Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Koniec imprezy
    Dziękuję, dobranoc...

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      Uwielbiam kiedy jesteś stanowczy ;*

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
        Zamieszczone przez Dreadlock89
        Uwielbiam kiedy jesteś stanowczy ;*
        No co? Długo Cię nie było, opuściłes mnie. Po ostatnim razie nie pisałeś, nie dzwoniłeś...
        A Krygel wypełnił tą "pustkę" Przytula, mówi że kocha, daje grać na PS3, robi śniadanie do łóżka, kupuje biżuterie, nie boli go głowa I nie zamyka mnie w piwnicy na 6miesięcy jak Ty :mrgreen:

Komentarz

Nie no chłopaki, nie wiedziałem, że na tym forum aż taka "miłość" panuje
          kyjgel, że Ty ...

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
            kyjgel, że Ty ...

No co, na lepszą sukę mnie nie stać.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              kyjgel, że Ty ...

No co, na lepszą sukę mnie nie stać.

http://allegro.pl/nysa-522-towos-lpg-i1555848314.html

Komentarz

• Re: Najnowsze zakupy

Tak czterosów. Spalanie ok 1.8 do 2 litrów na 100 vpower. W przyszłym tygodniu zamawiam nową glowice, większy tłok, cylinder, gaźnik filtr i tłumik. Będę zwiększał pojemność z 50 do 90ccm jakiś ponad czterokrotny przyrost mocy. Jak pójdzie ponad 100kmh to mi wystarczy. PP89 ja też nie przepadałem, ale polubiłem za koszty eksploatacji i czas podróży.

Komentarz

Jaki jest sens tych przeróbek? 100kmh na kiblu? Może od razu wjedź w ścianę?

Nie lepiej było sobie 125tke kupić?

Komentarz

Kupcie sobie jeszcze to, to się wam nie będzie nudzić razem

http://allegro.pl/alkochinczyk-drewnian ... 64156.html

Komentarz

Sqad mówisz 4T i spokojnie wyciągasz 75 km/h czyli blokady miał ściągnięte Bo ja mam Piaggio Fly 4T nówkę od zeszłego lata i 3 tyś już nabiłem Tylko że nic przy nim nie było robione i jedzie max 55 z dobrym wiatrem No i tak się zastanawiałem czy odblokowanie coś tam pomoże trochę,żeby szybciej się toczył.Bo jednak trochę lipa jak jadąc przez most tam za mną próbują wyprzedzać,a co za tym idzie były już dwie sytuacje.Że jak bym nie zjechał na bok to koleś by przypierniczył na czołówkę,bo każdy się spieszy.Jak poprzednio miałem starego piaggio zip z 99" to sobie śmigałem 80-85 km/h jazda bez stresu.

Jeśli chodzi o mechaniczny tuning skuterka to niezmiennie twierdzę,że jest to głupota.Części drogie,a jakiegoś wielkiego efektu przy tym nie ma.Znaczy się tak jak thooorn napisał.Lepiej już coś z silnikiem 125 ccm.Spalanie będziesz miał takie samo,a mniej paprania i tego wszystkiego...

Dorzucam fotki z zeszłego roku obydwóch :wink:

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Komentarz

Nie blokady nigdy nie byly zdejmowane. Silniki chinskie bo z tego co mi wiadomo to na rynku w eu sa dwa modele 50ccm oba produkcji azjatyckiej i nie ważne jaki producent, nie lubia być odblokowywane. Wielkiego efektu nie ma ?? czterokrotny przyrost mocy to nie efekt?? Duże koszta?? wszystkie graty wyszły 1000zł.

Zamieszczone przez thooorn
                        Jaki jest sens tych przeróbek? 100kmh na kiblu? Może od razu wjedź w ścianę?

Nie lepiej było sobie 125tke kupić?
                        Pozwól że sam będę decydował o swoim losie. Na 125ccm potrzebne już są uprawnienia ja mam tylko kat.b. i nie mam zamiaru tego zmieniać, kupiłem skuter nie bo lubie tylko względy ekonomiczno/czasowe, zamiast jechać 1,5h 20 kilometrów jade maks 30 min. Zresztą nikt nie pozna czy to 50 czy 90 musieli by silnik rozebrać a w dowodzie i tak jest 50tka

Komentarz

Sqad bardzo fajny skuterek. Możesz powiedzieć ile za niego zapłaciłeś
                          Moim zdaniem to świetny zakup. Przemawia do mnie ekonomia, skrócony czas dojazdów do pracy i do tego jeszcze pora roku zachęca do jazdy jednośladami
                          Ja żeby poczuć wiatr we włosach muszę opuścić szybę, wystawić łeb i patrzeć jak mój potwór połyka w mieście około 15-17 l / 100km
                          Życzę Ci aby świetnie się sprawował i zawsze dowoził Cie do celu.

Komentarz

Taki "kibel" jak go nazwał thooorn jest świetnym przemieszczaczaczem w miastach. Ekonomiczny, zgrabny i szybki (przyspieszenie do 50 lepsze od wielu samochodów) oczywiście jeśli jest odblokowany. Kuzyn miał kiedyś niepozorne Piaggio ZIP z cylindrem 82cc i sportowym tłumikiem, 100km/h była w zasięgu tego sprzętu ale było to trochę niebezpieczne :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                              PP89 ja też nie przepadałem, ale polubiłem za koszty eksploatacji i czas podróży.
                              Nie no wiadomo, sam też bym tak wybrał, śmieje się tylko :wink:

Komentarz

Sqad bardzo fajny skuterek. Możesz powiedzieć ile za niego zapłaciłeś
                                4500zł ale to po znajomości normalnie za 5k można wyrwać. Generalnie tak jak pisałem wcześniej na rynku w EU są tylko dwa silniki czterosuwowe oba chińskie więc czy to będzie Aprila, honda, czy np. najtańszy na rynku kingway silnikowo jest to samo. Inny jest trochę osprzęt i jakość wykonania. Kymco to taki lepszy chińczyk, ale tańszy Kingway też daje rade a można kupić już za 2200zł moja Mama ma już prawie trzy lata i nie ma problemów tyle że mieszka pod Warszawą więc inne warunki jazdy ma.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X