Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Coś się zmieniło na forum? Jakoś ostatnio tu nie mam ochoty wchodzić. :mrgreen:

Komentarz

Sam zobacz.

Zamieszczone przez ViluC36
      Widzieliście odpowiedź Alfy na Lotusa Exige? waga poniżej 850kg i ponad 200 koni Alfa 4C

http://www.youtube.com/watch?v=6Tq3kmACX2E
      A jeśli chodzi o to... Moim zdaniem jest to zlepka Alfy 4C Comprezone, czy jakoś tak, dokładniej chodzi mi o to auto:

z karoserią Lotusa Exige.

Komentarz

4C to ten model który pokazałem... Samochód który pokazałeś to 8C. 4C ma być zaczerpnięciem z najlepszych czasów w histori Alfy gdzie właśnie budowano lekkie spotrowe auta. Fakt 4C jest mocno inspirowane 8C ale widać że to nie jest miniaturka 8C tylko jednak inny samochód. Patrze na zdjęcia 4C oraz liftu 159 i uważam że jest to jedyna marka w tej chwili która jeszcze zachowała swój dawny charakter...

Tak troche z innej beczki w erze wszędobylskiego podniecania się Passatami czy Golfami czasem odnoszę wrażenie że coś ze mną jest nie tak że te samochody tak bardzo mi sie nie podobają.

Komentarz

Hańba, hańba i jeszcze raz hańba!

Skandal, 4.40zł za kilogram cukru? Czy już ich pogięło do reszty?

Zresztą pewnie tak w całej Polsce jest, zróbmy też taką wojnę domową jak w Grecji czy Egipcie?
          Może wtedy coś do rządu naszego kochanego dojdzie :/ chociaż . . .wątpie i to bardzo, wypną swoje 4 litery a my będziemy na makaronach, zupkach chińskich i ziemniakach żyć z miesiąca na miesiąc.

Chamstwo w państwie!

Oto jak cena cukru rośnie!
          7 dni temu - 3,89zł/kg
          2 dni temu - 4,19zł/kg
          dziś - 4,40zł/kg
          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Jasne, bo to wina rządu, że cukier (lub inne produkty rolne) drożeje

Rusz choć raz tą głową, a nie pieprzysz jak potłuczony.

Komentarz

Wiesz co . . . jeżeli masz ukończone 21 lat to idź na posła niezależnego, może zrobisz rewolucję.

Dobra, te cholerne powodzie, które miały miejsce, wiem, taki potem efekt jest a nie inny, ale swoją drogą rząd też mógł jakoś główkować co tu zrobić ,żeby aż tak produkty nie wzrosły.

Aaa, z resztą . . . . ja też mam kryzys chociażby to co się wydarzyło przez ostatnie 2 dni, nie będę tego tu pisał bo to nie reklama dla ludzi poszkodowanych materialnie, więc zamilknę.
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

pozwólcie że zmienie temat

mianowicie: Do Fanów Deadmau5'a

jaką jego piosenkę uważacie za najlepsza ?? (według mnie to strobe )

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                  Wiesz co . . . jeżeli masz ukończone 21 lat to idź na posła niezależnego, może zrobisz rewolucję.
                  Co ma piernik do wiatraka?

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                    Hańba, hańba i jeszcze raz hańba!

Skandal, 4.40zł za kilogram cukru? Czy już ich pogięło do reszty?

Zresztą pewnie tak w całej Polsce jest, zróbmy też taką wojnę domową jak w Grecji czy Egipcie?
                    Może wtedy coś do rządu naszego kochanego dojdzie :/ chociaż . . .wątpie i to bardzo, wypną swoje 4 litery a my będziemy na makaronach, zupkach chińskich i ziemniakach żyć z miesiąca na miesiąc.

Chamstwo w państwie!

Oto jak cena cukru rośnie!
                    7 dni temu - 3,89zł/kg
                    2 dni temu - 4,19zł/kg
                    dziś - 4,40zł/kg
                    Phi! To jeszcze nic, w porównaniu do mnie, człowieka, który mieszka na wsi. Ciesz się, że mieszkasz w mieście. Ja byłem 1 marca w Kauflandzie i tam ceny sięgały 5 zł!!! A jako ciekawostkę podam, że moja mama pracuje w mieście, gdzie jest Biedronka. Codziennie mówi mi, że z tego sklepu, różni ludzie biorą po 10, a nawet 20kg cukru!!! Czyżby rzeczywiście koniec świata??? A prpos mojej mamy. Gdy oglądam nieraz razem z nią wiadomości, i widzi Tuska, to cały czas mówi, że Tusk nas sprzeda ruskim i będzie czwarty rozbiór Polski. A z tym sprzedaniem kraju, to też ma sens, bo jestem w ostatnich dniach przeziębiony i lekarz zalecił mi wapno w syropie i aspirynę. Wyobraźcie sobie moje ździwienie, gdy po otwarciu polskiego opakowania aspiryny wyjąłem aspirynę zapakowaną w opakowanie na którym wszystko było napisane po... rosyjsku.

Komentarz

Ciekawy jestem miny ochroniarzy, gdy stałeś przed półką i fotografowałeś cukier. :mrgreen:

Komentarz

Może pomyśleli, że robi pamiątkę dal swych dzieci i dali mu spokój

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                          Piernik i Wiatrak mają po tyle samo liter

Komentarz

Komentarz

Mąkę ^^
                              1+1=10

Komentarz

2literka "i" ostatnia "k"
                                \m/

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X