Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Panowie to ja jestem winień przepraszam jeśli ktoś bedzie miał do mnie żal. Nie miałem bladego pojęcia że tak wyjdzie. Moge zapewnić że o zadnym pedalstwie nie mowiłem. Powiedzialem tylko że z Lukasem się nie do gada. Sami wiecie że miałem spięcie z Lukasem ale o żadnym pedalstwie nie mowilem. A nawet o Quattro nie wspominałem Myślalem ze będziemy mieli na forum dobrego zawodnika ale wyszło jak wyszło :wink: Nic nie poradzę na to jaki jest nasz nowy użytkownik

Komentarz

To żeś narobił. :mrgreen:
      Ten koleś ma coś niepokolei w głowie. Wiesz ile ma lat?

Komentarz

Cóż, JISAW, zwerbowany przez Ciebie koleś albo nie będzie miał lekko na forum, ale nie będzie tu zbyt długo :wink:

Zamieszczone przez Quattro
        Wiesz ile ma lat.?
        Po sposobie, w jakim pisze, po nieużywaniu znaków interpunkcyjnych i słownictwie wnoszę, że będzie około 1/2 klasy gimnazjum.

Komentarz

Z tego co podał na forum, to czasy robi oszałamiająco dobre... Ale ile w tym prawdy to nikt nie wie... Na razie to pokazał się tylko z pozycji ciula... Kiedyś się zdziwi bo najlepszy na świecie to nie jest A zgrywa kozaka
          Trzeba sobie darować i tyle... Chwilowa "gwiazdka" forum...

Komentarz

Ej ja też przecinków nie używam

Komentarz

To była gruba przesada - dostaje warna także odemnie (aby miał 2/3) - znikają one po pewnym czasie, więc jak będzie się dobrze zachowywał to pożyje trochę.

Nie używasz? ZBANOWAĆ GO!!! xD (a po co przecinki, grunt żeby było czytelnie )
              1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
                Ej ja też przecinków nie używam
                Zamieszczone przez ignac8
                Nie używasz? ZBANOWAĆ GO!!! xD (a po co przecinki, grunt żeby było czytelnie )
                Ale mi nie chodzi o to, by każdy był mistrzem gramatyki, ortografii i w ogóle, bez przesady ludzie Jak dla mnie, to wali mnie, czy ktoś pisze z polskimi znakami, czy bez, czy używa przecinków, czy nie. Byle by jego post czytało się dobrze. Bo zacytowaną przez Quattro treść PW kiepsko się czyta.

Komentarz

ja jeszcze z nim pogadam, to będzie 3/3.

Komentarz

Przepraszam panowie. On sam znikąd do mnie na gg napisał i tak zaczeliśmy gadać że jak jest dobry to nich wejdzie na forum.

Ja też jestem gotów ponieść karę :mrgreen: jak nie ban to możecie mnie wychłostać batem po klacie na mrozie

Komentarz

Ja proponuje baterie w skarpetę i coś zdziałamy
                      http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                      http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                        Przepraszam panowie. On sam znikąd do mnie na gg napisał i tak zaczeliśmy gadać że jak jest dobry to nich wejdzie na forum.

Ja też jestem ponieść karę :mrgreen: jak nie ban to możecie mnie wychłostać batem po klacie na mrozie
                        Ok...

Kod:
                        /ban Jisaw forever
                        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                          Powiedzialem tylko że z Lukasem się nie do gada.
                          hmm... :mrgreen:

Zamieszczone przez JISAW
                          możecie mnie wychłostać batem po klacie na mrozie
                          Takk! <trzask, trzask> .

Spoko, Ji. Jest okej. :wink:

Co do tamtego...też jakieś PW dostałem. W sumie nie doczytałem nawet do końca...

Klasyk. Albo się uspokoi, albo za długo tu nie posiedzi. Tyle.

Czas dodam jak się trochę ogarnie i zacznie przebierać w słowach. :wink:

Komentarz

LubiÄ™ KaszkÄ™. :mrgreen:

EDIT:

jaki kryzys jak sie im znudziło to huj z nich nie graczeeeeeeeeeeee ja na nurburgring pobijam czasy formułą ponad 7miesiecy i wykreciłem 5:09:937 lukas cwaniak nie dodaje do listy bo tto on jest pierwszy hehehehe przejebany koles

Także jego słowa.

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                              Spoko, skąd mogłeś wiedzieć, że taki jest :wink:

A poza tym ciul jakich mało. Wielce na Citta di aria się chwali super czasem, a na cyberscore najlepszy czas jest o ponad 5s lepszy od jego czasu

Komentarz

Gdy my kręciliśmy czasy na NN to on skakał jeszcze z jajka na jajko. Ciekawe czy byłby taki mądry gdyby nie dzielił go kabel od nas. Dostał by w japę to poskładałby się jak metrówka.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X