Moj brat mial konto na YT. 6 suubrkrybcji, 2800 wyswietlen kanalu a filmow 98143, ale sony music entertaimant go "upomnialo" o prawa autorskie i jak by nie usunal filmu to by mial sprawe w sadzie
Tak się zastanawiam, ot, czysto teoretycznie... byli by na tym forum chętni na zakup Logitecha G27?
Chodzi za mną ta kierka ostatnio, DF GT powoli zaczyna dawać znać, że nie jest już ideałem...
Chociaz w sumie nie powinno zwalniac. W sumie okolo 5 ton i 560 KM, czyli okolo 1,6 KM/kg. Powinien jechac dalej, ale troche wolniej ( 200km/h).
Ten post jest moim 200 postem na tym forum. Jestem z wami juz 6 miesiecy. Milo sie tu z wami spedza czas. Jestescie najlepszym forum pod sloncem :mrgreen:
Piwo dla wszystkich userow
BelegU$ tak zapytam z ciekawości.Jakie masz oznaki zużycia.Coś się poluzowało,skrzypi,trzeszczy Pytam,bo jeszcze nie czytałem w żadnych recenzjach jak się ma kierownica po kilku miesiącach w rękach zapalonego gracza
No jak Ci DFGT nie wystarcza, to wyżej masz już tylko G25/G27.. i jeśli Ci nie szkoda tyle kasy na kierownicę to.. czemu nie? Myślę że będziesz baardzo zadowolony.
Sam DFGT nie mam, ale moje DFP ma już dobre kilka lat i może nie czuć że to ten sam sprzęt co gdy był nowy, ale nadal pozwala na wielką frajdę i bezstratną jazdę. Tak więc i po kilku latach można bez żadnego problemu grać i nawiązywać walke z przeciwnikami, często właśnie jeżdżącymi na g25/g27.
Komentarz