Niestety muszę wam przeszkodzić w tej jakże niezwykłej konwersacji ^^
Też tak mam obecnie po zakupie M2 jestem z takimi pojazdami że jednym strzałem mnie rozjebują i powoli zaczynam żałować tego zakupu.
Pewnie chodzi Ci o czołgi typu KV. Zamontuj jak najszybciej haubicę 75mm. i staraj się unikać jak ognia ciężkich tanków.
wczesniej jak grałem BT2 to potrafilem 5 przeciwników w walce rozwalić a teraz mam wątpliwości czy wogólę kogoś rozwalę.
Ogólnie jeszcze nic nie kupiłem nowego do czołgu ale zaważyłem że ma konkretny pocisk M2 poważne obrażenia zadaje ale musze go rozbudować
Ja M2 spokojnie łapię między 1 do 4 fragów. Czasami zdarza się więcej. Ten czołg jest inny niż BT2 więc będziesz musiał do niego zmienić trochę styl gry
Rozwijam niemiecką ścieżkę. Na chwilę obecną standardy + PzKpfw 35 (t). Wkurza mnie jedynie fakt, że jeżdżąc Leichtraktorem startowałem z takimi czołgami i walczyłem, a jak sam go kupiłem... kopsnęło mnie do wyższej grupy i znowu jestem jednym ze słabszych. Od czego to zależy?
I jak zarabiać kasę? Za co się tu w końcu dostaje?
Jakieś porady?
To do jakiej grupy cię wrzuci to zależy zazwyczaj od godziny ( choć nie mam pewności ), tieru czołgu, jego ulepszeń ( i zbadanych, i tych zamontowanych ).
Kasę możesz dostać za wiele rzeczy. Najważniejsze to wygrana + fragi. Po wielu bitwach M2 zarabia się mi dość dobrze, jednakże czytałem iż wiele doświadczonych graczy posiada AT-1 lub Mardera II i nim zabijają nowych.
Chyba pomogłem Wspaniałą lekturą jest Polskie forum tejże gry
Przepraszam, ale ja również się wtrącę, głównie pytanie do tych co grają(chodzi mi o Worlds of Tanks). A to jest gra-online, czy jak? Bo coś tam mi świta, walczy się czołgami i takie tam. Ale trzeba tam zakładac konto, czy coś w tym rodzaju? I jeszcze jedno. Trzeba coś ściągać? I jaka prędkość łącza jest preferowana do komfortowej rozrywki? Z góry dziękuję.
Grę musisz ściągnąć na dysk i zainstalować.Po włączeniu gra łączy się z internetem,wyszukujesz serwery dołączasz do nich i grasz Konto sobie na szybko zakładasz.Ogólnie gra darmowa,ale opiera się na mikro płatnościach czyli można się szybciej rozwijać za drobną opłatą.Co do prędkości,to jakiejś reguły nie ma.Ale gry zazwyczaj nie wykorzystują takiej prędkości jak do oglądania filmików na youtube itp.Dlatego musiałbyś sprawdzić osobiście jak twoje łącze sobie poradzi,bo coś tam kiedyś widziałem że masz radiówkę z niską prędkością
Komentarz