Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez ignac8
    Mnie tak samo, w Polsce jest dobrze i nie mam zamiaru gdziekolwiek emigrować - co niektórzy mają za duże wymagania...
    o mnie mowisz? ja tylko pisze jakie sa realia a wy juz o emigracji nawijacie nikt normalny chyba nie wyemigruje z kraju zeby moc sobie popatrzec na wyscigi.

Komentarz

Nie, nie mówiłem o tobie, a miałem?
      1+1=10

Komentarz

Pele i Maradona nauczyli się grać na ulicy, oni pierwszy raz widzieli trawę na międzynarodowych zawodach. Można wile, trzeba tylko chcieć i odnosi się to do każdej dyscypliny sportu. Skąd są najlepsi kierowcy wyścigowi? Z Finlandii np, a torów jakichkolwiek jak na lekarstwo. Można? Można.

Komentarz

Czy kierowcy rajdowi którzy szutrów i śniegu mają pod dostatkiem ? Duża część kierowców WRC to skandynawia.
          http://mwiszniewski.carbonmade.com/
          http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            Pele i Maradona nauczyli się grać na ulicy, oni pierwszy raz widzieli trawę na międzynarodowych zawodach. Można wile, trzeba tylko chcieć i odnosi się to do każdej dyscypliny sportu. Skąd są najlepsi kierowcy wyścigowi? Z Finlandii np, a torów jakichkolwiek jak na lekarstwo. Można? Można.

Pele czy Maradona to jest inna bajka nikt by o nich nie usłyszał gdyby nie skauci :wink: to raz
            A dwa my mówimy o naszym kraju i tym co można w nim osiągnąć :wink: w/w dwójka gdy została odkryta miała wszystko co potrzebne u nas nawet połowy tego się nie dostanie
            U nas w Polsce tez na ulicy znajdziesz dobrych piłkarzy ale 90% z nich nie zostanie odkryta jak obie sławy wymienione juz wcześniej :wink: Nasi panowie przy władzy martwią się o siebie i mają dylemat co miesiąc ile sobie wypłaty dać 10 000zł czy może 50 000zł.

Takie sumy za co? ciężko pracują w polu ? czy sobie robią wycieczki za granice z naszych pieniędzy i przeciętnie szary człowiek ma nie cały 1000zł w ręce i co ma z tym zrobić gdy to nie wystarcza od 1 do 1.

więc wracając do kariery w Polsce za 1000zł rodzina jakoś się trzymie a skąd wziąć pieniądze na dokształcenie swojej pociechy

Nie mówię że wszyscy mają tylko 1000zł ale taka jest większość ludzi w Polsce że nawet 1000zł nie mają co miesiąc a zapierdalają w polu w wieku 60lat bo nie wystarcza na caly miesiąc

U nas jest tak że ten co więcej zarabia jest lepszy i nie potrafi dostrzec potrzeb biedniejszych bo temu lepszemu na wszystko wystarczy i nie musi się martwić że nie będzie miał do do końca miech już forsy :wink:

PS: Najlepszego ignac (jaki z ciebie młody piździelec )

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
              Nie, nie mówiłem o tobie, a miałem?
              piszesz ze niektorzy maja za duze wymagania, kogos musiales miec na mysli, myslalem ze mnie bo ja narzekam ze nie ma w polsce warunkow do rozwoju sportow motorowych.

Komentarz

najlepszego Ignac ! ;*

Komentarz

Tak, ale na przykładzie ludzi nie z tego forum.

Dzięki wszystkim za życzenia .

Jisaw: I co z tego, że młody? To ma swoje plusy .
                  1+1=10

Komentarz

nom sam pamiętam jak miałem 15 lat ale co wtedy robiłem nie pamiętam :mrgreen:

Komentarz

najlepszego ignac :wink:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                      Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                      Jabol punk!

Komentarz

Najlepszego ignac

Co do piłki nożnej w Polsce. Pele i Maradona może i nauczyli się grać na ulicy. Ale gdyby tak z nimi było w Polsce, to po zapisaniu się do klubu po prostu by się skończyli. W Polsce system szkolenia piłkarzy leży i kwiczy. Pod względem wyszkolenia mamy najgorszych piłkarzy w Europie, nie licząc San Marino, Andory i tym podobnych "reprezentacyjek". Bardzo możliwe, że w tych eliminacjach oglądaliśmy właśnie prawdziwy poziom polskiej piłki, a nie tą drużynę, która jakimś cudem wygrywała mecze w eliminacjach do MŚ 2002, 2006 i do EURO 2008. I powoli wracamy do punktu wyjścia, czyli do momentu, w którym zaczął się mały renesans w futbolu reprezentacyjnym. Mam na myśli systematyczny spadek w rankingu FIFA. Gdy reprezentację przejmował Engel, byliśmy na 61 albo 62 miejscu. Teraz już jesteśmy poza pierwszą 50'tką. Historia zatacza koło? Znowu będziemy mieli chude czasy reprezentacji Polski?

Komentarz

Patrzcie kto wyszedł z ukrycia

Komentarz

JISAW, nie sprawdzaj kto przeglÄ…da forum wtedy co ja :mrgreen:

Komentarz

Stówa Ignac !

Komentarz

Spóźnione, ale tak wyszło. Najlepszego :wink:

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X