Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Jak znac wielkie korporacje to na 99% dostep do takich zasobow bylby platny, choc ja osobiscie wolalbym, zeby byl on darmowy. Darmowy = wiecej osob pobiera = wieksza popularnosc = wieksza sprzedaz gry = wiekszy sukces =...

Podstawowa gra kosztowalaby mniej wiecej tyle co Prolog, nie wiecej... A po mody zawsze mozna isc do kumpla, ktory ma neta. PenDrive i do siebie.

Sylwek, iRacing przeszlo za oceanem, gdzie comiesieczne oplaty za "konto" to nic wielkiego dla przecietnego gracza. Tam tego typu gry i platnosci ciesza sie duzym powodzeniem. Mnie osobiscie odstraszyly te ceny, a chcialem zagrac w iR.

Komentarz

Chciał bym żeby było tak jak piszesz :wink: Ale sam wiesz, możemy to włożyć między bajki :wink:

Komentarz

Bzdura, w Tibię gra bardzo dużo osób z polski na paccu*
        * premium account - 3 miesiące za 90zł.
        iRacing w porównaniu do Tibii wychodzi dużo taniej. Tory, samochody to jednorazowy zakup, a przecież na początek starczy kilka aut, i tras.

Komentarz

http://www.iracing.com/membership/

1$$ - 2,87zl

14$$ = 40,18zl na 1mc
          36$$ = 103,32zl na 3mce
          99$$ = 284,13zl na rok
          179$$ = 513,73zl na 2lata

...jak dla mnie to troche za drogo.

Komentarz

Tibia ?! ...Odejdź szatanie :mrgreen:
            Zacznijmy od tego że w Tibie nie grają ludzie, tylko coś co niema życia ( z całym szacunkiem dla wszystkich ). I jest to czyste nabijanie kasy na ludzkim uzależnieniu i głupocie.
            Owszem, jest wiele płatnych gier, tylko czy lubisz za wszystko płacić ? Bo ja osobiście kupił bym może 1-2 samochody i to wszystko, bo nie lubię trwonić kasy na coś czego nawet nie mogę dotknąć

Komentarz

Thooorn - jest dużo promocji dla nowych, i wychodzi taniej niż normalnie.
              W Tibię nie gram, podałem to tylko jako przykład.

Komentarz

Jest wiele pożyteczniejszych sposobów wydawania gotówki, aniżeli comiesięczne opłacanie abonamentu w grze. Od takich produkcji trzymam się z dala, choćby nie wiem jak świetna była, nie tknę jej, póki nie będę miał tyle kapusty, że mógłbym się nią podcierać.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                  Thooorn - jest dużo promocji dla nowych, i wychodzi taniej niż normalnie.
                  W Tibię nie gram, podałem to tylko jako przykład.
                  Tak czy siak abonament musialbym oplacac. Niestety, na takie luksusy mnie nie stac, a szkoda, bo iR to genialny symulator tworzony i testowany przez profesjonalistow.

Komentarz

Panowie. Wszystkiego dobrego w Nowy Rok. Udanej zabawy dzisiaj. I żeby ten 2010 był taki jaki chcemy.

Komentarz

Nom, koffane WariaTki , rzycze fam ódaneko roka 2010 i wrzystkiego co najleprze. :mrgreen:

Komentarz

Zdrowia, szczęścia, pomyślności, G27 wszystkim, premiery GT5 1 stycznia, udanego roku 2010 obfitującego we wszystko, o czym tylko zamarzycie...

... żebyśmy wszyscy zdrowi byli, żeby Kaczory nas nie zjadły, żebyśmy razem na tym Forum roku 2011 doczekali... amen.

Życzy S.C.BelegU$ ^^

O Północy też coś złożę... Sylwester zu hause ;/

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                          Panowie. Wszystkiego dobrego w Nowy Rok. Udanej zabawy dzisiaj. I żeby ten 2010 był taki jaki chcemy.
                          I pewnie większych sygnaturek, co ? :mrgreen:

Wszystkiego dobrego :wink:
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Udanego 2010, ostrożnie z rakietami dzisiaj

Komentarz

No mi to siÄ™ przyda.

Komentarz

No to życzę Wam, by rok 2010 był bardzo udany, szczęśliwy i zdrowy :wink:

Zamieszczone przez Overseer
                                ostrożnie z rakietami dzisiaj
                                http://demotywatory.pl/663760/Tematy-na-1-ego-stycznia

P.S. Zastanawia mnie, dlaczego podsumowywana jest obecna dekada. Przecież kończy się ona za rok.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X