Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

to Viluc idź do apteki i poproś o Dentosept

Wiem ,bo to samo miałem niecałe 2 tygodnie temu ,brałem to i miałem spokój na 3h ,do 5h max.
    I to się płuka tam gdzie cię boli najmocniej ,nie połykaj tego broń boże!

Ok. 7-8zł kosztuje. Tego jest 50ml ,wielkościowo jest to 1/2 Drosetuxa czy Stodala.
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

A DiRTa dzisiaj skończyłem. Wszystkie X-Games, oraz większość wyścigów.

Komentarz

Co to k***a jest "rosnąca ósemka"

Komentarz

Chodzi prawdopodobnie o zęba .

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
            A ja faze na DIRT2 złapałem kurna gram i gram i niewiadomo kiedy 5godzin pykneło
            Grałem w demo, jak będe miał kasę to kupuje pełniaka.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Dziś będąc w sklepie byłem świadkiem ciekawej sceny - wchodzi dziecko wiek 6-7 lat i mówi do ekspedientki - poproszę dwie tatry a ona na to ze nie ma ukończonych 18 lat a koleś wyszedł i na dowidzenia powiedział "Pie*dol się ku*wo (sorki jeśli źle ocenzurowałem).Co to się dzieje teraz na tym świecie masakra
              GT jest bogiem
              Escudo nałogiem
              Tunning zabawą a
              S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Coraz gorzej, nic nie poradzimy. Ostatnio w wiadomościach było o dwóch dziesięciolatkach, którzy zaciągnęli ośmioletnią koleżankę w krzaki i zgwałcili.

Komentarz

Czego się dziwić, jak dzisiaj są autorytetami takie peje, i starsi bracia/koledzy - wyznawcy JP itp

Komentarz

A ja jestem dumny z tego na jakiego człowieka zostałem wychowany, w jakim towarzystwie przebywam, i jakich mam przyjaciół.

Jestem zdania, że gadaniem "co się teraz dzieje..." nikt niczego nie zmieni. Jestem również zdania, że w ogóle nikt już niczego nie zmieni...społeczeństwo głupieje, uważam się za inteligentniejszego od niektórych "dorosłych" z którymi mam do czynienia. I uważam, że jeśli chcemy żeby było dobrze musimy być tą zmianą którą sami chcemy widzieć w świecie i w innych.

Łukasz jestem i Pozdrawiam was. Noc nie służy, kurde mać.

Komentarz

Dla mnie to mogą być głupie jak buty te pokolenia aby tylko na moją emeryture później zarabiali

Komentarz

Apropo, na chwilę wrócę do FM3. Takie małe porównanie graficzne z GT5P:

http://farm3.static.flickr.com/2480/396 ... a2e0_o.jpg

Komentarz

Jest to FM3 Demo, ale GT też nie jest w pełnej wersji...
                          Nie ma co teraz porównywać, trzeba cierpliwie czekać na premierę GT5, pewnie do tego czasu wyjdzie już FM4 .

Komentarz

Wrzuciłem już kiedyś to porównanie, chyba w dziale GT5

Quattro, musimy sobie kiedyś zagrać 1vs1 w MW2, bo widzę, że masz Albo z całym forum na TDM, jak ktoś jeszcze ma Może jeszcze być pierwsza część MW. Pisać, pisać, zrobimy sobie forumowe mistrzostwa.

Komentarz

No MW2 ni ma. Ale mam Uncharted 2 ,w którego mocno wraz z dtb89dtb ciśniemy. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                                Forza 3? Grałem na PGA, nic wyjątkowego, GT2 lepsze
                                Porownywanie dwoch gier z tak odleglych generacji nie ma zadnego sensu. Forza pod kazdym wzgledem jest po prostu Lepsza. Nawet nie ma co dyskutowac.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X