http://motoblog.blog.pl/ - taki mały spamik. Raczkuje w tym temacie.
Jestem pod wrażeniem, tym bardziej jeśli są to twoje teksty Ja sam prowadziłem bloga na pewnej platformie, ale z czasem zmieniła się w gniazdo dzieci neo i innych pokemonów i trafiał w coraz wąskie grono osób więc dałem sobie spokój z tym....
http://motoblog.blog.pl/ - taki mały spamik. Raczkuje w tym temacie.
Jestem pod wrażeniem, tym bardziej jeśli są to twoje teksty Ja sam prowadziłem bloga na pewnej platformie, ale z czasem zmieniła się w gniazdo dzieci neo i innych pokemonów i trafiał w coraz wąskie grono osób więc dałem sobie spokój z tym....
Hmm...a ja lubiłem Twoje notki na blogatorze.
"Meggie piękna lecz kapryśna" i coś tam o jazdach Nissanem Navarą tak na pierwszą myśl sobie przypominam... :wink:
Jestem pod wrażeniem, tym bardziej jeśli są to twoje teksty
Dziękuje, miło mi to usłyszeć. Tak są to moje teksty, staram się to robić jak należy - dużo czytam gazet motoryzacyjnych i może jakoś przyswoiłem ten typ mowy
Jestem pod wrażeniem, tym bardziej jeśli są to twoje teksty
Dziękuje, miło mi to usłyszeć. Tak są to moje teksty, staram się to robić jak należy - dużo czytam gazet motoryzacyjnych i może jakoś przyswoiłem ten typ mowy
TrochÄ™ podobny styl do lektora programu Deluxe na TVN Turbo
TrochÄ™ podobny styl do lektora programu Deluxe na TVN Turbo
To tylko może być komplement, bo podoba mi się jak ten gościu czyta.
Lubie też styl Mikiciuka z Legend PRL. Styl ma podobny to takiego gościa, co dawno prowadził program o II wojnie.
Zbigniew Wołoszański? Legendy PRL jest najlepszym programem na TVN Turbo. Ewentualnie Zakup kontrolowany. A jak widzę Automaniaka to mnie krew zalewa, a tego Jarosława Maznasa to już w ogóle nie dzierżę. Kiedyś Auto dziś i jutro (obecnie Auto Moto) była jedną z lepszych gazet motoryzacyjnych na rynku, a teraz taka kicha że szkoda gadać. Zdjęcia jakby robione komórką i szarobure, w testach wygra samochód tańszy i z większym bagażnikiem a nie te które faktycznie jest lepsze i dział listy, w których są same narzekania na tą gazetę. Gdyby nie Top Gear to nie byłoby na naszym rynku porządnego miesięcznika do 5zł. Kiedyś był jeszcze Motomagazyn, to dla mnie była najlepsza gazeta ever, szkoda że już jej nie ma na rynku, bo testy były pisane z pasją (np. stary Fiat Panda vs czołg, Smartem z Niemiec do PL zimą, test Subaru Impreza STI 22b, Bentley Continental i wiele innych). Pamięta tę gazetę jeszcze ktoś?
Dzisiaj jest dobrze już, nie wiem co było, w kązdym razie przekierowywało na stronę z errorem i odświeżanie jej nic nie dawało, trzeba było od nowa adres wpisać (bo to /error była ścieżka).
Komentarz