Re: Czateria
Wolfshanze! czyli Wilczy Szaniec
Fakt ,doszło tych polskich gier do rankingu światowego tak jak żeście wymienili.
Bo jak ma kasę by wyjechać do USA ,czy Japonii no to nie dziwota ,czy nawet w Niemczech, trudno Polska jest zacofanym krajem i my tego w 20 lat nie naprawimy. [od 4 czerwca 1992 roku]
Cóż . . . nawet jeśli gdybym miał dowód i tak byście stwierdzili za fake :/ więc sory gregory ale niestety . . . tak mi powiedział główny szef organizacji tego GT5 RoadShow i mało to, myślał ,że wygram w Gdańsku, stawiał na mnie ,bardzo długo byłem drugi przez 3-4h ale cóż, nie ma co lamentować i powtarzać się jak małpa na palmie.
Było minęło i ch*j
a poza tym też się czepiacie byle pierdół, kurde co za mentalność zacieśnionych umysłów przez komunę.
Wolfshanze! czyli Wilczy Szaniec

Fakt ,doszło tych polskich gier do rankingu światowego tak jak żeście wymienili.
Zamieszczone przez Dreadlock89
Cóż . . . nawet jeśli gdybym miał dowód i tak byście stwierdzili za fake :/ więc sory gregory ale niestety . . . tak mi powiedział główny szef organizacji tego GT5 RoadShow i mało to, myślał ,że wygram w Gdańsku, stawiał na mnie ,bardzo długo byłem drugi przez 3-4h ale cóż, nie ma co lamentować i powtarzać się jak małpa na palmie.
Było minęło i ch*j

Komentarz