiać że jest jak jest, to nie sprawa państwa.

Komentarz

ale my nie zyjemy w innych krajach tylko w polsce. wiadomo ze na sporty motorowe kase raczej wykladaja prywatni inwestorzy ale jak panstwo widzi ( w naszym przypadku nie widzi ) ze nie ma chetnych to powinno cos dzialac. czemu pompuja kase w pilke nozna i pzpn a nie w tory i PZM? WRC bylo u nas a Mikołajki same musiały zbierac kase w super oes. Wedlug mnie to jest chore.

Komentarz

Ja powiem jeszcze coś mianowicie są młodzi ludzie którzy kochają te mniej popularne sporty i na pewno byli by dobrzy w tym co robią, ale jest taki problem bo nie wszyscy mogą się rozwijać z powodów finansowych. Na pewno było by więcej lepszych piłkarz pokroju Zinedine Zidana ale kasy na ich kształcenie brak.

Komentarz

Podzielam zdanie kyjgela.

Mnie nie jest źle w Polsce. Emigrować? Sam nie wiem. Co prawda mój wujek z ciocią i kuzynem wyjechali raczej na stałe do Irlandii i dobrze się tam ustawili. Byłem tam w te wakacje przez miesiąc i powiem wam, że można ocipieć przez tyle czasu. Mieszkają tam już szósty rok (wujek trochę dłużej) i być może się przyzwyczaili. Ale ja już po trzech tygodniach zatęskniłem za Polską :wink:

Komentarz

Ocipiec to mozna ogladajac "Prosto z Polski"... Glupota ludzka, a szczegolnie ta polska. Ulanska fantazja polaczona z wlazidupstwem, kretactwem na potege i wszechobecnym chamstwem.

Komentarz

Mnie tak samo, w Polsce jest dobrze i nie mam zamiaru gdziekolwiek emigrować - co niektórzy mają za duże wymagania...
                              1+1=10

Komentarz

Emigrują ludzie którym jest ciężko bo jadą za chlebem. Polak ma opinie jaką ma ale sobie zasłużył i nie traktują nas na poważnie większości.

Ale nie odbiegajcie od tematu.

Karierę sportową nie zrobimy na miarę wielkich sław, mamy znikome przypadki np. Gała, Adamek czy Kubica. Dwóch z nich nie kształtowało się w kraju tylko za granicą i jak to Kubek powiedział brutalnie na wizji że w takiej Polsce nic człowiek nie osiągnie

Wszyscy wiemy jak jest w naszym kraju jednemu lepiej się powodzi drugiemu trochę gorzej praktycznie zawsze jesteśmy sami sobie winni :wink: Ale gdy człowiek stara się osiągnąc jakiś cel w życiu i jest pewna bariera której nie zawsze da się pokonać :wink:

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X