Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Jutro = 2lata na forum. :mrgreen:

Komentarz

Przestaniesz być padawanem
      1+1=10

Komentarz

o właśnie ignac ,a ty w ogóle coś będziesz działać u nas na stronce , to już Polska Superliga 31 userów > http://www.bigscaleracing.npx.pl

-- -- --

Niestety zostałem skreślony, nawet jak się loguję na ich stronie to piszę "Semestr I : skreślony" .

Za dużo by tu pisać i objaśniać, poza tym gdybym nawet napisał to i tak nagle ni z tąd ni z owąd tyle doradców co trzeba było zrobić, więc się powstrzymam.
        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Wilku ludzie Gt5 mieli już sporo przed roadshow. Więc wybacz ale nie grałeś jako 3w Pl w gran turismo 5

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
            Niestety zostałem skreślony, nawet jak się loguję na ich stronie to piszę "Semestr I : skreślony" .
            lulz
            narancs alternativa

Komentarz

Maluch Racer 3 [2010]

Zagrałem 5min, wyrzuciłem... Dno.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                Maluch Racer 3 [2010]

Zagrałem 5min, wyrzuciłem... Dno.
                Jedynie co podeszło mi z serii tych gier to Poldek Driver. Gra jest tragiczna ale w tym tkwi piękno tego tytułu

Komentarz

A mistrzem F1 roku 1984 został Niki Lauda. Drugi Alan Prost. Sezon zdominowany przez Mclareny.

Kiedyś grałem w Syrenka Racer. Jak można, mimo upływu czasu, nadal tworzyć takie śmieci? W życiu bym się nie podpisał pod czymś takim. Strata czasu i miejsca na dysku.

Komentarz

To wejdź sobie na Indie Games ,tam są twórcy gier może nie tacy co tworzą Warhammera 40000 czy Cabal'a, Lineage, NFSa Shifta ,Assassin Creed'a 2 i inne szlify graficzne ,które żrą miliony KB w pam. wirtualnej [procesy] ,ale za to pokazują ,że potrafią zaskoczyć komisję i nawet zgarnąć 6 nagród jak w przypadku gry Darwinia.

Bo prawda jest taka . . .

Grafika może być wyjęta z dupy na sterach typu 3DFX VooDoo 3 tak jak Big Scale Racing, a może mieć niesamowity klimat ,czy fabuła gry będzie po prostu bestsellerem. Na przykład Diablo stara jedynka z 1996 roku nadal przyciąga graczy.

Ale fakt ,polskie gry typu Maluch Racer, Syrenki , czy Trabi Racer są po prostu nie warte nawet złamanego grosza.
                    Bo to i krótkie ,przejdziesz w 2 godziny niecałe i już masz 100%

Jedyna polska gra jaka naprawdę wypaliła to Kozacy.

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    Wilku ludzie Gt5 mieli już sporo przed roadshow. Więc wybacz ale nie grałeś jako 3w Pl w gran turismo 5
                    To czemu nie przyszli i się nie popisali w konkursie ,albo chociaż wystąpić jako pierwsi już gdziekolwiek?

To było oficjalnie ,a nieoficjalnie to wiesz . . . . mogę być i nawet gdzieś tam na 1000 miejscu bo hakerstwo ,crackerstwo rośnie w siłę.
                    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

...and "across the line" everybody! :mrgreen:

Komentarz

Wilku-Jakie hakerstwo i crackerstwo? To że ktoś dostał w sklepie grę przed premierą nie jest niczym z powyższych. Oficjalnie powiadasz? A jesteś gdzieś oficjalnie odnotowany że jako 3zagrałeś w Pl? Jak tak pokaż ranking. Inaczej Twoje oświadczenie również nie jest niczym poparte

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                          Jedyna polska gra jaka naprawdę wypaliła to Kozacy.

A Franko The Crazy Revenge? A Kajko i Kokosz?

Komentarz

A uznawany na całym świecie Wiedźmin? Jest wiele Polskich dobrych gier o których mało chyba kto wie.

Komentarz

Pewnie wielu z was zna Call o Juarez, niedawno wydany Nail'd, Xpand Rally...to tylko niektóre gry Techlandu które dostępne są na wielu platformach (PC/PS3/X360) które są na światowym poziomie :wink:

Komentarz

Painkiller!

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X